ramin1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 قصد دارم از ورد پرس استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید که چطور می توانم ابزارک اسلاید شو روی ساید بار صفحه اصلی استفاده کنم. ابزارک اسلاید شو روی تمام سایدبار ها به درستی و بی نقص کار میکنه به استثناء روی ساید بار صفحه اصلی و من دقیقا نیاز دارم که ابزارک اسلاید شو روی سایدبار صفحه اصلی نصب شود . مثل عکسهای الصاقی زیر لطفا راهنمایی نمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 سلام لطفا جای مناسب پست بزنین انتقال داده شدش معمولا در صفحه ی اصلی توسط برگه ها شما میتونین چیدمان مناسبی رو بسازین ادرس سایت ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramin1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 مشکلم حل شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 باتشکر بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.