sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 سلام توی گوگل برای مشکل ارور flood سرچ کردم نیازمند به 2 سیمکارته برای درست شدن اما من هردو سیمکارتم flood شده .. چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 خب این اموزش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما باید یکی flood نباشه و ازاد باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 خب این اموزش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما باید یکی flood نباشه و ازاد باشه مال من هردو flood شدن ... نمیدونین چقدر طول میکشه تا از flood در بیاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 زمانش رو متاسفانه نمی دونم بهرته از پشتیبان تلگرام بپرسین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alioffical 1 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 با سیمکارت یک نفر دیگه ثبت نام کن بعد شمارشو عوض کن.اگه سیم کارت دیگه نداری از شماره مجازی استفاده کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 با سیمکارت یک نفر دیگه ثبت نام کن بعد شمارشو عوض کن.اگه سیم کارت دیگه نداری از شماره مجازی استفاده کن میشه توضیح بدین چجوری از شماره مجازی استفاده کنم؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alioffical 1 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 از برنامه ای استفاده کن که شماره مجازی بهت بده و اون شماره رو تو تلگرام وارد کن واس ام اس که براش بره تو برنامهه میاد.فک کنم اسم برنامهه تکس پلاس بود.ولی میتونی تو گوگل سرچ کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 برنامه های مجازی ام خوب هستن ولی رخی وقتا دقیق عمل نمی کنن یا منتظر باشین از اون حالت خارج شه یا از یه شماره ی ازاد استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.