afshina 16 ارسال شده در مهر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1394 سلام دوستان من این قالب رو روی سایتم نصب کردم ولی مشکلی که هست اینه که مگا منو رو کلا نمایش نمیده اصلا چیزی به معنی منو در بالای صفحه من ندارم . اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید با تشکر از دوستان خوب و صمیمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 20، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1394 سلام نسخه جدید رو تست کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نتیجه اینجا اعلام کنید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1394 درود عزیز این اسپم حساب میشود +در تاپیک کاربر دیگری پست زدی با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 20، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1394 بله همینطوره لطفا اسپم ندید برخورد میشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در مهر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1394 ببخشید ولی نشد دوستان کد های فانکشن رو هم که دستکاری کرده بودم دوباره برگردوندم کلا از اول نشون نمیداد . این نسخه رو هم جایگزین کردم ازم نشد اگه اسپم نشه لینک رو میزارم یه نگاهی کنید ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 20، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 1394 خندیدنم این جا جرم انجمن به این بزرگی پرشین تولز این ایراد نمی گیرن از ادمبعد شما برا شکلک جرم نیست عزیز , ولی از این موارد از طرف شما زیاد دیده شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshina 16 ارسال شده در مهر 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 1394 دوستان من هنوز این مشکل رو دارم میشه لطفا لطف کنید و ببینید مشکل چیه شاید سواله دوستانه دیگه هم باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 1394 دوستان من هنوز این مشکل رو دارم میشه لطفا لطف کنید و ببینید مشکل چیه شاید سواله دوستانه دیگه هم باشه درود . دوست عزیز آیا افزونه ای مخصوص این قالب در مکانی به شما معرفی شده است ؟ در صورت بله بودن پاسخ ، لطفا افزونه ای که برای مگامنو معرفی شده نصب کنید . در غیر اینصورت از افزونه های موجود استفاده کنید . + قالب را تست نکرده ام اما یا از خود پنل تنظیمات قالب امکان طراحی مگامنو هست . در غیراینصورت افزونه های مگامنو را نصب و استفاده کنید . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezatpanah 0 ارسال شده در آبان 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1394 میدونم پست قدیمی اوردم بالا اما من هم مشکل دوستمون رو دارم و هنوز حل نشده هیچ افزونه ای نداره... حداقل در سایت اصلی که میفروشه نداره سایت تمفارست رو میگم دوستان اگه با این قالب کار کردین ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1394 میدونم پست قدیمی اوردم بالااما من هم مشکل دوستمون رو دارم و هنوز حل نشده هیچ افزونه ای نداره... حداقل در سایت اصلی که میفروشه نداره سایت تمفارست رو میگم دوستان اگه با این قالب کار کردین ممنون میشم راهنمایی کنید سلام . تو هیچ منبعی راجع به پلاگین های جانبی این قالب صحبتی نشده حتی خود سایت تم فارست هم درباره پلاگین های این قالبی چیزی ذکر نکرده پس پلاگین خاصی ندار ه اما این نسخه ک میدم رو تست کن و همینطور فایل دمو ( نسخه انگلیسی )هم هست اینم خواستی تست کن ببین چطور میشه نتیجه رو اعلام کن : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 10، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1394 یه نکته دیگه . من با چندتا قالب حرفه ای کار کردم اونا مگا منو قدرتمند داشتن اما به هیچ افزونه ای وابسته نبودن مثل قالب مولتی نیوز و خبر خوب . برای تنظیم مگا منو این دو قالب من از بخش فهرست که اقدام میکردم برا ساخت فهرست هر پیوند، دسته یا برگه یا چیزی رو که برای فهرست تعریف میکردم تو همون بخش که اضاف میکردی یه چندتا گزینه برای رنگ کردن فهرست ، حالت فهرست ( مگا منو اینجا مشخص میشد ) ایکن فهرست و کلا از این قسمت یه منو پیشرفته رو میشد ساخت . نمیدونم از اینجا امتحان کردی یا نه ولی یه نگا بنداز به بخش فهرست ببین چطوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 سلام وخسته نباشید من یه مشکل عجیب دارم قالب سایت من explicit متاصفانه من نوشته که میزارم توهم میره یا هرمتنی قالب بهم ریختگی قالب راست چین فارسی سرورمن سرور پارسه هاست نامحدود اشتراکی همین قالب روی سرور تست بلا اوردم بدون هیچ مشکلی ولی نمیدونم چرا روی هاست اصلیم اینجوری است کارایی من انجام دادم تمام افزونه ها رو غیره فعال کردم بعد ورد پرس پاک کردم از اول نصب کردم الانم وردپرس من 4.4.1 ولی متاصفانه هنوز درست نشده فقط بااین قالب مشکل داره با قالب های دیگه مثل اینفولد اصلان مشکل نداره بخدا گیج شدم اگه راهیی هست لطفان کمکم کنید مشکل انه سایت نمیتونم بزارم همه ببینن چون لوس میشه عکسی براتون میفرستم کمکم کنید هر دستوری شما بفرمایید من انجام میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 احتمالا مشکل تو فایل rtl قالب باشه اینطور ک پیداست چینش تصویر شاخص و توضیح مطلب باهم قاطی شدن شاید تو راستچین سازی مشکلی بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 احتمالا مشکل تو فایل rtl قالب باشه اینطور ک پیداست چینش تصویر شاخص و توضیح مطلب باهم قاطی شدن شاید تو راستچین سازی مشکلی بوده استاد ارجمند من همین قالب روی سروررایگان تست کردم مشکلی نداشت ولی روی سرور پارس تست کردم اینجوری میشه همه مواردم انجام دادم ولی هنوز مشکل برجاست از سایت شماهم دانلود کردم قالب رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 خوب عزیز این دیگه برمیگرده ب هاست باید دیگه چه مشخصه های از قالب ب هاست نمیخوره ک البته این یک چیز غیر طبیعیه و فکر نکنم تالا همچین مشکلی بوده ک قالب یک اسکریپت به هاست نخوره surprised 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 خوب عزیز این دیگه برمیگرده ب هاست باید دیگه چه مشخصه های از قالب ب هاست نمیخوره ک البته این یک چیز غیر طبیعیه و فکر نکنم تالا همچین مشکلی بوده ک قالب یک اسکریپت به هاست نخوره surprised خوب من به سرور پار س بگم مشکل از هاست به من میخندن میگن قالبت عوض کن یه راحل ویژه به من بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 هنوز کسی نتونسته مشکل من حل کنه انگلیسی کردم ولی گزینه سیوش نیست محو عجب مشکل عجیبی برای من پیش اومده بد شانسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr.m0hamm4d 0 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 هنوز کسی نتونسته مشکل من حل کنه انگلیسی کردم ولی گزینه سیوش نیست محو عجب مشکل عجیبی برای من پیش اومده بد شانسم عزیز ادرس سایتتون رو بدین . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 depressednarhatweak لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 به ایدی laruz پیام بدید فایل rtl قالب رو یک نگاه بندازن . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1394 به ایدی laruz پیام بدید فایل rtl قالب رو یک نگاه بندازن . چشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 هنوز مشکال هدر دارم کسی نیست کمک کنه از دوستان عزیز depressed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 هنوز مشکال هدر دارم کسی نیست کمک کنه از دوستان عزیز depressed #header .logo h1 a رو پیدا کن توی style.css بعدش font-family: sans-serif; رو اضافه کن. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza modara 1 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 ادامش بزنم میترسم اشتباه بزنم همه چی بهم بخوره زحمتی نیست خودتون بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1394 برای منو ها هم .mega-wrapper .post-list رو پیدا و کد padding: 0 165px 40px 0; رو با padding: 0 0 40px 165px; جایگذاری کنید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده