رفتن به مطلب

مشکل در اسکریپت My Rss


پست های پیشنهاد شده

سلام من این اسکریپت رو نصب کردم و خوراک هارو هم اضافه کردم و مطالب تو سایت قرار گرفت. اما موقه ای که روی نام مطلب تو صفحه اصلی کلیک می کنم که مطلب نمایش داده بشه , به صفحه دیگه ای میره.

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

تنظیمات صفحه بندی رو هم روی پی اچ پی تنظیم کردم.

نوع صفحه بندی صفحه بندی PHP

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من رویه هاست رایگان راه انداختم... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

همین مشکل رو داشتم و فکر کنم باید تیک "لینک بهینه" رو بردارید تا درست بشه...

در واقع اگه به لینک های خبرخوان وبسایت من و دموی معرفی شده یه نگاه بندازید با عدد مشخص شه اند اما برای شما با نام خبر معرفی شده است...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 1 month پیش ...
  • مدیریت کل سایت

وارد دیتابیس هاست بشید قسمت یوزر پس جای کد شده پس این قرار بدید : 4766acba62a5aa0617c2a25c49b27787 پس جدید به : 20script تغییر کرد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 4 هفته پیش...

با سلام

دوستان ، من این اسکریپتو نصب کردم و همه چیزش درسته اما وقتی که وقتی که با دکمه ctrl+u میرم داخل کداش هر دفعه بیشتر فضای خالی ایجاد میکنه .

کسی میتونه کمک کنه که خیلی درد اوره .

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با سلام

دوستان ، من این اسکریپتو نصب کردم و همه چیزش درسته اما وقتی که وقتی که با دکمه ctrl+u میرم داخل کداش هر دفعه بیشتر فضای خالی ایجاد میکنه .

کسی میتونه کمک کنه که خیلی درد اوره .

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

حالا برای چی کد هاشو می خوای ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حالا برای چی کد هاشو می خوای ؟

 

واسه اینکه هم بتونم از لحاظ سئو بهبود بدمش و هم با این کار بعد از مدتی حجم فایل اونقدر زیاد میشه که باعث عذاب میشه .

کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
واسه اینکه هم بتونم از لحاظ سئو بهبود بدمش و هم با این کار بعد از مدتی حجم فایل اونقدر زیاد میشه که باعث عذاب میشه .

کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی می خوای وقتی کنترل u میزنی و سورس ها رو می بینی فاصله نداشته باشه . یا فقط برای زمانی می خوای فاصله نداشته باشه که خودت کد ها رو ویرایش می کنی؟:blinksmiley:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یعنی می خوای وقتی کنترل u میزنی و سورس ها رو می بینی فاصله نداشته باشه . یا فقط برای زمانی می خوای فاصله نداشته باشه که خودت کد ها رو ویرایش می کنی؟:blinksmiley:

 

زمانی که میخوام موارد عیب رو از سایت w3 بخونم که در کدوم خط مشکل داره به دلیل تعداد خط بالا به سختی انجام میشه و همچنین حجم فایل رو هم زیاد میکنه.......

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ویرایش خودت و حذف اینتر های اضافی می تونی از روش زیر استفاده کنی :

سورس سایت رو تو word کپی کن . بعدش کلید کنترل H رو بزن . در قسمت اول دستور

p^p^

 

 

 

 

رو بزن . و در قسمت دوم دستور :

 

p^

 

 

 

سپس روی replace all کلیک کن.چند بار کلیک کن.

 

 

 

 

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این اسکریپت خوب نیست به این دلیل که وقتی روی ادامه مطلب کلیک میشه مستقیم به سایت طرف انتقال بده در صورتی که باید بر روی آدرس فریم سایت اصلی فید خوان بیاره...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برای ویرایش خودت و حذف اینتر های اضافی می تونی از روش زیر استفاده کنی :

سورس سایت رو تو word کپی کن . بعدش کلید کنترل H رو بزن . در قسمت اول دستور

p^p^

 

 

 

 

رو بزن . و در قسمت دوم دستور :

 

p^

 

 

 

سپس روی replace all کلیک کن.چند بار کلیک کن.

 

 

 

 

موفق باشید

 

اخه الان تقریبا 30000 خط کد شده که حتی word هم هنگ میکنه با این خط کدها که در هر لحظه داره مثل ویروس زیاد میشه .

و هر لحظه حجمش هم داره زیاد میشه از شما کمک میخوام تا راهی بگید که با تغییر اون این فضا ها از بین بره من خودم از صبح دارم روی کدها کار میکنم اما متاسفانه موفق به کشف عیب نشدم .

لطفا شما هم کمک کنید.

خیلی ازتون ممنون میشم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا از این اسکریپت استفاده نمی کنی ؟

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

 

البته نمیدونم فاصله میندازه یا نه .

اینم دموش :

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

 

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چرا از این اسکریپت استفاده نمی کنی ؟

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

 

البته نمیدونم فاصله میندازه یا نه .

اینم دموش :

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

 

موفق باشید

 

مرسی خانم/آقای محترم بابت کمکت.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 2 هفته پیش...

با سلام

دوستان من شش ماه است نصب کرده ام و مشگلی نداشتم و هاست من هم پولی هست رایگان نیست اما با کلیک رو خبر ها یا پاپ آپ باز می کنه یا میره تو یه سایت دیگه

چی کار کنم لطفا کمک کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با سلام

دوستان من شش ماه است نصب کرده ام و مشگلی نداشتم و هاست من هم پولی هست رایگان نیست اما با کلیک رو خبر ها یا پاپ آپ باز می کنه یا میره تو یه سایت دیگه

چی کار کنم لطفا کمک کنید.

 

از همین بیست اسکریپت دانلود کردی؟؟؟؟

پاپ آپ کجا رو باز میکنه؟

کدوم سایت رو باز میکنه؟

آدرس سایت رو بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 2 هفته پیش...

آره از همین سایت دانلود کرده ام

همچی باز میکنه گاهی میگه ساعت برنده شدی گاهی تو سایت های دیگه میره

اینم سایتم

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

میترسم این اسکریپت ها موقع ترجمه کدی توش باشه که دسترسی به تمام دیتا بیس بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...