esmael_g 0 ارسال شده در آذر 17، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1393 سلام خسته نباشید نمی دونم جایی درستی انتخاب کردم یا نه بازی های انلاین هست تو نت می خوام یکی از اونا رو تغییر بدم شکل بازی رو بعد داخل بازی گزینه اضافه کنم ایکون بسازم درش لینک باشه می خوام که امتیاز کاربران رو بتونم ببینم کاربران که ثبت نام می کنن رو ببنم و در کل بتونم به دیتا بیست متصلش کنم کسی برنامه ای سراغ داره بتونه فایلswfرو به صورت کد نویسی باز کنه اخه فک نکنم بازی انلاین فقط گرافیک باشه؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmael_g 0 ارسال شده در آذر 17، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1393 کسی نیست جواب بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آذر 17، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1393 دوست عزیز باید زبان برنامه نویسی بلد باشید و یا اینکه یک فلش بازی بسیازید و اون رو به عنوان صحفه انتخاب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmael_g 0 ارسال شده در آذر 17، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1393 بله میدونم فقط نمی دونم با چه برنامه ای یه بازی فلش رو دوباره برنامه نویسی کنم به هر حال من یه مقدار c++وphpوhtmlبلدم و یه مقداری این ور اون ور فک کنم اونم از جاوا استفاده می کنه لطفا یه راهنماییییییی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 1393 کار خیلی سخیه اگر بخوای یکی رو تو همین زمینه بهت معرفی میکنم ولی هزینه طراحیش بالاست اما کارش درسته... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.