jagu 0 ارسال شده در خرداد 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1394 دوستان عزیز ! سلام می خوام پوسته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو نصب کنم که با مشکل مواجه میشم . هر کاری کردم نشد ! کسی هست که برام این قالب رو نصب کنه ! فایلها اپلود شده و آماده است ! مشکلی که من دارم توی فوتر هستش که نمایش داده نمیشه ! فوتر باید مثل قالب اصلی که توی دمو است - باشه - ولی وقتی من نصب می کنم سفید میشه !:a050: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1394 آدرس سایتتو بده ببینم یا تصویر بزار ببینم ا ینجور که نمیشه با گفتن مشکل رو حل کرد دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jagu 0 ارسال شده در خرداد 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1394 آدرس سایتتو بده ببینم یا تصویر بزار ببینم اینجور که نمیشه با گفتن مشکل رو حل کرد دوست عزیز gulisurkh.com:61: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1394 gulisurkh.com:61: دوست عزیز سایت اصلا بالا نمیاد فقط یه صفحه سفید بدون تیتر و چیز دیگه برسی بکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jagu 0 ارسال شده در خرداد 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1394 دوست عزیز سایت اصلا بالا نمیاد فقط یه صفحه سفید بدون تیتر و چیز دیگه برسی بکن همین الان چک کردم درسته !! می تونید نصب کنید (البته نصب کردم - منظورم رفع مشکل اش هست )? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1394 همین الان چک کردم درسته !! می تونید نصب کنید (البته نصب کردم - منظورم رفع مشکل اش هست )? متاسفانه برای من هیچی به نمایش در نمیاد لطف بکنید اسکرین شات بزارید تا برسی بکنم میتون یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده