H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام دوستان برای سایتم دامین جدید ثبت کردم حالا از قسمت Addon Domains میخوایم دامین جدید رو ادد کنم که رو صفحه اصلی دامین قدیمی باز بشه ولی تو هاست یه پوشه به اسم site.ir میسازه و دامین رو باز میکنم صفحه خالی میاد ! بجای لینک دامین خودم site.ir رو گذاشتم قسمت بالا ! از کدوم قسمت اضافه کنم که پوشه نسازه تو هاست و و فایل های public_html رو نشون بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام از قسمت Aliases باید دامین رو اضافه کنی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 فک کنم هاست شما سی پنل هست توی سی پنل باید دامین کاملا ست بشه بعد پارک کنید تا مشکلی پیش نیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 فک کنم هاست شما سی پنل هستتوی سی پنل باید دامین کاملا ست بشه بعد پارک کنید تا مشکلی پیش نیاد Cpanel لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 فک کنم هاست شما سی پنل هستتوی سی پنل باید دامین کاملا ست بشه بعد پارک کنید تا مشکلی پیش نیاد درسته دوستمون درست گفتن اگه پارک نکنی دامنتو به مشکل میخوری من یه بار تجربه کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 درسته دوستمون درست گفتن اگه پارک نکنی دامنتو به مشکل میخوری من یه بار تجربه کردم چه مشگلی ؟ از قسمت Aliases اضافه کردیم دامین رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 چه مشگلی ؟ از قسمت Aliases اضافه کردیم دامین رو شما اگه دامینت ست نباشه با هاست نمیتونی پارک کنی ارور میده ممنظور از مشکل همینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.