mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای اسکریبیت بالا ! اول : قیمت دریافتی کاربران رو میشه از تو پوشه ی کانفینگ عوض کرد ! اما قیمت خرید پاپ آپ رو پیدا نکردم از کجا باید عوض کنم دوم : درگاه میخام بهش وصل کنم ! اگه راهی داره بگین ! فرق نداره از کدوم سایت درگاه واسط باشه ! میرم اون جا ثبت نام میکنم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 این اسکریپت سال 92 منتشر شده همون سال من کلی باهاش ور رفتم اخر چیزی که اعتماد کاربر جلب کنه پیدا نکردم. نسخه های رایگان پاپ اپ فایده ندارند...اگر فایده داشتند xdev لایسنس اسکریپت های کسب درامدش رو با قیمت های نجومی نمیفروخت. من به عنوان کسی که این دوره هارو پشت سر گذاشتم توصیه میکنم سراغ اسکریپت های رایگان کسب درامد نرید. + اگر واقعا علاقه دارید بگردید تو سایت های خرید و فروش سایت یه کسی که میخواد بفروشه و خسته شده رو پیدا کنید با قیمت مناسب بخرید. + موفق و پیروز باشید سوالی بود یا کمکی خواستی پیام خصوصی (گفتوگو) بفرست درخدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 داداش قالب قشنگ دارم براش میزنم ! الان فقط مشکلم همون درگاه هست و با قیمت اونا ! نمیخام سایت اختصاصی پاپ آپ باشه ! یه سایت دارم برای آموزش طراحی سایت ، قالب سایت و وبلاگ ، دانلود اسکریبیت و موضوعات دگ مرتبط به وبمسترها ! تو یه ساب دامینش دارم این رو راه اندازی میکنم ! تا کاربرای سایتم بیان استفاده کنند+ تو دوتا وبلاگدهی هم قراره تبلیغ بزارم !فک کنم چیز خوبی بشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 انتقال به بخش پرسش و پاسخ !!! در بخش تنظیمات اسکریپت بخش دروازه ی پرداخت وجود نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 درگاه ! یه فایل تو اسکریبیت هست melat ! درگاه بانک ملت هست ! ولی خوب کار نمیکنه ! ! تو خرید پاپ آپ رو هم میزنی میره به همین لینک ! sitename.ir/mellat/ ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 درگاه ! یه فایل تو اسکریبیت هست melat ! درگاه بانک ملت هست !ولی خوب کار نمیکنه ! ! تو خرید پاپ آپ رو هم میزنی میره به همین لینک ! sitename.ir/mellat/ ! در بخش sitname شما باید نام سایتی که از درگاه داره استفاده می کنه رو بزنین عزیز سپس شما از درگاه بانک ملت اقدام به دریافت کد انتقال دهنده و ... فرموده ائید ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 سایت نیم منظورم سایت خودم بود!! میره به ادرس سایت خودم به درگاه بانک ملت ! ولی خوب من که درگاه بانک ملت ندارم ! میزنه درگاه غیر معتبر ! میخام به درگاه واسط وصل شه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 1395 سایت نیم منظورم سایت خودم بود!! میره به ادرس سایت خودم به درگاه بانک ملت ! ولی خوب من که درگاه بانک ملت ندارم ! میزنه درگاه غیر معتبر ! میخام به درگاه واسط وصل شه ! بنده ام همینرو به شما گفتم دوست گرامی که باید از طریق بانک مل اقدام کنین اگر درگاه واسط میخواییین باید اسکریپت چک شه میشه این امکان رو بش اضافه ک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.