YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 با سلام من ی فایل سنگین دارم ک ممکنه حتی نیم ساعت طول بکشه ک آپلود کنم رو هاست با اف تی پی اما وقتی توسط برنامه فایل زیلا به اف تی پی نصب میشم بعد 5 دقیقه میگه تایم اوت و سرور قطع میشه کسی بلده چجوری تایم اوت سرورو زیاد کنم سیپنله هاستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 کسی بلده اینو بهم بگه؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 مطالعه بفرمایید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین برای فایل های بزرگ لیچ کردن هم پیشنهاد میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 خارجیه ک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 من هیچی نمیفهمم ازش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 خارجیه ک ببخشید، ولی میتونید از سرویس Google Translate استفاده بفرمایید. در ضمن پیام پشت سر هم نفرستید، همه رو یجا بنویسید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 .htaccess php_value max_execution_time 3600php_value max_input_time 3600 که 3600 مقدار ثانیه هاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 کسی بلده اینو بهم بگه؟؟ ینی همش 7 دقیقه؟!! خو یه دو سه هفته وایسا cool لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 .htaccess php_value max_execution_time 3600php_value max_input_time 3600 که 3600 مقدار ثانیه هاست داداش تو .hattacs من این نیست اصن این کدی که دادیو میگم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 همین کد ارائه شده رو کپی کنید و در htaccess. قرار بدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 همین کد ارائه شده رو کپی کنید و در htaccess. قرار بدین. خیلی ممنون تو کجاش قرار بدم بالاش یا پایینش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 فرقی نمیکنه!! پایین ترین قسمت قرار بدین!! درصورت عدم موفقیت با مدیریت سرور مطرح کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 داداش تو .hattacs من این نیست اصن این کدی که دادیو میگم. من یکم بد توضیح میدم. یزدان عزیز توضیح دادن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 من یکم بد توضیح میدم. یزدان عزیز توضیح دادن فرقی نمیکنه!! پایین ترین قسمت قرار بدین!! درصورت عدم موفقیت با مدیریت سرور مطرح کنید. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در بهمن 8، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 خیلی خیلی ممنون درست شد واقعا ممنونم هرچی از شما بگم بازم کمه پشتیبانی یعنی همین خدایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1394 موفق باشید. قفل. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.