m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 در ضمن ما خرید و فروش نداریم قالب میدیم و قالب میگیریم اگر بخوام پول بدم میام از سایت اصلیش میخرم !! دقیقا ما قالب رو نه میخریم نه میفروشیم تعویض میکنیم همین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 من قالی ایروید رو دارم کسی خواست معاوضه میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid0831 0 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 منم قالب های ,بیا تو فضا ,نکس وان موزیک, بست صداbest3da.com ,سرزمین موزیکsarzamin-music.com رو دارم . با قالب آبان موزیک فامو معاوضه میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimc94 10 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 من خودمم دارم دنبال قالب ابان موزیک میگردم ، گرفتمش میدم بهت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 دوستان بنده به عنوان دوست بهتون اخطار میدم ، پیگرد قانونی داره ، از لحاظ شرعی هم حرام هستش.خود معاوضه باعث میشه شما قالبی که اصن نخریدید وبابتش پول ندادید به دستتون بیاد و غیر شرعی ازش استفاده کنید و یکی رو که صاحب این قالب نیستش رو صاحبش کنید و حق الناسی رو بخورید .خواهشا این کار رو متوقف کنید.به خاطر خودتون.موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 سلام لطفا از بحث های حاشیه ایی خودداری کنین و قوانین انجمن و قوانین کپی رایت دیگر محصولات رو انجام دهین اگر مورد شکایت و چیزی هس در خصوصی از همدیگر پیگیری کنین بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده