رفتن به مطلب

mbm159

پست های پیشنهاد شده

با سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستای خوب بیست اسکریپت امیدوارم حالتون خوب باشه و شاد و سر زنده باشید.

بنده یک وب سایت با موضوع فعالیت دانلود نرم افزار ، بازی ، فیلم ، موسیقی ، افزونه ، اسکریپت و ... و تقریبا میشه گفت کلی چیز دیگه . دارم به آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. . به دلیل اینکه نمیرسم وب سایت رو بروزرسانی کنم . نیاز به یک شریکت تجاری دارم .

هر کسی که پیشنهاد بهتری رو مبنی بر اینکه کم و کیف همکاری به چه صورتی باشه باهاش تماس میگیرم و شروع میکنیم .

پیشنهاد خودم 60 درصد درآمد وب سایت به نویسنده ست . لازم به ذکر که درآمد وب سایت الان روزی 1000 تا 2000 تومن هستش ( یا خدا میلیاردر نشیم cool ) اما خب چون نمیرسم مجبور بودم این چیزایی که هستن رو هم کپی کنم . اما مطمئنم اگه روش کار بشه چیز عالی در میاد . به هر ترتیب هر کسی هست که بتونه بروزرسانی کنه نیازی هم نیست که هر روز 600 تا مطلب بزاره . شرایط نویسندگی به این شرح است .

نوشته با سئوی سبز .

ارسال روزانه 10 الی 15 پست .

نوشته حدالمقدور کپی نباشد و در صورت کپی بودن متن کاملا تغییر کند.

برای مطالب اختصاصی و ترجمه شده به صورت جداگانه پاداشی در نظر گرفته خواهد شد.

ثبت مطلب در گوگل وب مستر برای افزایش سرعت ایندکس .

فضای آپلود فایل هم نا محدود می باشد.

مزایای نویسنده مبنای دانلود شدن .

یک اکانت رایگان سی پنل با فضا و ترافیک نامحدود با یک گیگ رم و یک درصد سی پی یو به صورت هدیه .

60 درصد درآمد وب سایت به نویسنده تعلق می گیرد .

یک جایگاه تبلیغات در وب سایت مبنای وردپرس و مبنای دانلود به نویسنده اهدا خواهد شد.

قراردادی مبنی بر ضمانت اینکه در آینده نیز همکاری به صورت مسمتر ادامه پیدا کند و در صورت عدم رضایت نویسنده قرارداد لغو قرارداد خواهد شد.

به هر ترتیب کسی هست که بتونه کمک کنه که جون بگیریم و بعدش به امید خدا بترکونیم .

توی همین تاپیک یا با آی دی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در تلگرام . ارتباط برقرار کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما نمیخوای نذار ولی خب من گفتم شرایط خوبی براش در نظر میگیرم بعدم گفتم که نمیخواد لزومن این تعداد رو بذاره و یک مورد دیگه اینکه گفتم میتونه کپی کنه فقط باید کمی تغییرش بده . میل خودتون

لینک به دیدگاه

با سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستای خوب بیست اسکریپت امیدوارم حالتون خوب باشه و شاد و سر زنده باشید.

بنده یک وب سایت با موضوع فعالیت دانلود نرم افزار ، بازی ، فیلم ، موسیقی ، افزونه ، اسکریپت و ... و تقریبا میشه گفت کلی چیز دیگه . دارم به آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. . به دلیل اینکه نمیرسم وب سایت رو بروزرسانی کنم . نیاز به یک شریکت تجاری دارم .

هر کسی که پیشنهاد بهتری رو مبنی بر اینکه کم و کیف همکاری به چه صورتی باشه باهاش تماس میگیرم و شروع میکنیم .

پیشنهاد خودم 60 درصد درآمد وب سایت به نویسنده ست . لازم به ذکر که درآمد وب سایت الان روزی 1000 تا 2000 تومن هستش ( یا خدا میلیاردر نشیم cool ) اما خب چون نمیرسم مجبور بودم این چیزایی که هستن رو هم کپی کنم . اما مطمئنم اگه روش کار بشه چیز عالی در میاد . به هر ترتیب هر کسی هست که بتونه بروزرسانی کنه نیازی هم نیست که هر روز 600 تا مطلب بزاره . شرایط نویسندگی به این شرح است .

نوشته با سئوی سبز .

ارسال روزانه 10 الی 15 پست .

نوشته حدالمقدور کپی نباشد و در صورت کپی بودن متن کاملا تغییر کند.

برای مطالب اختصاصی و ترجمه شده به صورت جداگانه پاداشی در نظر گرفته خواهد شد.

ثبت مطلب در گوگل وب مستر برای افزایش سرعت ایندکس .

فضای آپلود فایل هم نا محدود می باشد.

مزایای نویسنده مبنای دانلود شدن .

یک اکانت رایگان سی پنل با فضا و ترافیک نامحدود با یک گیگ رم و یک درصد سی پی یو به صورت هدیه .

60 درصد درآمد وب سایت به نویسنده تعلق می گیرد .

یک جایگاه تبلیغات در وب سایت مبنای وردپرس و مبنای دانلود به نویسنده اهدا خواهد شد.

قراردادی مبنی بر ضمانت اینکه در آینده نیز همکاری به صورت مسمتر ادامه پیدا کند و در صورت عدم رضایت نویسنده قرارداد لغو قرارداد خواهد شد.

به هر ترتیب کسی هست که بتونه کمک کنه که جون بگیریم و بعدش به امید خدا بترکونیم .

توی همین تاپیک یا با آی دی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در تلگرام . ارتباط برقرار کنید.

• من یه مورد رو متوحه نشدم ؟؟ درامد رو چجوری به نویسنده می دیدد و تسویه می کنید ؟؟

لینک به دیدگاه

میگن که ما پست میزاریم بعد هرچی در امد سایت بود 60 تا 70 درصدش به ما میرسه

یکم خنده داره

لینک به دیدگاه

میگن که ما پست میزاریم بعد هرچی در امد سایت بود 60 تا 70 درصدش به ما میرسه

یکم خنده داره

• دقیقا منم بدین جهت است که این سوال رو پرسیدم

لینک به دیدگاه

weakبه نظر من که اگه وقت نداری بهتره سایت اصلا نزنی من سه ساله سایت دارم هنوز درامد خود سایتم به زور در میاد کلی هم هزینه کردم روش اپدیت هم میکنم ولی بازم تنهایی سخته چند نفر باشی عالیه

لینک به دیدگاه

بسیار ممنونم از نظرتون و امیدوارم شب خوب و آرومی رو داشته باشید کمی دیر شد من عذرخواهی می کنم .

سوال اول روش پرداخت درآمد به صورت توافقی با نویسنده میتونه هفتگی و یا ماهانه بر اساس میزان درآمدش باشه .

سوال دوم که خنده دار هم بود. این نکته رو توجه کنید که هزینه نگهداری سرور بعلاوه هاست میزبانی بعلاوه تبلیغاتی که همراه با مطلب گذاری بر عهده بنده است طبیعتا باید مبلغی رو برای این مورد در نظر بگیرم . نکته دوم هم اینه که بعلاوه سهم هفتاد درصدی از درآمد وب سایت یک هاست نامحدود سی پنل با امکانات ذکر شده به نویسنده به صورت هدیه اهدا خواهد شد و علاوه بر اون دو جایگاه تبلیغات اختصاصی هم برای خودش داره .

سوال سوم . که فرموده بودند که بهتره وب سایت نزنم . هدف مبنای دانلود هدفی متفاوت از تمامی وب سایت های دانلودی موجوده . شمایی که سه ساله فعالیت میکنی یه چیزو خوب باید بدونی اونم اینه که هر وب سایتی قصد اینو داشته باشه که بخواد کار های قبلی ها رو بکنه یاموفق نیست یا اگه بشه خیلی کم پیش می آد . پس بهتره که چیز جدیدی برای ارائه داشته باشه . خب بنده هم دارم اما قبلش باید بازخوردی رو از یک منبع بگیرم تا بتونم روش مانور بدم . به هر ترتیب میل با خود شماست.

میل با خود شماست دوست داشتین همکاری می کنیم . در غیر اینصورت مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...