رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید دوستان 

من گرام ایزی 4.4 نال شدشو دانلود کردم به مرحله آخری نصب که میرسم تو همون صفحه میمونه و ادامه نمیده کسی در مورد نصبش اطلاعی داره که منو راهنمایی کنه 

بعد الان یه مشکل دیگه ای که دارم روی نسخه 2 تمام اکانتهامو نتظیم کردم در مورد نحوه آپگرید کردنش کسی بلده راهنمایی کنه 

هدفمم اینه که بعد از راه اندازی فارسی سازی کنم و به صورت رایگان برای شما دوستان ارائه کنم

ممنون از همراهی تمامی شما دوستان عزیز 

ویرایش شده توسط arta
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • پاسخ 219
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

با درود فراوان خدمت کاربران عزیز بیست اسکریپت. طبق تاپیک هایی که مدام درباره ی اسکریپت GramEasy در انجمن بیست اسکریپت ایجاد میشود، تصمیم گرفتم یک تاپیک آموزشی جامع (همانند تاپیکی که برای NextPost

سپاس بابت اشتراک گذاری اطلاعات. خودمم الان نصب کردم و به طور کامل تست می کنم و خبرشو در این تاپیک قرار میدم.

درود. از نظر تست هایی که شخصا انجام دادم، NextPost بهتر جواب داده

سلام دوستان من یک مشکلی دارم 

اسکریپت رو نصب کردم اما وقتی اکانت منیجر رو میزنم که اکانت اضافه کنم چیزی نمیاد

صفحه خالی هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 22 فروردین 1398 در 14:31، boshiant گفته است :

سلام. 

چطور میشه یه آپشن لایک کردن ِِ کامنت هم بهش اضافه بشه؟ کرون جاب خاصی داره؟ 

پاسخ میدید لطفا 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام منم مشکل دارم برای اضافه کردن اکانت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. صفحه سفید میاد گاهی هم هیچ واکنشی نشون نمیده

 

ویرایش شده توسط nader23
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کسی اطلاع داره برای اینکه بخوام کد چت آنلاین برای این اسکریپت قرار بدیم در کدام فایل باید کد اضافه بشه؟

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 6 اردیبهشت 1398 در 13:59، dariuosh_mahmoodi گفته است :

سلام کسی اطلاع داره برای اینکه بخوام کد چت آنلاین برای این اسکریپت قرار بدیم در کدام فایل باید کد اضافه بشه؟

ممنون

سلام عزیز ،

کدوم قسمت مد نظرتون هست؟

اگر توی پنل میخواهید تغییری ایجاد کنید به بخش زیر مراجعه کنید :

public_html/apps/app/views/layouts/template.php

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من این اسکریپت رو نصب کردم مدت هاست بدون مشکل کار میکنه ولی خب الان موقع اضافه کردن اکانت اینستا

خطای no configs given رو میده!!

برای چیه ؟

پیج هایی که قبلا متصل کردم بدون مشکل دارند کار میکنند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، yasgroup گفته است :

سلام من این اسکریپت رو نصب کردم مدت هاست بدون مشکل کار میکنه ولی خب الان موقع اضافه کردن اکانت اینستا

خطای no configs given رو میده!!

برای چیه ؟

پیج هایی که قبلا متصل کردم بدون مشکل دارند کار میکنند

سلام

متاسفانه api اينستاگرام اپديت شده اين ارور هم براي همين اپديت هست

  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 20 ساعت قبل، yasgroup گفته است :

چه بد 

احتمالا تا کی باید منتظر باشیم تا اسکریپت اپدیت بشه ؟

بايد صبر كنيد دوستان اپديت رو انجام بدن يا بدين يكي با هزينه براتون درست كنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 13 اردیبهشت 1398 در 23:06، yasgroup گفته است :

چه بد 

احتمالا تا کی باید منتظر باشیم تا اسکریپت اپدیت بشه ؟

درسته متاسفانه تمامی اسکریپت ها نیاز به آپدیت دارند.

اگر نیاز به آپدیت دارید ، من آخرین آپدیت رو دارم و با هزینه ای بسیار مناسب براتون انجام میدم. (پیام شخصی ارسال کنید)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 دقیقه قبل، reza_gholami گفته است :

درسته متاسفانه تمامی اسکریپت ها نیاز به آپدیت دارند.

اگر نیاز به آپدیت دارید ، من آخرین آپدیت رو دارم و با هزینه ای بسیار مناسب براتون انجام میدم. (پیام شخصی ارسال کنید)

 

سلام، من اسکریپتو تازه نصب کردم اما روی لاگین که میزنم ارور 404 میده، میدونید مشکل از چیه ؟

ویرایش شده توسط koorosh123
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، reza_gholami گفته است :

درسته متاسفانه تمامی اسکریپت ها نیاز به آپدیت دارند.

اگر نیاز به آپدیت دارید ، من آخرین آپدیت رو دارم و با هزینه ای بسیار مناسب براتون انجام میدم. (پیام شخصی ارسال کنید)

 

سلام، من اسکریپتو تازه نصب کردم اما روی لاگین که میزنم ارور 404 میده، میدونید مشکل از چیه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، koorosh123 گفته است :

سلام، من اسکریپتو تازه نصب کردم اما روی لاگین که میزنم ارور 404 میده، میدونید مشکل از چیه ؟

سلام عزیز ، اگر اسکریپت رو بیست اسکریپت دریافت کردید ، نباید مشکلی داشته بشه!

این مورد مربوط به route های اسکریپتتون هست که مسلماً یا اسکریپت درست نصب نشده یا خود اسکریپت که دارید مشکل داره....

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، reza_gholami گفته است :

سلام عزیز ، اگر اسکریپت رو بیست اسکریپت دریافت کردید ، نباید مشکلی داشته بشه!

این مورد مربوط به route های اسکریپتتون هست که مسلماً یا اسکریپت درست نصب نشده یا خود اسکریپت که دارید مشکل داره....

 

از بیست اسکریپت دانلود کردم، instarobat.tk میشه یه نگاه بندازید ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، koorosh123 گفته است :

از بیست اسکریپت دانلود کردم، instarobat.tk میشه یه نگاه بندازید ؟

درسته متاسفانه قسمت ورود و عضویت شما فعال نیست.

این موضوع رو باید از طریق هاست و بخش error_log مشاهده کنید که چه اخطاری دریافت میکنید و اون رو در اینجا به اشتراک بگذارید تا من یا بقیه دوستان بتونند شما رو کمک کنند.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 دقیقه قبل، reza_gholami گفته است :

درسته متاسفانه قسمت ورود و عضویت شما فعال نیست.

این موضوع رو باید از طریق هاست و بخش error_log مشاهده کنید که چه اخطاری دریافت میکنید و اون رو در اینجا به اشتراک بگذارید تا من یا بقیه دوستان بتونند شما رو کمک کنند.

ارور تایم زون زده

[04-May-2019 19:10:30 UTC] PHP Warning:  date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/instaro1/public_html/app/config/constants.php on line 92

اینم خط 87 تا 92 ای که آدرسشو داده:

if (defined('TIMEZONE')) {
    date_default_timezone_set(TIMEZONE);
}
define("TEMP_PATH", APPPATH . "../assets/tmp");
define('DEMO_VERSION', false);
define("NOW", date("Y-m-d H:i:s"));

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 3 هفته پیش...

سلام اقا من وقتی میخوام ورژن1.9 رو نصب کنم این ارور رو میده:

php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

چکار باید بکنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در در 1 خرداد 1398 در 22:25، mohammadreza9095 گفته است :

سلام اقا من وقتی میخوام ورژن1.9 رو نصب کنم این ارور رو میده:


php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

چکار باید بکنم؟

درود.

این مشکل به کدنویسی خود اسکریپت برمیگرده. از آخرین نسخه ی Stackposts استفاده کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 14 اردیبهشت 1398 در 23:32، reza_gholami گفته است :

درسته متاسفانه تمامی اسکریپت ها نیاز به آپدیت دارند.

اگر نیاز به آپدیت دارید ، من آخرین آپدیت رو دارم و با هزینه ای بسیار مناسب براتون انجام میدم. (پیام شخصی ارسال کنید)

 

باسلامدوستگرامی منم خطای زیر را دارم ممنون میشم راهنمایی ویا فایل آپدیت را پیوست کنید تا این مشکل را حل کنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من وقتی میخوام اکانت اینستاگرام اضافه کنم این ارور رو میده بخاطر پراکسی ه ؟

نزدیک 15 تا پراکسی فعال با پورت متفاوت زدم ولی ارور میده

تمام مراحل نصب هم با دقت جلو رفتم

مچکرم

1.JPG

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در ۱ ساعت قبل، smra1392@gmail.com گفته است :

سلام من وقتی میخوام اکانت اینستاگرام اضافه کنم این ارور رو میده بخاطر پراکسی ه ؟

نزدیک 15 تا پراکسی فعال با پورت متفاوت زدم ولی ارور میده

تمام مراحل نصب هم با دقت جلو رفتم

مچکرم

1.JPG

درود،

خطای cURL شماره ی 7 که داخل متنش هم به وضوح بیان کرده که نمی تونه به آی پی داخل متن کانکت بشه. دلیلش یا می تونه از فایروال سرورتون باشه، که اجازه ی اتصال به اون آی پی رو به اسکریپت نمیده، یا خود آی پی اجازه ی متصل شدن بهش رو نمیده (مثل یجور محدودیت هست یا محافظت شده با یوزر و پسورد). یا آی پی که وارد می کنید در اون لحظه در دسترس نیست و امکان اتصال بهش وجود نداره.

چون این آی پی قبلا چندین بار در چند دیتابیس مختلف به عنوان آی پی مشکوک معرفی شده، امکانش هست فایروال سرورتون محدودش کرده باشه:

  • یک دیتابیس:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

اما چون گفتید پروکسی هست، احتمالا مشکل از فایروالتون باشه. به هاستینگ تیکت بزنید تا پورت 3128 رو براتون آزاد کنه.

اما اکثر هاستینگ ها پورت های 4040 یا 40 رو باز گذاشتن و پروکسی هایی با این پورت هم موجود هست که می تونید استفاده کنید. ولی به صرفه ترین راهش همونه که به هاستینگ بگید پورت هایی که برای پروکسی استفاده می کنید رو باز کنه.

 

در ضمن بهتره یه آمار بگیرید ببینید cURL هاستتون به آخرین نسخه آپدیت شده هست یا خیر.

  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • اضافه کردن...