MeysamOfficial 0 ارسال شده در شهریور 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 با سلام خدمت همه دوستان. دنبال اسکریپت PhotoFan میگردم. اگر کسی لینک دانلود (ترجیحا نسخه غیر نال) رو بزاره ممنون میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 سلام. والا دوست عزیز توی سایت های خارجی و ایرانی گشتم اما اسکریپت یا سایت و حتی یک کلمه همگام با photofan پیدا نکردم مطمئنید اسمشو درست نوشتید؟ چون اگه موجود باشه حتما در سایت های روسی یافت میشد که نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MeysamOfficial 0 ارسال شده در شهریور 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 سلام masih1194 و تشکر از شما به خاطر پیگیریتون. بله اشتباه از طرف من بود. نام اسکریپت PhotoFanS بود. اینم لینک اصلیش : codecanyon.net/item/photofans-your-social-network-to-share-photos/6308014 بازم ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 نیازی به پیام خصوصی نبود جهت پیگیری. خودم پیگیر هستم. در حال گشت و گذار هستم. تا الان یه چرخ کوچیک زدم اکثرا یا لینک دانلودشون خرابه یا survey هستند و باید مراحلی رو رد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 من نسخه کاملتر این اسکریپت رو خیلی وقت پیش خریداری کردم با تمام افکت هاش از سایت codecanyon ۶۰ دلار خریدمش اون موقع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MeysamOfficial 0 ارسال شده در شهریور 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 نیازی به پیام خصوصی نبود جهت پیگیری. خودم پیگیر هستم. در حال گشت و گذار هستم. تا الان یه چرخ کوچیک زدم اکثرا یا لینک دانلودشون خرابه یا survey هستند و باید مراحلی رو رد کنی ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1394 فقط خواستم خبر داده باشه که نگید نگشت ! گشتم ولی چیز زیادی نبود . توی سایت های روسی زیاد نزاشته بودن و اونهایی هم که بودن همه Survey بودن . توی سایت های انگلیسی هم همینطور . باز من میگردم . این اسکریپت هنوز توی سایت های معتبر نال شده ها قرار نگرفته . فعلا می تونید در صورت لزوم از اسکریپت های مشابه استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.