H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1395 سلام دوستان اگه از افزونه EDD برای فروش فایل هاتون استفاده می کنید مطلع هستین که تو اخرین ورژن امکان تومان هم اضافه شده ولی مشگلی که تو تومان هستش در پست ها مبلغ تومان با IRT نوشته میشن که زیاد جالب نیست و مشتری اذیت میشه قبلا از کد : function pw_edd_change_currency_sign( $formatted, $currency, $price ) {return $price . ' تومان';}add_filter( 'edd_rial_currency_filter_after', 'pw_edd_change_currency_sign', 10, 3 );add_filter( 'edd_rial_currency_filter_before', 'pw_edd_change_currency_sign', 10, 3 ); برای تبدیل "ریال" به "تومان" استفاده میشد اما الان برای تبدیل IRT به تومان کاربرد نداره کسی هستش که کد "ریال" به "تومان" رو تبدیل کنه به : "IRT" به "تومان" از کد "ریال" به "تومان" استفاده کردیم ولی زمان پرداخت با مبلغ ریال پرداخت شد ! اگه کسی تونست کد شو ویرایش کنه ممنون میشم تو فایل فانکشن قالب ما هم بزاره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک فروشگاه ما برای مشاهده وضعیت IRT لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. heart لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1395 خب مگه در فانکشن و یا کدهای استایل این مورد نیسش "IRT" ؟؟ اونو ویرایش کنین از طرفی ام از نظر من خوبه که نیاز نیس تغییر بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1395 خب مگه در فانکشن و یا کدهای استایل این مورد نیسش "IRT" ؟؟ اونو ویرایش کنین از طرفی ام از نظر من خوبه که نیاز نیس تغییر بدین نه ایناز خانوم نیستش. فک کنم باید کد جدیدی نوشته بشه براش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 نه ایناز خانوم نیستش.فک کنم باید کد جدیدی نوشته بشه براش ! با اپدیت جدید من کار نکردم تونسی اگر اطلاعات برام خصوصی کن نگاش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.