رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Masih

    Masih

    مدیر انجمن


    • امتیاز

      66

    • تعداد ارسال ها

      3,708


  2. tag1

    tag1

    کاربر سایت


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      102


  3. mohamadali

    mohamadali

    کاربر سایت


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      8


  4. babak67

    babak67

    کاربر سایت


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      4


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 00/07/03 در پست ها

  1. سلام حجم memory_limits هاستتون رو بالا ببرید،مشکل حل میشه با موفقیت نصب میشه.
    3 امتیاز
  2. الان هم ابزار ترجمه می تونه شناسایی کنه فقط از زیرمجموعه قالب ها در دسترس نیست. چون Text Domain مربوط به افزونه ووکامرس استفاده شده احتمالا اگه وارد ویرایش زبان افزونه ووکامرس با Loco Translate یا WPML بشید می تونید این متن ها رو مشاهده کنید. اگه می خواهید توی قالب هاتون بیاد، باید textdomain رو تغییر بدید. به این صورت: add_filter( 'woocommerce_variable_sale_price_html', 'wc_wc20_variation_price_format', 10, 2 ); add_filter( 'woocommerce_variable_price_html', 'wc_wc20_variation_price_format', 10, 2 ); function wc_wc20_variation_price_format( $price, $product ) { // Main Price $prices = array( $product->get_variation_price( 'min', true ), $product->get_variation_price( 'max', true ) ); $price = $prices[0] !== $prices[1] ? sprintf( __( 'شروع قیمت از %1$s', 'mytextdomain' ), wc_price( $prices[0] ) ) : wc_price( $prices[0] ); // Sale Price $prices = array( $product->get_variation_regular_price( 'min', true ), $product->get_variation_regular_price( 'max', true ) ); sort( $prices ); $saleprice = $prices[0] !== $prices[1] ? sprintf( __( 'شروع قیمت از %1$s', 'mytextdomain' ), wc_price( $prices[0] ) ) : wc_price( $prices[0] ); if ( $price !== $saleprice ) { $price = '<del>' . $saleprice . '</del> <ins>' . $price . '</ins>'; } return $price; } بجای هر دو mytextdomain باید تکست دامین قالبتون رو جایگزین کنید. وارد فایل style.css قالب بشید اونجا تکست دامین قالب نوشته شده ابتدای فایل (در محدوده اطلاعات قالب)
    2 امتیاز
  3. درود؛ بجای عبارت مستقیم، باید به صورت Translate Ready وارد کنید. یعنی به صورت زیر: function mesale_functions( $text ) { return __("متن خود را اینجا وارد کنید","themedomain"); } add_filter( 'mesale-filter', 'mesale_functions' ); بجای themedomain باید دامین ترجمه قالب رو از فایل Style.css قالب جایگزین کنید تا ابزارهای ترجمه بتونن اون متن رو شناسایی کنند.
    2 امتیاز
  4. فایل پروژه رو داخل یه هاست آنلاین قرار بدید و لینک بدید تا این مشکل و مشکلات بعدیش رو بهتر بتونیم راهنمایی و عیب یابی کنیم.
    2 امتیاز
  5. می تونید از خاصیت border توی تگ a استفاده کنید اگه با سکتور after تداخل وجود داره.
    2 امتیاز
  6. خاصیت transform برای حرکت دادن، چرخش یا تحرک دوبعدی و سه بعدی المنت ها استفاده میشه. به نوعی میشه گفت مثل انیمیشن ها عمل میکنه. خاصیت transition برای تنظیم سرعت اجرای تغییرات و انیمیشن ها استفاده میشه. هرچی مدت زمان بیشتر باشه، انیمیشن و تغییر وضعیت المنت ها آهسته تر میشه. یکی دیگه از مقادیر این خاصیت، تعیین خاصیتی هست که قراره زمان روش اثر بگذاره. مثلا استفاده از width در مقدار این خاصیت باعث میشه خاصیت width در استایل اون المنت، در مدت زمان خاصی انجام بشه. مثلا تغییر اندازه یک المنت از 1 پیکسل تا 10 پیکسل در مدت زمانی مثل 1 ثانیه یا 5 ثانیه انجام بشه. در حالت عادی اگه زمان انیمیشن تعیین نشه، انیمیشن خیلی سریع اتفاق میفته و کاربر زیاد اون انیمیشن رو احساس نمی کنه. ولی اگه چند میلی ثانیه به انیمیشن زمان بدیم، حالت بهتری پیدا می کنه و انیمیشن محسوس هست. برای مشکل دوم، حتما اون تگ یا المنتی رو خاصیت border بدید که کد مربوط به آیکن هم داخلش باشه. به احتمال زیاد کد مربوط به اون آیکن خارج از اون کدی هست که از border براش استفاده کردید. یا کد آیکن رو منتقل کنید داخل اون المنت، یا برای آیکن هم از خاصیت border استفاده کنید. یا برای اون منو، المنت کلی تر رو انتخاب کنید که خاصیت border هم شاملش بشه
    2 امتیاز
  7. درود؛ این ایمیل ها توسط ربات های اسپمر ارسال میشه. بعضی از ایمیل ها حاوی هیدرهای آلوده هستند که کدهای اجرایی رو می تونند توسط کوکی مرورگر اجرا کنند و اطلاعات سیستم رو به فرد ارسال کننده ایمیل ارسال کنند. اکثر این ایمیل ها توسط گوگل مسدود میشن و اصلا وارد صندوق ورودی یا صندوق اسپم های ایمیلتون نمیشه ولی در سایر سرویس دهنده ها مخصوصا ایمیل های هاست شخصی، ممکنه این ایمیل ها فیلتر نشه پس باید مراقب باشید به هیچ وجه ایمیل های ناشناس رو باز نکنید. مخصوصا این فایل های پیوست که اجرا شدن اونها باعث کدگذاری بعضی کوکی ها داخل سیستم میشه که این کوکی ها عملکردی مشابه کرم ها و کیلاگر دارند که کش مرورگر رو می تونند کنترل کنند. راهی برای جلوگیری از دریافت اینها نیست متاسفانه. عموما چنین ایمیل هایی در صندوق اسپم دریافت میشن که نسبت به باز کردن ایمیل های اسپم حساس تر عمل کنید. حتی ایمیل های فارسی رو هم باز نکنید به راحتی. اسپمرها برای ایمیل های مخرب معمولا از ترجمه های خودکار هم استفاده می کنند.
    2 امتیاز
  8. برای راحتی کار، می تونید بجای استفاده از padding در یک جهت منو، لینک منو رو در وسط قرار بدید، از padding: 0px 5px برای تناسب در چپ و راست استفاده کنید و بجای فاصله گذاری با padding از خاصیت margin استفاده کنید برای چپ و راست فهرست. با اینکار خط زیر منو بدون مشکل نمایش داده میشه. برای اون انیمیشن خط زیر منو ترکیبی از transform و transition می تونه مشکل رو حل کنه. یه نمونه براتون ساختم: برای خط زیر از h1:after و h1:hover:after استفاده شده بجای خاصیت عادی border https://codepen.io/masihdindar/pen/qBjerwJ
    2 امتیاز
  9. درود؛ وقت بخیر؛ انجمن بیست اسکریپت با IPB ساخته شده و قالبش هم نیمه اختصاصی هست. پیشنهاد من به شما استفاده از IPB هست اگه سئو و امنیت و رابط کاربری عالی رو در کنار سادگی و فهم کاربر در هنگام استفاده رو می خواهید.
    2 امتیاز
  10. درود؛ با افزونه ووکامرس یا EDD؟
    2 امتیاز
