fscript 1 ارسال شده در اسفند 16، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1397 من یک سایت درگاه واسط حرفه ای دارم که لایسنس سایت خودمو میخام به یک نفر واگذار کنم.خودم 750 هزار تومان خریدم. 450 هزار تومان میفروشم. کسانیکه که تمایل دارند پیام خصوصی بدمتا دمو براشون ارسال کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اسفند 17، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1397 درود. طبق قوانین بازارچه انجمن، سایت هایی که برای فروش قرار می گیرند، باید اطلاعات کاملی از آنها ارائه شود. دامنه + اسکریپت سایت به همراه جزئیات دیگه رو باید در تاپیک ذکر کنید. اطلاعات رو در پاسخ بعدی ارسال کنید، تاپیکتون رو اصلاح می کنیم. در غیر اینصورت تاپیک شما طبق قوانین باید حذف بشه. پیش از شما هم فردی قصد فروش اسکریپت درگاه پرداختی رو داشت که خودش هم از یک طراح ایرانی خریداری کرده بود. اگر اسکریپت شما هم چنین شرایطی داره از پذیرش تاپیکتون معذوریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fscript 1 ارسال شده در اسفند 17، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1397 من میخام لایسنس اسکریپ خودمو به یک نفر با قیمت پایین واگذار کنم. اسکریپ رو از سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تهیه کردم که قیمتشالان 750 هزار تومان که من میدم 450. دموهم در سایتش موجوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
localroot 1 ارسال شده در فروردین 2، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1398 تو کانال تلگرام 500 تومن خودش تخفیف نوروزی زده. شما باید کمتر بدید تا ازتون بخرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fscript 1 ارسال شده در فروردین 2، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1398 در 34 دقیقه قبل، localroot گفته است : تو کانال تلگرام 500 تومن خودش تخفیف نوروزی زده. شما باید کمتر بدید تا ازتون بخرن قیمت من هم میدم 400 در ضمن تخفیف نوروزیشونم تموم شدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
localroot 1 ارسال شده در فروردین 2، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1398 بله قیمت خوبی میدید من هم برای چند نفر لینک تاپیک و ارسال کردم.امیدوارم زوتر فروش بره. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fscript 1 ارسال شده در فروردین 2، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1398 در 18 دقیقه قبل، localroot گفته است : بله قیمت خوبی میدید من هم برای چند نفر لینک تاپیک و ارسال کردم.امیدوارم زوتر فروش بره. ممنون.لطف میکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza8333 0 ارسال شده در فروردین 11، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1398 سلام جریان چیه ؟؟ بیا واتساپ ببینم چیه 09165828627 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MHN 0 ارسال شده در خرداد 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1398 در در 16 اسفند 1397 در 21:04، fscript گفته است : من یک سایت درگاه واسط حرفه ای دارم که لایسنس سایت خودمو میخام به یک نفر واگذار کنم.خودم 750 هزار تومان خریدم. 450 هزار تومان میفروشم. کسانیکه که تمایل دارند پیام خصوصی بدمتا دمو براشون ارسال کنم سلام و عرض ادب و احترام من از سایت شما بازدید کردم و اگر میشود از طریق تلگرام صحبت کنیم اگر مقدور بود ما سایت شما را خریداری کنیم آیدی بنده @MrMohammadHosseinNmr منتظر پیامتون هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elvin 0 ارسال شده در خرداد 15، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1398 پیام بدید لطفا telegram : elvin1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fscript 1 ارسال شده در خرداد 16، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1398 در در 15 خرداد 1398 در 14:34، elvin گفته است : پیام بدید لطفا telegram : elvin1 ای دی تلگرام شما اشتباس. ای دی تلگرام بنده : hamedsorc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fscript 1 ارسال شده در مهر 2، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1398 اسکریپ اپن سورس درگاه واسط موجود است.برای خرید با ای دی تلگرام زیر در تماس باشید.قیمت فوق العاده: ای دی تلگرام بنده : hamedsorc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fscript 1 ارسال شده در مهر 23، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 1398 کسانیکه برای سایت خودشون برای دریافت درگاه مستقیم مشکل دارن میتونند با روشی که بهشون میگم و با خرید این اسکریپ راحت و مستقیم برای هر سایت خودشون درگاه بگیرن. برای کسب اطلاعات بیشتر با ای دی زیر تماس بگیرید: ای دی تلگرام بنده : hamedsorc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده