parsa61 10 ارسال شده در دی 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1394 سلام.خسته نباشید من این اسکریپت رودانلودکردم ولی سایت بالا نمیاد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. واینم سایت من که بالا نمیاد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در دی 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1394 سلام فکر کنم اطلاعات دیتابیستون رو وارد نکردین یا اشتباه وارد کردین ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در دی 26، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1394 سلام.درست وارد کردم ولی بازبالانمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1394 سلام مشکل از اسکریپت نیست! هاستتون down هستش! احتمالا به دلیل بروزرسانی کمی صبر کنید مشکل برطرف خواهد شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در دی 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1394 خیر.هاست مشکلی نداره.نمیدونم .وصل نمیشه به دیتابیس. ممنون میشم راهنمایی کنید.هاست سیپنله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1394 درود اسکریپت کاملا سالم هست و ارور Fatal error: Class 'mysqli' مربوط به سطح دسترسی کاربر مربوطه هس و در سرور درقسمت کاربران پایگاه داده اقدادم به دادن مجوز های لازم بکنید ویا اکستنشن MySQLi رو نصب کنید در سرورو همچنین از نصب mysqli و pdo و pdo_mysql در سرور اطلاع کافی داشته باشید وقت بخیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در دی 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1394 سلام.من فکر کنم ایراد ازدیتابیس هست.این sqlنداره؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1394 سلام.من فکر کنم ایراد ازدیتابیس هست.این sqlنداره؟؟ درود سرور مال خودتونه ؟ تغییرات گفته شده رو اعمال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi7000 0 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 دست شما درد نکنه خیلی بدردم خورد از راهنمایی شما سپاس گذارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.