voltag 590 ارسال شده در مهر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1394 سلام و خسته نباشید . من یه مشکل جدی داشتم تو اسکریپت فریر . بعد از انتخاب دسته ، محصول رو ک میخوام تیک بزنم و انتخاب کنم و بره برای خرید کاربر تیک نمیخوره میتونین ملاحظه کنین : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. واقعا ب کمکتون نیاز دارم و بگید مشکل از چیه ممنون دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1394 سلام . در پنل مدیریت ، برای این دسته بندی که ساختید (محصول آزمایشی) آیا زیرمجموعه ای تعریف کرده اید ؟ چون تا محصولی داخل دسته بندی قرار نگیره فعال نخواهد بود . باید کارت شارژ یا محصولاتی در این دسته بندی ایجاد کنید تا کلید انتخاب فعال باشه . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مهر 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1394 بله موقع ارسال محصول و درج توضیحاتش از قسمت دسته بندی ، دسته بندی انتخاب شده نمیدونم مشکل از کجاست . میتونید ببینید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1394 در تب "کارت ها" هم باید اضافه کنید . در کل : ابتدا یک گروه میسازید و بعد یک زیر مجموعه و سپس یک کد شارژ میدید که بعد از پرداخت نمایش بده ماژول بانکی رو هم ست میکنید و دیگه تمام . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده