torist 0 ارسال شده در شهریور 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1395 سلام لطفا آموزش ساخت یک سایت فروش به ازای پرداخت رو کاملآ توضیح بدهید مثال به این نحو که خرید نقدی یک فایل 5000 و شارژ کیف پول به مبلغ 20000 می تواند 25000 دانلود کند خیلی نیاز دارم باتشکر یاعلی مدد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1395 سلاملطفا آموزش ساخت یک سایت فروش به ازای پرداخت رو کاملآ توضیح بدهید مثال به این نحو که خرید نقدی یک فایل 5000 و شارژ کیف پول به مبلغ 20000 می تواند 25000 دانلود کند خیلی نیاز دارم باتشکر یاعلی مدد سلام بستگی به سایتت داره فروش فایل و یا فروش محصولات مثل موبایل، لباس ... با EDD میتونی فاکتو گیری و افزایش موجودی حساب کاربران و پرداخت هاشون رو مدیریت کنی برای قالب هم خیلی زیادن هم نسخه رایگان و هم نسخه حرفه ای. باز بستگی به خودت داره که چه هدفی رو میخوای دنبال کنی wink2smiley لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1395 سلاملطفا آموزش ساخت یک سایت فروش به ازای پرداخت رو کاملآ توضیح بدهید مثال به این نحو که خرید نقدی یک فایل 5000 و شارژ کیف پول به مبلغ 20000 می تواند 25000 دانلود کند خیلی نیاز دارم باتشکر یاعلی مدد سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ این اموزش کلی هس دوست عزیز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.