رفتن به مطلب

تغییر دادن کلاس Div در قالب ووکامرس


پست های پیشنهاد شده

سلام.

من تازه میخوام شروع کنم یه سایت فروشگاهی برای کارم بسازم ..
همین که ووکامرس رو نصب کردم خودش یه قالب به اسم storefront هم نصب کرد ..
حالا شروع کردم این قالب رو ادیت کنم (HTML / CSS) تا به قالب مورد نظر خودم برسم..
میخواستم بدونم آیا ارزش داره وقتمو صرف کنم و این قالب رو ادیت کنم؟ منظورم اینه که همه‌ی افزونه‌ها رو این قالب بدون مشکل نصب میشن؟ مثل درگاه زرین پال / درگاه بانک ملت و ...
کلن قالب خوب و کاملیه؟ از نظر سئو حتی!
(چون قالب مجانی فارسی درست حسابی تو نت گیر نمیاد به خاطر همین دارم این قالب رو ادیت میکنم)

و یک سوال دیگه؛

میخواستم بدونم چجوری میشه کلاس این 2 تا div رو تغییر داد؟ تو عکس مشخصه..

pw725fktbl66.jpg

 

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن

درود.

نقل قول

میخواستم بدونم آیا ارزش داره وقتمو صرف کنم و این قالب رو ادیت کنم؟ منظورم اینه که همه‌ی افزونه‌ها رو این قالب بدون مشکل نصب میشن؟ مثل درگاه زرین پال / درگاه بانک ملت و ...

ببینید هر قالب می تونه طراحان مختلفی داشته باشه . هر قالب هم امکانات مختلفی داره. باید ابتدا پیش از کار بررسی کنید که آیا این قالب تمامی اون چیزایی که می خواهید رو داره یا خیر. که در این مورد سبک طراحی قالب هست.

این قالب هم به صورت رسمی توسط توسعه دهندگان ووکامرس ساخته شده پس به صورت کامل با ووکامرس و افزونه های مربوط به ووکامرس هم سازگار هست. و همیشه هم آپدیت های قالب سازگار با آخرین نسخه های ووکامرس خواهد بود که مزیت بزرگی هست و مشکلی از نظر عدم سازگاری با ووکامرس یا تداخلات نخواهید داشت.

اما یک قالب طبیعتا نمی تونه با تمامی افزونه های موجود در مخزن وردپرس سازگار باشه. ممکنه برخی از افزونه ها از برنامه های JS استفاده کنند که با قالب تداخل داشته باشه. اما افزونه های درگاه زرین پال و مابقی افزونه هایی که مخصوص ووکامرس هستند رو می تونید روی این قالب به راحتی اجرا کنید.

 

نقل قول

کلن قالب خوب و کاملیه؟ از نظر سئو حتی !

عموما قالب ها برای داشتن امکانات بیشتر، نیازمند افزونه ها هستند. بخضی از امکانات توسط خود قالب اجرا میشه که این قالب فعلا کاربردی هست و می تونه جوابگوی کارتون باشه اما باید ببینید چه امکاناتی نیاز دارید و امکاناتی که به صورت داخلی در قالب وجود نداره رو توسط افزونه ها به سایتتون اضافه کنید. از نظر سئو هم بله مشکلی نداره، کدنویسی استاندارد هست.

 

نقل قول

میخواستم بدونم چجوری میشه کلاس این 2 تا div رو تغییر داد؟ تو عکس مشخصه..

لطفا توجه داشته باشید که تغییرات در قالب باید مستقیما در فایل های قالب انجام بشه که در صورت بروز رسانی قالب، این تغییرات هم از بین خواهند رفت. اما اگر قصد ندارید قالب رو بروز رسانی کنید تا تغییراتتون از بین نره، ادامه پاسخ رو بخونید:

برای تغییر این دو کلس به مسیر زیر برید :

پوشه قالب/inc

فایل storefront-template-functions.php رو باز کنید. در خط 96 کد زیر وجود داره :

<div class=<?php echo '"footer-widgets row-' . strval( $row ) . ' col-' . strval( $columns ) . ' fix"'; ?>><?php

در حال حاضر Class به صورت داینامیک هست که برای تغییرش می تونید یا کلس مورد نظرتون رو به این DIV اضافه کنید و کلس های داینامیک رو هم داشته باشید (این قالب بر اساس این کلس ها استایل ها رو فراخوانی می کنه پس بهتره کلس های فعلی رو حفظ کنید و فقط یک کلس دلخواه بهش اضافه کنید.) مثال:

<div class=<?php echo '"footer-widgets row-' . strval( $row ) . ' col-' . strval( $columns ) . ' fix row"'; ?>><?php

و خط 103 هم کد زیر وجود داره :

<div class="block footer-widget-<?php echo strval( $column ); ?>">

که می تونید به زیر تغییرش بدید :

<div class="block footer-widget-<?php echo strval( $column ); ?> col-lg-4">

 

 


اما اگر می خواهید مابقی کلس هایی که به صورت داینامیک به این DIV ها اضافه میشن رو پاک کنید، کافیه خط 96 رو به این تغییر بدید :

<div class="row"><?php

و خط 103 رو به این تغییر بدید :

<div class="col-lg-4">

 

به این ترتیب کلس ها رو تغییر دادید. اما دقت داشته باشید که در صورت انجام بروز رسانی ، این تغییرات از دست خواهند رفت.

 

موفق باشید.

  • Like 5
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

واقعاً ممنونم از راهنماییتون 

فقط یه سوال دیگه؛
فولد inc و کپی کردم تو چایلد تم و تغییرات رو انجام دادم و سیو کردم فایلشو، اما تغییری تو ظاهر سایت انجام نشد!
راهی نیست بشه تغییرات رو توی چایلد تم انجام داد؟ یا حتماً باید تو پوشه‌ی inc تم اصلی تغییرات رو اعمال کرد؟

باز هم بابت راهنماییتون کمال تشکر رو دارم 

----------------------------

ادیت: تو فایل functions.php چایلد تم، قطعه کد زیر رو اضافه کردم و به نظرم الان میتونم تغییرات لازم رو بدم. 
 

require 'inc/storefront-template-functions.php';

آیا این روش درست و کارآمدیه؟

ویرایش شده توسط xaxi
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن

درود مجدد.

تغییراتی که گفتم رو باید در پوشه قالب اصلی در فایل ذکر شده انجام بدید. در چایلدتم این تغییرات رو نمی تونید انجام بدید. 

نیازی به require کردن فایل داخل چایلدتم نیست، طبیعتا باید فایل به راحتی از قالب اصلی داخل سایت اجرا بشه. 

 

شما تغییرات رو در پوشه inc قالب اصلی اعمال کنید اگر تغییری مشاهده نکردید مجددا اعلام کنید.

  • Like 4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام..

تغییراتی که توی inc اعمال میکنم، انجام میشه روی قالب ..

اما یه سوال دیگه! فروشگاه من تو آدرس localhost/shop هستش ..
یه سری class هستش که توی فایل storefront-template-functions.php وجود نداره (مثل content-area، site-main) ولی به جاش در فایل‌های Index.php و Page.php و Single.php وجود داره.. من تغییرات رو توی این فایل‌ها اعمال کردم ولی تغییری مشاهده نشد توی localhost/shop !
توی صفحه‌ی Index اعمال شد، توی تب‌های بالای سایت (مثل تب حساب کاربری) اعمال شد ولی توی localhost/shop هیچ تغییری اعمال نشد!

در واقع میخوام با استفاده از کلاس‌های بوت‌استرپ، صفحه‌اصلی رو به سه قسمت تقسیم کنم.. (سایدبار سمت چپ، محصولات در وسط، سایدبار سمت راست)..

کلاس‌های مربوط به صفحه‌ی /shop تو کدوم فایل ذخیره میشه؟

(نمیدونم خوب تونستم منظورمو برسونم یا نه)

پیشاپیش ممنون 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آیا قالب ساده‌تری (از نظر ادیت) سراغ دارید؟ به نظرم کدهای این قالب خیلی پیچیدس .. ادیت کردنش واقعاً کار سختیه‌!

 

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 22 ساعت قبل، xaxi گفته است :

با سلام..

تغییراتی که توی inc اعمال میکنم، انجام میشه روی قالب ..

اما یه سوال دیگه! فروشگاه من تو آدرس localhost/shop هستش ..
یه سری class هستش که توی فایل storefront-template-functions.php وجود نداره (مثل content-area، site-main) ولی به جاش در فایل‌های Index.php و Page.php و Single.php وجود داره.. من تغییرات رو توی این فایل‌ها اعمال کردم ولی تغییری مشاهده نشد توی localhost/shop !
توی صفحه‌ی Index اعمال شد، توی تب‌های بالای سایت (مثل تب حساب کاربری) اعمال شد ولی توی localhost/shop هیچ تغییری اعمال نشد!

در واقع میخوام با استفاده از کلاس‌های بوت‌استرپ، صفحه‌اصلی رو به سه قسمت تقسیم کنم.. (سایدبار سمت چپ، محصولات در وسط، سایدبار سمت راست)..

کلاس‌های مربوط به صفحه‌ی /shop تو کدوم فایل ذخیره میشه؟

(نمیدونم خوب تونستم منظورمو برسونم یا نه)

پیشاپیش ممنون 

درود

لزوما تمامی کلس ها در یک فایل وجود ندارند . بعضی از کلس ها هم به صورت خودکار تولید میشن مثل پاسخ اول که دادم . 

بعضی از فایل ها هم برای اجرا شدن در صفحات خاصی تعیین شدن. باید بگردید و پیداشون کنید.

 

صفحه اصلی یه سایت توسط فایل index.php یا home.php نمایش داده میشه. در بعضی از قالب ها که صفحه اصلی نیازمند ساخت برگه و تنظیم قالب برگه دارند، باید فایل مربوط به اون برگه رو پیدا و ویرایش کنید.

  • Like 4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...