EmadTaghdisi 0 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 کسی از این اسکریپت استفاده کرده است؟ کسی میتونه اینو واسم نصب کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 لینک اسکریپت رو بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
EmadTaghdisi 0 ارسال شده در تیر 30، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 31، 1395 کسی از این اسکریپت استفاده کرده است؟کسی میتونه اینو واسم نصب کنه؟ سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ , دقت کنین اطلاعات بفرسین نصب کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khore_64 0 ارسال شده در شهریور 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 سلام @AynaZ من این اسکریپت رو روی سایتم آپلود کردم دیتابیس هم import کردم (البته توی دیتابیس اطلاعاتی وجود نداشت) ولی وقتی در اولین بخش اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنم هیچ اتفاقی نمیافتد میشه راهنمایی کنید راهنمای اصلی خیلی کلی گفته من فایل .env رو هم باز کردم و اطلاعات رو دستی واردش کردم ولی بازهم درست نمیشه و میگه یه چیزی اشتباه است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 سلام @AynaZ من این اسکریپت رو روی سایتم آپلود کردم دیتابیس هم import کردم (البته توی دیتابیس اطلاعاتی وجود نداشت) ولی وقتی در اولین بخش اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنم هیچ اتفاقی نمیافتد میشه راهنمایی کنید راهنمای اصلی خیلی کلی گفته من فایل .env رو هم باز کردم و اطلاعات رو دستی واردش کردم ولی بازهم درست نمیشه و میگه یه چیزی اشتباه است سلام شما یک دیتابیس بسازید سپس برید به PHPMYADMIN از اونجا ایمپورت کنید فایل دیتابیس رو و سپس متصل کنید به اسکریت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khore_64 0 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 سلام شما یک دیتابیس بسازید سپس برید به PHPMYADMIN از اونجا ایمپورت کنید فایل دیتابیس رو و سپس متصل کنید به اسکریت من همینکار رو کردم ، دیتابیس رو ایمپورت کردم الان جداول توی دیتابیسم هست ولی وقتی میام در بخش نصب و اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنم و نصب رو میزنم هیچ اتفافی نمی افته و فیلدها خالی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 سلام لطف کنید اطلاعات سایت خودتون رو برای بنده بفرسین در گفتگو بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahrabi 0 ارسال شده در خرداد 1، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1396 سلام بالاخره حل شد ؟ من هم مشکل دارم با اسکریپت کسی نصب کرده ؟ کاش اموزشش رو بیست اسکریپت خودش میذاشت به فارسی - کامل با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahrabi 0 ارسال شده در خرداد 1، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1396 من رجیستر که میزنم اطلاعات رو میدم creat رو میزنم پیغام خطای زیر را میدهد Whoops, looks like something went wrong. من لوکال کار می کنم ممنون میشم کسی کمک کنه با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahrabi 0 ارسال شده در خرداد 1، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1396 من کلی سرچ کردن این خطا برای اینکه خطا ها رو نمایش نمیده رفتم گذاشتم روی اینکه خطاها رو نمایش بده این خطا رو نمایش میده Whoops, looks like something went wrong. 1/1 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. : in لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دوستان لطفا بررسی کنند ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahrabi 0 ارسال شده در خرداد 1، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1396 زمانی که دیتا بیس را ایمپورت می کنی یوزری داخلش نداره من میسازم و میرم توی فایلها هم میدم یوزرم رو ولی باز هم ارور زیر را می دهد من توی env این رو تغییر دادم و کردم True که این خطا رو نمایش میده و الا که پست قبلی رو نشون میداد APP_DEBUG=true لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabar32 0 ارسال شده در اسفند 21، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1398 سلام کسی هست بتونه کمکم کنه برای نصب این اسکریپ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده