daymobile 19 ارسال شده در آذر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1394 سلام میشه نسخه کامل یه اسکریپ لیچ برام بذارین که اپیدت باشه و بتونم فایل ها رو به اپبود سنترهای دیگم انتقال بدم یا از نظر خودتون یه کاملشو برام بذارین ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1394 درود تقریبا اغلب اسکریپت های leech بر پایه و الگوی rapdleech نوشته میشن. آخرین بروزرسانی اسکریپت rapidleech لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصب اتوماتیک موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آذر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1394 ممنون چطوری میشه اون سایت های اپلود که کار نمیکنن رو از لیستش حذف کرد یا راهی داره سایت بهش اضافه کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آذر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1394 وقتی یهفایل انتخاب میکنم برا اپلود نام کاربری و رمز ورود میخواد چطوری این بخشو حذف کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1394 درود به شما شما لابد کوقع آپلود فایل گذینه ی پسورد رو داریبد فعال می کنید به این دلیل هست که اون گذینه میاد د رمورد سوال اولتون هم بله میشه سایت هم بهش اضافه کرد توسط پلاگین های مربوطه اش heart لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آذر 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 22، 1394 درود به شما شما لابد کوقع آپلود فایل گذینه ی پسورد رو داریبد فعال می کنید به این دلیل هست که اون گذینه میاد د رمورد سوال اولتون هم بله میشه سایت هم بهش اضافه کرد توسط پلاگین های مربوطه اش heart لینک پلاگیناشو نداری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 22، 1394 لینک پلاگیناشو نداری؟ درود به شما بفرمائید لیست پلاگین های مربوط به سرورهای آپلودهای مهم که توش رپیدباز و آپلودباز هم هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگر میخواهید لیست جدید اضافه کنید یکی از فایل ها رو باز کنید و ادرس آپلود دایرکتوری سایت مربوطه رو اضافه کنید تشکرر heart لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام ایا راهی هست که بشه لیچر رو در روت اصلی اپلود کرد بعد موقع لیچ کردن فایل ها بشه پوشه ی مورد نظر رو انتخاب کرد و لینکشو کپی کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام این کار دستی امکان پذیر هسش یعنی بعد از لیچ کردین وارد پوشه ی اپلود بشین از هاست خودتون و فایل مورد نظر رو انتقال یا move کنین به هر جا که میخوایین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در خرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 سلام این کار دستی امکان پذیر هسش یعنی بعد از لیچ کردین وارد پوشه ی اپلود بشین از هاست خودتون و فایل مورد نظر رو انتقال یا move کنین به هر جا که میخوایین دستی رو میدونم ولی من میخوام سه پوشه بسازم مثلا برنامه بازی آهنگ بعد با لینک که منتقل میکنم از همون جا تعیین کنم که تو کدوم پوشه بره و همون جا هم لینکو نشون بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 دستی رو میدونم ولی من میخوام سه پوشه بسازم مثلا برنامه بازی آهنگ بعد با لینک که منتقل میکنم از همون جا تعیین کنم که تو کدوم پوشه بره و همون جا هم لینکو نشون بده درود این امکان شاید از فایل کانفیگ پی اچ پی بشه تغییر داد مسیرش رو ولی فقط یه مسیر میشه انتخاب کرد دو مسیر نمیشه شما توی روت که اپ میکنی وقتی میری انتقال بدی لازم نیست چیزی رو دستکاری کمی بیا پایین سیو روبزن میره به صفحه مربوطه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 دستی رو میدونم ولی من میخوام سه پوشه بسازم مثلا برنامه بازی آهنگ بعد با لینک که منتقل میکنم از همون جا تعیین کنم که تو کدوم پوشه بره و همون جا هم لینکو نشون بده بایست یه برنامه ی اختصاصی بدین براتون نوشته شه توسط کدنویس عزیزی و از طریق اون پوشه هارو معین نمائین به طور مثال این کد php رو مشاهده کنین <?phpcopy("http://20script.ir/latest.zip", "file.zip");?> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در خرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 narhat!مشکل من حل نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1395 دوست سلام میشه نسخه کامل یه اسکریپ لیچ برام بذارین که اپیدت باشه و بتونم فایل ها رو به اپبود سنترهای دیگم انتقال بدم یا از نظر خودتون یه کاملشو برام بذارین ممنون دوست عزیز برای انتقال از هاستی به هاست دیگه بهتره از سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده کنید هم امکات خوبی داره هم میتونی تعیین کنی به کجا بره فایلت من خودم همه اطلاعاتمو از وبسایتم انتقال دام با سرعت بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1395 narhat!مشکل من حل نشد با روش هایی که به شما گفته شد دقت کنین رع خواهد شد مشکل شما اسکریپت های زیادی ام برای این مورد هستن از جمله :: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در خرداد 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1395 دوست دوست عزیز برای انتقال از هاستی به هاست دیگه بهتره از سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده کنید هم امکات خوبی داره هم میتونی تعیین کنی به کجا بره فایلت من خودم همه اطلاعاتمو از وبسایتم انتقال دام با سرعت بالا بعد انتقال لینک دانلود رو هم میده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 بعد انتقال لینک دانلود رو هم میده؟ بله یه تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.