tiger2 185 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 سلام . رنک الکسا ایران سایتم پرید چه کنم ؟ یهویی اینطور شد. تا 14000 اومدم . بعد رنک سایتم همین طور رفت بالا تا 43000 بعد تا 38000 هم اومد اما دیروز رفتم دیدم رنک ایرانم رفته ! چکار کنم . یه راهنمایی کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 از سیستم پاپ اپ برای افزایش بازدید استفاده می کردی؟ یه تغییری توی سایتت ایجاد شده بازدید هات هیچ تغییری نکردن تو این هفته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 سلام الکسا فقط زمانی به اصطلاح می پره که قبلا از نرم افزارهای بازدید ساز یا آی پی های بازدید ارسال کننده استفاده کرده باشین و بدترین این نوع پاپ اپ هسش و اگر در الکسا عضو رسمی شده باشین ایمیلی از جهت ترافیک برای شما حتما ارسال گردیده هس که نمونه رو براتون میزارم البته مشکلی جدی نیس و بزودی رفع میهش برای شما Hello, Our traffic estimates and ranks are based on our global traffic panel. If no country ranking appears, it means that we don't have enough data for your site to display a country rank. The information shown is for the past 30 days only. Please see this FAQ for more information: Why doesn’t my site have a Country Traffic Rank? لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. Cheers, Debbie Alexa Customer Support لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 25، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 از سیستم پاپ اپ برای افزایش بازدید استفاده می کردی؟ یه تغییری توی سایتت ایجاد شده بازدید هات هیچ تغییری نکردن تو این هفته؟ سلام به هیچ عنوان تازه ای پی های ورودیم بیشتر هم شده بین 100 تا 200 تا ای پی ورودی دارم 20 تا ورودی از موتور های جستجو روزی دارم سلام الکسا فقط زمانی به اصطلاح می پره که قبلا از نرم افزارهای بازدید ساز یا آی پی های بازدید ارسال کننده استفاده کرده باشین و بدترین این نوع پاپ اپ هسش و اگر در الکسا عضو رسمی شده باشین ایمیلی از جهت ترافیک برای شما حتما ارسال گردیده هس که نمونه رو براتون میزارم البته مشکلی جدی نیس و بزودی رفع میهش برای شما یه بار اشتباه کردم سایت رو تو سامانه بازدید ساز ثبت کردم البته زیاد نبودم توش . الان هم استفاده نمیکنم . بیشتر رو مطالب و جذب کار و ورودی موتور جستجو کار کردم . به نظر تون برمیگرده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 دوست عزیز الکسا به یه چیزی شک کرده ... هر از گاهی پیش میاد و الکسا سایت هارو چک میکنه ...اره مسئله ای نیست ...زیاد نگران رتبه نباش ..این رتبه الکسا دل خوشیه... اصلا بهش فکر نکن و تمرکز کن روی سایتت خودش درست میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 سلام به هیچ عنوانتازه ای پی های ورودیم بیشتر هم شده بین 100 تا 200 تا ای پی ورودی دارم 20 تا ورودی از موتور های جستجو روزی دارم یه بار اشتباه کردم سایت رو تو سامانه بازدید ساز ثبت کردم البته زیاد نبودم توش . الان هم استفاده نمیکنم . بیشتر رو مطالب و جذب کار و ورودی موتور جستجو کار کردم . به نظر تون برمیگرده ؟ بله بی شک با بازدید دوباره با ای پی ایران و حقیقی این موضوع از جایی که بود مجدد شروع میشه فقط دیگه سعی به استفاده از بازدیدسازها نکنین مشکل شما طبیعی هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 بله بی شک با بازدید دوباره با ای پی ایران و حقیقی این موضوع از جایی که بود مجدد شروع میشه فقط دیگه سعی به استفاده از بازدیدسازها نکنین مشکل شما طبیعی هس ممنون . خیلی زمان می بره برگرده ؟ با این خصوصیاتی که گفتم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 ممنون . خیلی زمان می بره برگرده ؟ با این خصوصیاتی که گفتم ؟ خیر از اولین بازدید های حقیقی بروزرسانی صورت خواهد گرف , شما به پست دادن بصورت زماندار ادامه بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 خیر از اولین بازدید های حقیقی بروزرسانی صورت خواهد گرف , شما به پست دادن بصورت زماندار ادامه بدین زمان دار یعنی چی ؟ یعنی مدام اپدییت کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 زمان دار یعنی چی ؟ یعنی مدام اپدییت کنم ؟ مثلا در روز 5 پست اگر ارسال می کنین , با بازه زمانی از قبل تعیین شده ارسال کنین یعنی مطلبو از قبل بنویسین زمان بزنین اون زمان خودش پست بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 افزونه داره ؟ یا باید تو پست تنظیم کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 افزونه داره ؟ یا باید تو پست تنظیم کنم ؟ در پست باید تنظیم کنین در سمت چپ , تاریخ و ساعت هس باز کنین مشخصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 تشکر بابت راهنمایی تون . یک سوال دیگر : تعداد مطالبی هم که در روز روی سایت قرار میگیرد باید مشخص باشد ؟ مثلا من هرروز بین 10 الی بیست مطلب میگذارم . با یک نفر مشاور سئو صحبت کردم گفت این روش درستی نیست و مطالبت در گوگل ایندکس نمیشود و حداکثر باید 5 مطلب بگذاری . نظر شما چیست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 سلام بله / برای نتیجه بهتر برای رسیدن به رتبه ی خوب و عالی از نظر سئو و الگسا و .... باید روزی نهایت 5 پست بزارین که البته بدون کپی باشه و باز ماندهی مناسب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 1395 تشکر از راهنمایی تون . و سوال اخرم : به نظر شما آی تی سلام که چهار ماه از راه اندازیش بیشتر طول نمیکششه چه طور بعد 4 ماه به رتبه زیر 1000 ایران رسیده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 1395 خواهش میکنم بخاطر سئو قوی و برخی موارد انجام شده بر روی وب سایتشون از دید بازدید و ... به این رتبه رسیده ان البته تبلیغات پاپ آپ اصولی هم میتونه سرمایه گذاری خوبی باشه در این امر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.