mimc94 10 ارسال شده در شهریور 22، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1398 سلام خسته نباشید من یک سوالی داشتم ، من هاست دانلود دارم ولی موقعی که کسی میره داخلش کل اطلاعات معلومه ( همون صفحه ایندکس ) ولی بعضی از سایت هاهم هستن مثلا dl.yousite.com رو که میزنی عرور میده یا صفحه ورود براش میاد یعنی هیچی از ایندکس معلوم نیست ! میخواستم ببینم چیکار کنم هاست دانلودم رو توی نمایش عموم بردارم ؟ اینم نمونه : dl.nex1music.ir لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 22، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1398 میتونین از htaccess استفاده کنین. کل ساب دایرکتوریاتونو قفل میکنه Deny from all لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 23، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1398 درود، به غیر از راه بالا، راه دیگش اینه که یک فایل index.php خالی یا با محتویات دلخواه در داخل هر پوشه بسازید. به این ترتیب اگر کسی خواست وارد اون دایرکتوری بشه، این فایل برای باز میشه. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده