masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 سلام دوستان به یکی برای تنظیم قالب نیاز دارم ترجمه هم شده فقط چیدمان سایت رو می خوام درست کنه هر کی هست پ.خ بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 منظورتون از چیدمان چیه؟ راستچین یا کلا تغییر بدی؟ البته من هر دوش رو بلدم فقط مایه تیله ی خوده می خاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 نه راست چین شده ترجمه هم شده ولی چیدمان سایت یعنی اسلایدرعکس ها فروشگاه و ... هنوز روی سایت قرار نگرفته یکی دو ساعت وقت نیاز هست. هزینش رو هم توی پ.خ بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1394 سلام. اگه سایتتون در دسترس هست میتونید مشخصات بدید بررسی کنم. اگه بشه رایگان انجام میدم. ساید قبلا با قالبی که استفاده میکنید کار کرده باشم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده