RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 سلام زیاد توضیح نمیدم ولی در ادامه تاپیک چیزی یادم بیاد میگم نمونه کار هم هر وقت شد میذارم دیگه :دی طراحی بنر رایگان اطلاعات لازم: -نام سایت -آدرس سایت -موضوع کلی سایت توجه کنید که بنرها بیشتر ادیت خواهد شد یعنی از بنرهای موجود در نت استفاده میشه و طراحی اختصاصی فقط در شرایط خاص انجام میشه هدف هم بیشتر برای افراد تازه وارد هست که نمیتونن برای سایت یا حالا هر چیز دیگه ای یک بنر داشته باشن پس لطفا اونایی که بلدن ولی فقط حوصله طراحی ندارن درخواست نکنند که یه وقت حق کسی ضایع نشه حداکثر تا 24ساعت به درخواست شما جواب داده خواهد شد اگر ندادیم خصوصی پیام بدید... به دلیل کمبود وقت اگر چیزی جا افتاد یا درخواستی جواب داده نشد دوستانی که میتونن کمک کنن جواب بدن لطفا مهلت باز بودن تاپیک یک ماه begin 20/5/1393 h 23 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taktok 1 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 با عرض سلام خدمت اقا رضا گل من یک بنر میخوام برای سایت ساز رایگان تیز وب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. امکاناتش هم تالار گفتمان فروشگاه چت روم هدیه به کاربران سامانه فول امکانات پیام کوتاه+شماره اختصاصی رایگان+شارژ رایگان تیز وب انتخاب حرفه ای ها 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 اینم بنر برای شما دوست عزیز لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 سلام ممنونم از اینکه دارید همیاری میکنید با بیست اسکریپت میشه برای من یه بنر لایه باز سه گوش بزنید ؟ هزینه هم حاضر به پرداختش هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 برای شما هزینه نداره که چشم در اسرع وقت درست میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 برای شما هزینه نداره کهچشم در اسرع وقت درست میکنم خیلی ممنونم . برای دریافت psd منظورم هزینه رو میخواستم بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 فرقی نداره منم منظورم همون بود اگه اصلش طراحی بشه دیگه پی اس دی ارزشی نداره که فقط من تا حالا سه گوش طراحی نکردم آیا اختصاصی باشه ؟ یا از نت الگو گرفته بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 فرقی نداره منم منظورم همون بود اگه اصلش طراحی بشه دیگه پی اس دی ارزشی نداره کهفقط من تا حالا سه گوش طراحی نکردم آیا اختصاصی باشه ؟ یا از نت الگو گرفته بشه؟ نه عزیز من دنبال psd اش هستم تا به سلیقه ی خودم همیشه ویرایش کنم هم رنگش رو هم نوشته هاش زو اختصاصی بزنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 خب منم منظورتونو فهمیدم دیگه چشم میزنم:64: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 خب منم منظورتونو فهمیدم دیگهچشم میزنم:64: چشمتون زیبا :107: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 21، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 خب یک مشاهده بفرمایید این بنر سه گوشه رو اگه خوبه که پی اس دی رو براتون خصوصی ارسال کنم لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2ساعت فقط داشتم فکر میکردم که چه ایده ای پیاده سازی کنم که حداقل یه چیز متفاوت بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taktok 1 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 سلام اقا رضا گل ممنون بابت طرح تیز وبت فقط محبت کن بزن سایت ساز رایگان تیز وب بعد اگر امکانش هم هست یک بنر 60*468 هم بزن ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 خب یک مشاهده بفرمایید این بنر سه گوشه رو اگه خوبه که پی اس دی رو براتون خصوصی ارسال کنملینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2ساعت فقط داشتم فکر میکردم که چه ایده ای پیاده سازی کنم که حداقل یه چیز متفاوت بشه خیلی ممنونم بهتر هست فقط اگر میشه یکم رنگش شادتر بشه بهتر میشه الگو هم میتونی ورداری از اونائی که تو نت هست میشه به شکل دایره باشه و کوچیکتر ؟ خیلی ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 در ضمن شما نگفتین برای چه سایتی میخواین اندازه بدین موضوع آدرس عنوان سایت خب پی اس دی برای اینه که بتونی تغییرات بدی شما رنگ بده هر کجاشو بخوای عوض کنم در مورد دایره هم کجاش دایره بشه؟ میشه یه مدل بهم نشون بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 ممنونم یه چیزی تو این سبک و شمایل میخوما یا همین نوشته ها و رنگ بندی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 چشم هم به درخواست شما هم تیز وب رسیدگی میکنم باید ببینم چه جوریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 این بنر رو کسی نمیخواد براش ویرایش کن مال سایت ایران پاپ آپ هست اولین بار هم خودم ریپ زدم فکر نکنم لایه بازش جایی باشه چون درخواستی بوده لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 اینم ویرایش بنر اولی برای تیزوب لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و اینم بنر افقی بازم برای تیز وب لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 1393 ببخشید دیر آپ شد ولی هنوز اون بنر سه گوشه درست نکردم وقت نشده شرمنده اینم ورژن جدید بنر بسیار زیبا و جالب لینک : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در مرداد 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 1393 سلام منم ی بنر میخواستم: در دو سایز 60*468 و 240*120 روی بنر نوشته شده باشه: آپلود رایگان و دائمی عکس و فایل جم آپلود مکانی امن برای آپلود رایگان GEMupload.ir ***************** ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanai 0 ارسال شده در شهریور 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1393 سلام دوست عزیز امکان طراحی یک بنر برای ما رو دارید؟ ماندگار پیامک mandegarpayamak.ir موضوع سایت پنل اس ام اس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vorogakiihesam 0 ارسال شده در شهریور 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 1393 سلام یه بنر برا وبلاگ عاشقانه معجون میخواستم magoon.blogfa.com ببخشید هدرم درس میکنید ایمیلم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi12345 0 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 سلام اگـــــــــــ امکانش هست برای ماهم طراحی کنین 120در 240 حجت فهیمی سایت پرواز کلوب محتوای اس ام اسی ... تو بنر هم اینارو نوشته بشه میخوای بدونی پیامکت چقدر لایک میخوره؟ باشگاه پروازیــــا عجله کنید! parvazcloob.ir درج آنی گلچین پیامک های شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 دوستان عزیز پستی نذارین تا دوست عزیزمون که ایجاد کننده تاپیک هستن انلاین بشن چون به هیچ کدوم از پست های شما جوابیب داده نشده و تا وقتی انلاین نشده هم جوابی داده نخواهد شد منتظر آنلاین شدن این دوستمون برای پاسخ گویی به دوستان هستیم:139: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 دوستان عزیز در اول که تاپیک ایجاد شد گفتم که به مدت یک ماه و انقضا تموم شده تا اطلاع ثانوی کاری انجام نمیدم گرفتارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده