Safirzadeh 0 ارسال شده در خرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1395 من یک کد جی کوئری نوشتم مربوط به شمارش هست یعنی میاد و از صفر تا عدد مورد نظر رو میشماره ، حالا میخواهم این اتفاق زمانی رخ بده که من به اون div مورد نظر رسیدم کد های جی گوئری شمارش گر <script> $('.count').each(function () { $(this).prop('Counter',0).animate({ Counter: $(this).text() }, { duration: 4000, easing: 'swing', step: function (now) { $(this).text(Math.ceil(now)); } }); }); </script> میخوام مثلا به div با کلاس Aliیا ای دی Ali برسم بعد این کد اجرا ببشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Safirzadeh 0 ارسال شده در خرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 دوستان کسی راهنمایی نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 سلام من بلد یستم فقط یک نکته داره اگر صفحه شما اسکرول زیادی نمیخوره دنبالش نرید چون چیزی که میخواید اگر از فاصلیه یک صفحه کامل اسکرول بخوره در زمان لود پیج اصلی هم شروع به شمارش اعداد میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Safirzadeh 0 ارسال شده در خرداد 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 یعنی کسی نیت جواب ما رو بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.