*Fateme* 0 ارسال شده در شهریور 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1394 با سلام من افزونه Comment Approved رو روی وردپرسم نصب کردم ولی برای تغییر تنظیماتش گزینه setting یا تنظیمات نداره کارم هم گیر کرده!!!!! این افزونه رو هم از خود 20script دانلود کردم. میشه راهنماییم کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1394 سلام. لینک افزونه و نسخه درحال استفاده رو بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در شهریور 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 سلام. لینک افزونه و نسخه درحال استفاده رو بفرستید با تشکر از پاسخ شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 این افزونه دارای تنظیمات هست نه گذینه setting از پیشخوان وردپرس به تنظیمات > نام افزونه برید و اونجا با صفحه تنظیمات افزونه روبرو میشید برا نصب هم پیشنهاد میکنم نام افزونه رو در منبع ورپرس جستجو کنید تا درصورت وجود بروزرسانی نسخ آپدیت رو نصب بکنید سوالی بود درخدمتیم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*Fateme* 0 ارسال شده در شهریور 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 این افزونه دارای تنظیمات هست نه گذینه settingاز پیشخوان وردپرس به تنظیمات > نام افزونه برید و اونجا با صفحه تنظیمات افزونه روبرو میشید برا نصب هم پیشنهاد میکنم نام افزونه رو در منبع ورپرس جستجو کنید تا درصورت وجود بروزرسانی نسخ آپدیت رو نصب بکنید سوالی بود درخدمتیم موفق باشید بـا تشکــــر فـراوان:29: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 برا نصب هم پیشنهاد میکنم نام افزونه رو در منبع ورپرس جستجو کنید تا درصورت وجود بروزرسانی نسخ آپدیت رو نصب بکنید الان چه ربطی داشت افزونه اگه آپدیتش بیاد توی پنل وردپرس خودش میگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 1394 الان چه ربطی داشتافزونه اگه آپدیتش بیاد توی پنل وردپرس خودش میگه لازم نیست ربطی داشته باشه دیگه یه دانلود اپلود ناچیز براش کمتر میشه و از اول هم نسخه بروز رو نصب میکنه درضمن این شیوه اپسام کردن برای بالا بردن تعداد تایپیک ها درست نیست دوست عزیز اگرم نظر من سوء تفاهم هست پس شما بخشید و لطف کنید دیگه قبل از پاسخ دادن به یک تایپیک برسی کنید ببینید نیای به پاسخ هست یا نه و اگر نیازی نبود اسپام تولید نکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در شهریور 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 1394 دوست عزیز من نیازی به بالابردن پاسخ ها ندارم ولی شما هم نیازی نیست مشکلو پیچیده کنی من به اندازه کافی با بیست اسکریپت همکاری داشتم و خواهم داشت و اصلا نیازی به خودنمایی نیست البته تعداد پاسخ ها فقط برای شما یک افتخاره ولی برای من فقط وقت تلف کردنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 1394 درود . مشکل اینه که وقتی کاربر به پاسخش رسید چرا تاپیک رو نبستم!! مشکلی دارید برید پیام خصوصی . + بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.