YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 با سلام من از سایتتون یک قالب برای whmcs دانلود کردم دو تا بهم قالب داده ینی دو پوشس این دوتا چین ؟؟ کدومش اصلیه میشه بهم آموزششو بدید؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 سلام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یکی برای قالب مدیریت هس یکی هم کاربری بسته به نیاز خودتون استفاده نمائید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 من هرچی قالب واسه ورژن 6.1 whm میگردم هیچ جا نیست حتی نسخه فارسی شده قالب پیشفرضشم به whm نمیخوره میشه نسخشو آورد پایین یا قالب های حرفه ای برای این نسخرو دارید همه قالب های 20 اسکریپتو دان کردم هیچ کدوم نخرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 من هرچی قالب واسه ورژن 6.1 whm میگردم هیچ جا نیست حتی نسخه فارسی شده قالب پیشفرضشم به whm نمیخوره میشه نسخشو آورد پایین یا قالب های حرفه ای برای این نسخرو دارید همه قالب های 20 اسکریپتو دان کردم هیچ کدوم نخرد. ورژن 6.1 whm جدیدا آپدیت شده به این دلیل هس که قالب هاش موجود نیس ولی قالب های دیگر هم نباید مشکلی داشته باشند اینرو امتحان کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 ببخشید میشه ی قالب برای order forum معرفی کنید؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 ولی سعی کنید در ورژن جدید از قالب خود ورژن استفاده کنید تا مشکلاتی نداشته باشید + بسته ی امنیتی که دیروز منتشر شده رو هم آپدیت کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 ولی سعی کنید در ورژن جدید از قالب خود ورژن استفاده کنید تا مشکلاتی نداشته باشید + بسته ی امنیتی که دیروز منتشر شده رو هم آپدیت کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میگم دیگه حتی نسخه فارسی اینو پشتیبانی نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 میگم دیگه حتی نسخه فارسی اینو پشتیبانی نمیکنه مگه دیروز بنده و آقا یزدان نصب و تحوبل شما ندادیم ؟ دستکاری کرده ائید احتمالا و ctrl+f5 بزنید یه بار آدرس؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 آقا یزدان ی قالب دیگه زده بودند زیاد خوشم نیومد الان سایتمو نگاه کنید فقط صفحه سفید میاد وقتی اینو نصب میکنم novinvp.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1394 آقا یزدان ی قالب دیگه زده بودند زیاد خوشم نیومد الان سایتمو نگاه کنید فقط صفحه سفید میاد وقتی اینو نصب میکنم novinvp.ir سایت شما بی مشکل باز میشه دوست عزیز اینم صفحه ی انالیز سایتتون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exoff 0 ارسال شده در تیر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1395 ورژن 6.1 whm جدیدا آپدیت شده به این دلیل هس که قالب هاش موجود نیس ولی قالب های دیگر هم نباید مشکلی داشته باشند اینرو امتحان کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام فایل head.tpl من در قالب ویانا خالیه . میشه لطف کنین قالب را به ایمیل من ارسال کنین خیلی ممنونم میشم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاید اونی که شما داشته باشین سالم باشه چون مال من که فقط صفحه ورودش میاد رفتم دیدم خالی بود... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در تیر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1395 سلام فایل head.tpl من در قالب ویانا خالیه . میشه لطف کنین قالب را به ایمیل من ارسال کنین خیلی ممنونم میشم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاید اونی که شما داشته باشین سالم باشه چون مال من که فقط صفحه ورودش میاد رفتم دیدم خالی بود... شما باید قالب قسمت سفارشات هم درون هاست خود او بود کنید در قسمت مربوطه تا بعد از هنگام وارد شدن سفید نیاد ! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1395 سلام فایل head.tpl من در قالب ویانا خالیه . میشه لطف کنین قالب را به ایمیل من ارسال کنین خیلی ممنونم میشم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاید اونی که شما داشته باشین سالم باشه چون مال من که فقط صفحه ورودش میاد رفتم دیدم خالی بود... سلام همینجا براتون میزاریم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلام من هر دو مورد را انجام دادم ولی هنوز هم زمان ورود به صفحه سفید میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلام دو پوشه یکیش قالب، یکی هم کارت خرید یا پنل ادمین. قالب سالم برای whmcs با هزینه میخواین پ.خ در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلام دو پوشه یکیش قالب، یکی هم کارت خرید یا پنل ادمین. قالب سالم برای whmcs با هزینه میخواین پ.خ در خدمتم سلام با نصب قالب های whmcs آشنا هستم، هر دو پوشه را آپلود کردم، صفحه لاگین بخش کاربری بالا میاد وبعد از ورود صفحه سفید میاد قالب سالم ویانا را دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلامبا نصب قالب های whmcs آشنا هستم، هر دو پوشه را آپلود کردم، صفحه لاگین بخش کاربری بالا میاد وبعد از ورود صفحه سفید میاد قالب سالم ویانا را دارید؟ مشگل از قالب. اینو دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلامبا نصب قالب های whmcs آشنا هستم، هر دو پوشه را آپلود کردم، صفحه لاگین بخش کاربری بالا میاد وبعد از ورود صفحه سفید میاد قالب سالم ویانا را دارید؟ درود اگر صفحه ی سفید میده به شمآ مربوط میشه همخونی نبودن قالب یا ورژن whmcs شما چند مورد دارم بنده ام خواستید خصوصی کنید تقدیم شما شه دمو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 مشگل از قالب. اینو دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خیلی شبیه قالب eno هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 درود اگر صفحه ی سفید میده به شمآ مربوط میشه همخونی نبودن قالب یا ورژن whmcs شما چند مورد دارم بنده ام خواستید خصوصی کنید تقدیم شما شه دمو نه داداش مشکل از ورژن نبود، مشکل این بود که بعضی از فایل های قالب که توسط بیست اسکریپت منتشر شده موجود نیست، دستکاری شده در واقع همچنین قالب علاوه بر دو فایل ارائه شده یک پوشه جاوا مجزا نیز داره که توی include قرار میگرفت حالا نمیدونم دوستان بیست اسکریپت عمدا قالب رو ناقص منتشر کردن یا اینکه کلا ناقص دستشون رسیده از طریق یکی از دوستان فایل های ناقص برام ارسال شد و الان قالب بدون مشکل بالا میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 نه داداش مشکل از ورژن نبود، مشکل این بود که بعضی از فایل های قالب که توسط بیست اسکریپت منتشر شده موجود نیست، دستکاری شده در واقعهمچنین قالب علاوه بر دو فایل ارائه شده یک پوشه جاوا مجزا نیز داره که توی include قرار میگرفت حالا نمیدونم دوستان بیست اسکریپت عمدا قالب رو ناقص منتشر کردن یا اینکه کلا ناقص دستشون رسیده از طریق یکی از دوستان فایل های ناقص برام ارسال شد و الان قالب بدون مشکل بالا میاد داداش نیست teeth خیلی شبیه قالب eno هست نه اونی که شما میگی نیست خلاصه خواستین خصوصی در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 من ویانا نسخه اصلیش رو دارم نسخه whmcs شما چنده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 12، 1395 نه داداش مشکل از ورژن نبود، مشکل این بود که بعضی از فایل های قالب که توسط بیست اسکریپت منتشر شده موجود نیست، دستکاری شده در واقعهمچنین قالب علاوه بر دو فایل ارائه شده یک پوشه جاوا مجزا نیز داره که توی include قرار میگرفت حالا نمیدونم دوستان بیست اسکریپت عمدا قالب رو ناقص منتشر کردن یا اینکه کلا ناقص دستشون رسیده از طریق یکی از دوستان فایل های ناقص برام ارسال شد و الان قالب بدون مشکل بالا میاد خب بله میتونه به ناقص بودن قالب هم برگرده این موضوع ولی در حالت کلی مربوط به ورزن WH شما و قالب هم میشه این موضوع ( در مورد ناقص بودن و فهمیدن این موضوع هم خیر بیست اسکریپت ناقص چیزی رو دستکاری نمیکنه احتمالا پوسته ناقص بوده ) موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alexi 0 ارسال شده در فروردین 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1396 با سلام وقت بخیر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این لینک سایت من فارسی ساز و قالب ویانا برای این ورژن هست ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1396 در 3 ساعت قبل، alexi گفته است : با سلام وقت بخیر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این لینک سایت من فارسی ساز و قالب ویانا برای این ورژن هست ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام و درود ، پیشنهاد میکنم به سایت زیر : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مراجعه کنید مشکل تون بر طرف میشه. با احترام. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده