mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1395 سلام من میخوام یک لینک تو سایتم بزارم برای 20 ای پی چطور میتونم اتوموتیک وار این کار رو بکنم مثلا 20 ای پی این لینک رو دید این لینک پاک بشه و برای هیچ کس نشون نده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1395 سلام من میخوام یک لینک تو سایتم بزارم برای 20 ای پی چطور میتونم اتوموتیک وار این کار رو بکنممثلا 20 ای پی این لینک رو دید این لینک پاک بشه و برای هیچ کس نشون نده معمولا چون ای پی ها بصورت فیزیکی هستند بعید میدونم بشه همچین کاری کرد ولی محدود سازی میشه برا کشوری و یا برا بخشی رو کرد اگر موردی رو پیدا کردید به مام اشتراک بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1395 معمولا چون ای پی ها بصورت فیزیکی هستند بعید میدونم بشه همچین کاری کرد ولی محدود سازی میشه برا کشوری و یا برا بخشی رو کرد اگر موردی رو پیدا کردید به مام اشتراک بزارید منظورم اینه که مثلا این لینک من برای 20 نفر نشون بده که اول از همه اون لینک رو دیدین بعد از اون پاک بشه این امکان نمیشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1395 درود این کار نیز به اسکریپت نویسی مثل سایت های ؛ تبلیغات بنری کلیکی داره ولی میتونید از اسکریپت : ads.2oy.ir استفاده کنید ک کلیک ها رو شمارش میکنه و باید دستی قطع کنید فعالیتش رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1395 آهان پس باید دستی عمل کنم اتوموتیک نمیشه؟ خیلی ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 آهان پس باید دستی عمل کنم اتوموتیک نمیشه؟خیلی ممنونم بله. همین اسکریپت هم که نشون دادم تو بیست اسکریپت هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 منظورم اینه که مثلا این لینک من برای 20 نفر نشون بده که اول از همه اون لینک رو دیدین بعد از اون پاک بشه این امکان نمیشه؟ بله فهمیدم منظور شمارو بطور کل نمیشه اینکارو بصورت کد و دستی انجام داد و نیاز به کدنویسی داره ( خواستید در خدمتم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.