saeedhp 1 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 سلام خدمت عزیزان ببخشید من یه سایت دانلود موزیک دارم و یه قالب حرفه ایی میخوام حمراه با کلیه ی امکانات اگه دارید ممنون میشم بهم بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 با سلام و درود چه نوع قالبی در نظرتون هست ؟ رایگان یا با هزینه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedhp 1 ارسال شده در اسفند 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 من در حال حاضر از قالب پارس مدیا استفاده میکنم. یه قالب جذاب میخوام . میخوام سایتمو بیارم بالا. حالا اگه تا جایی امکانش هست رایگان معرفی کنید. یه چیز در این حد میخوام ==> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آدرس سایتم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 قالب های مختلف و خوبی دارم تو خصوصی پیگیر باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 سلام خدمت عزیزان ببخشید من یه سایت دانلود موزیک دارم و یه قالب حرفه ایی میخوام حمراه با کلیه ی امکانات اگه دارید ممنون میشم بهم بدید در صورت نیاز به طراحی و... خصوصی پیام بدید. یا به کاربران ، سرکارآیناز خانوم ، فرهنگ و... طراحان خوب انجمن هستند از این دوستان هم جهت طراحی اختصاصی هم میتونید کمک بگیرید. در صورتی که رایگان میخواید ، اعلام کنید با چه مشخصاتی ، شبیه به چه سایتی و...تا براتون ارائه بدیم با احترام./ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedhp 1 ارسال شده در اسفند 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 شبیه به این سایت رایگان میخوام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 فکر میکنم آبان موزیک مناسب باشه یا موزیک پرو : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 قالب های من :آبان موزیک خاص موزیک فلت میکس آهنگستان نکس 2 موزیک صاحب وی موزیک موزیک پرو ایران موزیک 2 رو دارم دوست عزیز فروش قالب هایی که شما طراحش نیستین پولش حروم هستش چون شما براش زحمت نکشیدین اگه صاحب اثر بخصوص محمد فامو پیگیر کاراتون بشه بی شک کم کم 4 برابر پول همه قالب های فامو باید پول شکایت بدین جناب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در جریان هستن که چی میگم! فکر هم میکنم قبلا از بچهای فامو بودن/ + و در پاسخ به استارتر هم بگم که قالب های لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بی نظیر هستن از همه لحاظ. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 دوست عزیز فروش قالب هایی که شما طراحش نیستین پولش حروم هستش چون شما براش زحمت نکشیدین اگه صاحب اثر بخصوص محمد فامو پیگیر کاراتون بشه بی شک کم کم 4 برابر پول همه قالب های فامو باید پول شکایت بدین جناب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در جریان هستن که چی میگم! فکر هم میکنم قبلا از بچهای فامو بودن/ + و در پاسخ به استارتر هم بگم که قالب های لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بی نظیر هستن از همه لحاظ. موفق باشید. ممنون از یاد آوریتون ببخشید اصلاً حواسم نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 دوست عزیز فروش قالب هایی که شما طراحش نیستین پولش حروم هستش چون شما براش زحمت نکشیدین اگه صاحب اثر بخصوص محمد فامو پیگیر کاراتون بشه بی شک کم کم 4 برابر پول همه قالب های فامو باید پول شکایت بدین جناب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در جریان هستن که چی میگم! فکر هم میکنم قبلا از بچهای فامو بودن/ + و در پاسخ به استارتر هم بگم که قالب های لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بی نظیر هستن از همه لحاظ. موفق باشید. (V)بله حسن آقا ، در جریان هستم ، گفته ی شما کاملا صحیح هستش. و جناب محمد فامو به جد پیگیر کارهای فروش غیر قانونی هستند. به هر حال از یاداوری شما نهایت تشکر را دارم. و ممنون از این که کپی رایت رو رعایت میکنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 سلام خدمت عزیزان ببخشید من یه سایت دانلود موزیک دارم و یه قالب حرفه ایی میخوام حمراه با کلیه ی امکانات اگه دارید ممنون میشم بهم بدید شبیه به این سایت رایگان میخوام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فکر میکنم آبان موزیک مناسب باشهیا موزیک پرو : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میتونید قالب آبان موزیک که شبیه ترین قالب به قالب بیر موزیک هستش رو از لینکی که دوست عزیز مون دادند خریداری کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 از استارتر عزیز بابت اسپم عذر خواهی میکنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بنده هیچ کاره این داستان هستم فقط اطلاع رسانی کردم که دردسر ساز نشه براتون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بله به شدت پیگیر هستن فکر میکنم اشنا هم برای پیگیری داشته باشن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب رو هم که خریداری کنید هم پشتیبانی دارید هم دچار مشگل نمیشین. در در پایان عکس از شکایت محمد فامو از بنده که (فقط جهت اطلاع رسانی) که دوستان هم دچار این مشگل نشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedhp 1 ارسال شده در اسفند 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 خریداری میکنم بهتره.ممنونم از تمامی دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 10، 1395 تشکر از روشن سازیتون حوصله دردسر دیگه ندارم خدایی بین این همه کار و زندگی بازم ممنون از شما جناب حسن بابت اطلاع رسانی بجاتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 درود انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! تشکر از دوستانی که شفاف سازی نمودند ( بسته شد ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.