AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 26، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1398 درود،دوستان من از قالب : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده م یکنم قسمت وبلاگ، مثلا " Solar Panels On A Small Budget " وقتی موس میره روی عکس متن ظاهر میشه با یک بکگراند من میخوام اون ثابت باشه بک گراند کمرنگ( چون عنوان پایینش نیست و متن هم برداشته شده یعنی دی حقیقت فقط عکس هست) موس باید بره روش تا عنوان نمایش داده بشه،اما من میخوام ثابت باشه چه طوری اینکارو انجام بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مرداد 28، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1398 درود. این کد رو به یکی از فایل های CSS قالب اضافه کنید: نقل قول .fusion-image-wrapper .fusion-rollover {background-image: linear-gradient(to top,#333645 0,rgba(51, 54, 69, 0.39) 20%) !important;} 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 28، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1398 در 44 دقیقه قبل، Masih گفته است : درود. این کد رو به یکی از فایل های CSS قالب اضافه کنید: مرسی از لطفت،نشد لینک سایت براتون ارسال کردم میخوام کلا عنوان پست،روی عکس ثابت باشه نیاز نباشه موس بره روش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cctvhikvision 0 ارسال شده در مرداد 28، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1398 (ویرایش شده) سلام من روی سایتم اجرا کردم مشکل داره ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ویرایش شده مرداد 28، 1398 توسط cctvhikvision لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مرداد 28، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1398 در 1 ساعت قبل، cctvhikvision گفته است : سلام من روی سایتم اجرا کردم مشکل داره ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این کد رو قرار بدید داخل فایل CSS : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 28، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1398 در 37 دقیقه قبل، Masih گفته است : این کد رو قرار بدید داخل فایل CSS : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای منم پیگری کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مرداد 28، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1398 در 2 ساعت قبل، AmiRoo گفته است : برای منم پیگری کنید ممنون میشم شما این کد رو استفاده کنید و اعلام کنید که مشکل حل شده یا خیر: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در شهریور 2، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1398 در در 28 مرداد 1398 در 18:17، Masih گفته است : شما این کد رو استفاده کنید و اعلام کنید که مشکل حل شده یا خیر: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون،همچنان مثل قبل فقط رنگش عوض شد ثابت نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده