dr18 0 ارسال شده در خرداد 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1394 تو این اسکریپ چه کدی داره .؟ اسم سایتمو تو گوگل میزنم بیست اسکریپت میاد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
undersite 0 ارسال شده در تیر 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1394 سلام دوست عزیز این اسکریپتی که شما دارید اسکریپت قدیمیش هست احتمالا با باگ های زیادی به شما ارائه شده !! من اسکریپت اصلی سایت hastiblog.ir و kacc.ir رو دارم اگر کسی به شما گفت که این اسکریپت رو داره داره دروغ میگه این اسکریپت چندین فایل اصلیش حذف شده و بیشتر امکاناتی که این سایت ها رو بالا میبره حذف شده !! اگر اسکریپت اصلی رو خواستید من میتونم بهتون بدم ای دی من رو اد کنید (ایدی یاهو) : undersite لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikas 3 ارسال شده در تیر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 سلامدوست عزیز این اسکریپتی که شما دارید اسکریپت قدیمیش هست احتمالا با باگ های زیادی به شما ارائه شده !! من اسکریپت اصلی سایت hastiblog.ir و kacc.ir رو دارم اگر کسی به شما گفت که این اسکریپت رو داره داره دروغ میگه این اسکریپت چندین فایل اصلیش حذف شده و بیشتر امکاناتی که این سایت ها رو بالا میبره حذف شده !! اگر اسکریپت اصلی رو خواستید من میتونم بهتون بدم ای دی من رو اد کنید (ایدی یاهو) : undersite من دارم.منم دارم دروغ میگم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در تیر 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1394 تو این اسکریپ چه کدی داره .؟اسم سایتمو تو گوگل میزنم بیست اسکریپت میاد . داداش این اسکریپتی ک توی بیست اسکریپت هست رو باید ویرایش کنی بیست اسکریپت تگ جاوا ادرس خودش قرار داده وخیلی چیزای دیگه بهتره ویرایش کنی یا نسخه اصلی رو بخری که هم بعد از هر پست پایینش نتایج گوگل هم نشون میده و باعث میشه سریع بازدید بگیری یا لینک دار شدن برچب و ادرس دهی جدید و خیلی چیزای دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman2020 0 ارسال شده در مرداد 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1394 عجببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده