sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 سلام من از اسکریپت ریداپلیچ استفاده می کنم و وقتی میخوام unzip کنم ی فایل رو این ارور رو میده مشکل چیه؟ Some file(s) inside The-Beggars- Ride-1.04.zip already exist on download directory لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 سلام من از اسکریپت ریداپلیچ استفاده می کنم و وقتی میخوام unzip کنم ی فایل رو این ارور رو میده مشکل چیه؟ Some file(s) inside The-Beggars-Ride-1.04.zip already exist on download directory مگر در رپیدلیچ ان زیپ هم میکنن ؟؟؟ شما باید از دایرکتی فایل ها نسبت به ان زیپ کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 همونطور که @aynaz.61 گفتن نمیشه و اونا جنبه شوخی دارن و بهتره از داخل هاست اینکار بکنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 مگر در رپیدلیچ ان زیپ هم میکنن ؟؟؟ شما باید از دایرکتی فایل ها نسبت به ان زیپ کنین از داخل هاست که نمیشه این کارو کرد چون وقتی بخوام ان زیپ کنم بعد دوباره زیپ کنم ارور میده که تایم برای زیپ کردن تمومه و زیپ نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 از داخل هاست که نمیشه این کارو کرد چون وقتی بخوام ان زیپ کنم بعد دوباره زیپ کنم ارور میده که تایم برای زیپ کردن تمومه و زیپ نمیشه از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای zip و unzip استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 از داخل هاست که نمیشه این کارو کرد چون وقتی بخوام ان زیپ کنم بعد دوباره زیپ کنم ارور میده که تایم برای زیپ کردن تمومه و زیپ نمیشه خیر مکلی نخواهد داشت اگر از هاست اقدام کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.