shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام دوستان من دنبال قالب انجمن IPBFarsi هستم خیلی از انجمن هارو دیدم که از این قالب استفاده میکنن ولی هیچ جا برای دانلود یا خرید پیداش نکردم اگر کسی این قالب رو برای IPB3.8 داره ممنونش میشن لطف کنه بده. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haskey 19 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام قالب انجمن ipb رو باید از همون انجمن تهیه کنید قالب اختصاصی اقای نظری هست فکر کنم قیمتش 69ت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام فکر نمیکنم برای فروش باشه تو انجمنشون تاپیکی مبنی بر فروش قالب ندیدم اگر اختصاصی باشه نباید فروشن ولی خیلی از انجمن ها از قالب استفاده میکنن از قالبشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haskey 19 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 من قبلا از ipb استفاده میکردم این قالب رو برای فروش گذاشته بودن رایگان فکر نکنم بتونید تهیه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 آها که اینطور ممنون از راهنماییت دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 حق با دوستان هست اگر قالب اختصاصی باشه نمیفروشن ولی تو این انجمن فک کنم طراح هایی هستن که شبیه این قالب رو براتون طراحی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 سلام دوستانمن دنبال قالب انجمن IPBFarsi هستم خیلی از انجمن هارو دیدم که از این قالب استفاده میکنن ولی هیچ جا برای دانلود یا خرید پیداش نکردم اگر کسی این قالب رو برای IPB3.8 داره ممنونش میشن لطف کنه بده. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام این استایل در بخش ویزه و برای فروش در اون انجمن گزاشه شده بودش که فکر کنم از خرید برداشته شده اس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 سلام این استایل در بخش ویزه و برای فروش در اون انجمن گزاشه شده بودش که فکر کنم از خرید برداشته شده اس من کلا آدم بدشانسی ام دست به طلا بزنم خاک میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 من کلا آدم بدشانسی ام دست به طلا بزنم خاک میشه سلام استایل های عالی و حرفه ائی در این زمینه هسش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 سلام استایل های عالی و حرفه ائی در این زمینه هسش سلام قالب هست ولی حرفه ای نیست قالب های معمولی هستن و هیچکدوم با این قالب که دنبالشم قابل مقایسه نیست قبول دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 سلامقالب هست ولی حرفه ای نیست قالب های معمولی هستن و هیچکدوم با این قالب که دنبالشم قابل مقایسه نیست قبول دارید؟ بله حرفتون درست این ساتایل گرافیکش رو زیاد روش کار کردن ولی حالا چرا ipb ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 IPB از نظر امنیت از بقیه انجمن ساز ها یکم بالاتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 این مورد رو من ببخشین قبول ندارم امنیت به سرور و موارد اصولی که شما بری cms انجام میدین رو داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 vb یکم باگ هاش زیاده Mybb هم گزینه خوبیه IPB و Xenforo نسبت به VB و Mybb کمتر جا افتادن وگرنه سیستم های خوبی ان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 خب درسته حرفتون ولی معمولا برای باگ ها نسخه ی امنیتی فوری اپدیت میشه و این موارد رفع میشه در کل توصیه ی من Xenforo و ویبولتین هسش موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 19، 1395 خیلی ممنون خانمیwink لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.