  11. درود. باید از کاروسل ها و اسلایدهای آماده JS استفاده کنید و طرح مورد نظرتون رو پیاده سازی کنید. مثل splidejs
    2 امتیاز
  12. درود؛ افزونه های ایرانی یا افزونه های نال شده ای که افراد ایرانی شخصی سازی کرده باشند داخل بیست اسکریپت منتشر نخواهند شد. اولا در صورتی که اون تغییرات اختصاصی باشند برای رعایت حقوق اون کد نویس هست. دوما گاهی اوقات کاربران ایرانی برای جاساز کردن کدهای مخرب نسبت به سایت های خارجی طمع بیشتری دارند! همونطور که شاید دیده باشید خیلی از فروشندگان در مارکت های ایرانی محصولات نال شده رو به اسم خودشون لایسنس گذاری مجدد می کنند!!!!
    1 امتیاز
  13. درود درحال حاضر آخرین نسخه نال شده در دسترس، نسخه 2.5.0 هست که براتون پیوست کردم: loginpress-pro250-addons.zip
    1 امتیاز
  14. درود؛ بخواهید از طریق هاست و جابجایی کامل دیتابیس ها و فایل ها اقدام کنید باعث ناسازگاری میشه و ممکنه سایتتون کلا از کار بیفته. از این راه هم میشه ولی اصلا پیشنهاد نمی کنم. اما یک راه ساده تر وجود داره. افزونه های Export حرفه ای زیادی وجود داره که می تونه اطلاعات کامل (شامل همه مطالب، پست تایپ ها، تنظیمات، برگه ها و ابزارک ها و...) سایت وردپرسی رو خروجی بده. توی سایت شبکه که قراره همه سایت ها اونجا جمع بشن، برای هر کدوم از سایت هاتون یک زیرمجموعه بسازید و قالب ها و افزونه ها رو روی اون سایت نصب کنید. بعد اون فایل خروجی رو داخل سایتتون درون ریزی کنید تا سایتتون جابجا بشه. برای انتقال کاربران سایت های دیگه به وردپرس شبکه می تونید افزونه https://wordpress.org/plugins/import-users-from-csv-with-meta رو استفاده کنید. افزونه پیشنهادی برای انجام اینکار: https://www.20script.ir/wp-all-export-pro-wordpress-plugin یه آموزش برای جابجایی سایت ها: https://www.20script.ir/all-in-one-wp-migration-unlimited-extension
    1 امتیاز
  15. این یک برنامه با جاوا هست که می تونه روی هر سیستم عاملی که جاوا رو اجرا کنه، فعالیت کنه. پس هم می تونید روی لینوکس اجراش کنید، هم ویندوز و هم MacOS این برنامه یه مقدار منابع رو درگیر می کنه و برای کارکرد دائم باید روی سرور مجازی اجرا بشه. داخل فایل دانلودی، فایلی به نام TrafficMe Guide.pdf هست که تمامی آموزش استفادش نوشته شده، مطالعه کنید. از پیش نیازها گرفته تا نحوه نصب و راه اندازیش داخل این فایل هست
    1 امتیاز
  16. درود؛ از قسمت اطلاعات محصول در صفحه افزودن یا ویرایش محصول، روی "محصول متغیر" تنظیم کنید و از تب ویژگی ها، حالت های مختلفی برای محصول تعریف کنید و هر کدوم قیمت مختلفی بهش بدید. آموزش های تصویری و ویدئویی زیادی توی نت هست بگردید پیدا میشه
    1 امتیاز
  17. درود؛ ربات https://www.20script.ir/?p=51029 برای کارکرد به سرور مجازی لینوکس نیاز داره. البته می تونید روی ویندوزهای شخصی هم راه اندازیش کنید ولی اگه قصد دارید بطور مداوم کار کنه براتون، باید سرور مجازی تهیه کنید. البته قبل از خرید سرور مجازی مطمئن بشید نرم افزار همچنان کار می کنه، چون این نرم افزار مدت زمان زیادی هست منتشر شده و شاید ساختارش به دلیل قدیمی شدن دیگه کار نکنه. ربات https://www.20script.ir/diabolic-traffic-bot هم می تونه کار مشابه رو انجام بده که فقط نیاز به یک لیست پروکسی فعال دارید و تقریبا سازگار هست با متدهای جدید. روش کار این ربات به این صورته که لیست پروکسی فعال که بهش میدید رو برای هر بار بازدید بصورت تصادفی استفاده می کنه و بازدیدهایی رو با آی پی و User Agent خاص به سرور ارسال می کنه و بازدیدها رو طبیعی تر میکنه
    1 امتیاز
  18. فایل amir.html رو تغییر فرمت بدید. کافیه توی فایل منیجر بجای html عبارت php رو بزنید تا فایل رو به php تغییر بدید بعد همون فایل رو داخل پوشه قالب wp-contents/themes/mytheme قرار بدید و اون کدی که توی پاسخ قبلی دادم رو اول فایل قرار بدید. بعد توی قسمت افزودن برگه جدید از قسمت قالب برگه، الگوی جدید رو انتخاب کنید و یک برگه با اون الگو بسازید.
    1 امتیاز
  19. سلام یکم طول کشید آخرین نسخه 1.12 نال شدشو براتون پیدا کنم:دانلود با حجم 32 مگ
    1 امتیاز
  20. درود؛ شرمنده دیر شد. آخرین نسخه درحال حاضر 2.3.4 هست که نسخه نال شدش کدهای مخرب و بدافزار زیادی داخلش بود که کل افزونه رو پاکسازی کردم براتون. می تونید دریافت و استفاده کنید: https://forent.ir/drive/s/aEykkBIALMQwfApH2MggtlepjjxOYQ
    1 امتیاز
  21. تمامی راه های کسب درآمد مثل تبلیغات کلیکی، بنری یا پاپ آپ صرفا بر اساس منفعت خود سایتش ساخته شده و تمامی برنامه ریزی هاشون برای کسب درآمد بیشتر خودشون هست. خیلی از نمایش دهنده ها به حد دریافت وجه هم نمی رسن و بعد از یک ماه یا دوماه که وضعیت رو نامناسب می بینن منصرف میشن. شما می تونید از ظرفیت سایتتون برای کسب عضو کانال تلگرامی یا فالور اینستاگرام استفاده کنید. یا اگر محصولی برای فروش دارید داخل سایت قرار بدید یا بخش عضویت ویژه و غیررایگان راه اندازی کنید بر اساس موضوع سایتتون.
    1 امتیاز
  22. درود؛ هیچ کدوم از این سایت ها به فکر نمایش دهنده نیستند و نرخ هایی که هستند مناسب نیستند. برای مثال شما به ازای هر کلیک پول دریافت می کنید حالا این کلیک ها گاهی اوقات اصلا محاسبه نمیشن و یا ممکنه به این زودی ها به حد قابل پرداخت نرسید و بعد از یک مدت منصرف بشید. خود این سایت ها بابت نمایش پول رو از تبلیغ دهنده دریافت کردن ولی به شما به ازای کلیک ها پول میدن. اکثرا هم حداقل قابل پرداخت رو مبالغی مثل 50 هزار تومن میزنن، در این حالت تعداد کلیک های زیادی باید روی تبلیغات داخل سایتتون انجام بشه که با وجود سیستم های ADBlock داخل گوگل کروم و سایر افزونه های مرورگر، خیلی از کاربران سایتتون تبلیغات رو اصلا مشاهده نمی کنند که بخوان کلیک کنند. برای اثربخشی زیاد باید یا ترافیک سایتتون خیلی بالا باشه که بتونید در فواصل نزدیک به حد پرداخت برسید یا کاربران رو مجبور کنید که تبلیغات رو مشاهده کنند مثل قطع کردن سایت و خدمات برای کاربرانی که AdBlock اونها روشن هست و درخواست خاموش کردنش. که در اینصورت ریسک بزرگی انجام میدین و امکان از دست دادن ترافیک سایتتون خیلی زیاد هست مگر اینکه خدماتی رو ارائه کنید که مشابه اون در سایت های دیگه نباشه که کاربر بخواد بخاطر دسترسی به محتوای سایتتون تبلیغات رو مشاهده کنه. اگه به دنبال کسب درآمد هستید و ترافیک سایتتون زیاد نیست، پیشنهاد نمی کنم از این سایت ها استفاده کنید. چون فقط الکی امیدوار میشید و در آخر هم نتیجه دلخواه رو نمی گیرید. زمانی که الکسای سایتتون زیر 300 هزار جهانی رسید می تونید به این مورد فکر کنید.
    1 امتیاز
  23. درود، اگه در قرار دادن کدها در مطلب و ارائه به کاربران مشکل دارید از افزونه https://wordpress.org/plugins/enlighter استفاده کنید و کدها رو زیباتر و خواناتر قرار بدید.
    1 امتیاز
  24. درود؛ درحال حاضر آخرین نسخه نال شده از این اسکریپت همین نسخه 1.0.2 هست. اگه فایل داخل سایت براتون مشکل داره این فایل رو دانلود و امتحان کنید: https://up.20script.ir/files/7093-anofie-pro-1-0-2.rar
    1 امتیاز
  25. مقادیر خاصیت display رو می تونید از لینک https://www.w3schools.com/cssref/pr_class_display.asp مطالعه کنید. بطور خلاصه بخوام بگم که قابل فهم باشه، مقدار flex یک خاصیت جامع هست که خودش شامل چند خاصیت وابسته هست. flex رو میشه جهت داد، از سمت چپ و راست تراز کرد، از سمت بالا و پایین تراز کرد، از wrap یا nowrap استفاده کرد و خلاصه خیلی کارا میشه باهاش کرد. برای مثال display: flex; flex-direction: row; کد بالا دقیقا همون کار inline-block رو انجام میده ولی در بخش flex ها، گزینه های بیشتری برای استایل دهی در دسترس هستند. بطور کلی flex و وابسته هاش، می تونند حرفه ای تر عمل کنند
    1 امتیاز
  26. الان کدهای رسپانسیو داخل قالب وجود داره فقط توی استایل دهی مشکل دارید. توی فایل استایل #header .header-left رو حذف کنید و این کدها رو بجاش قرار بدید: #header .header-left { width: auto; height: 70px; position: relative; justify-content: flex-end; display: flex; left: 20px; background-color: #fff; } برای اون منوها، می تونید از padding-bottom استفاده کنید. یا اگه تعداد منوها زیاد باشه، می تونید قسمت لینک ها رو اسکرول بدید. یعنی چنین کدی: .sub-menu2 .right-submenu2 { width: 270; height: 100%; float: right; overflow: auto; } یا اینکه محدوده زیرمنوها رو تمام صفحه کنید که پیشنهاد نمی کنم اینکارو، ممکنه باعث باگ بشه.
    1 امتیاز
  27. بله این اسکریپت سیستم چندزبانه داره. برای اضافه کردن زبان فارسی باید در مسیر public/lang فایل زبان انگلیسی رو کپی کنید و کد اون رو مثلا fa.json قرار بدید. داخل فایل هم کد زبان رو وارد کنید و خطوط زبان رو ترجمه کنید
    1 امتیاز
  28. سلام اکثر اسکریپت ها آدرس ادمینشون به صورت http://site.ir/admin هست. و در غیر اینصورت کاری که آقای مسیح گفتن انجام بدید.
    1 امتیاز
  29. درود، برای ورود به پنل مدیریت، اول باید به صورت عادی از طریق فرم ورود به سایت، اطلاعات اکانت مدیریت رو وارد کنید تا وارد حساب بشید. بعد گزینه دسترسی به پنل مدیریت هم براتون نمایش داده میشه.
    1 امتیاز
  30. درود؛ اینو امتحان کنید: https://forent.ir/drive/s/xn2o5vK4gkeK732lIKMQXqgWTFRAtN
    1 امتیاز
  31. درود، اگر هنوز از Visual Composer استفاده می کنید باید بدونید که این افزونه قدیمی هست و افزودنی های جدید برای نسخه این افزونه ارائه میشه. نسخه جدید این افزونه تحت نام WPBakery ارائه میشه. شما باید ویژوال کامپوزر رو کاملا حذف کنید و اینو بجاش نصب کنید: https://www.20script.ir/?p=26503 خیلی از توابع عمومی و اختصاصی در این افزونه تغییر کرده که ممکنه به همین دلیل باشه که سایتتون با فعالسازی افزودنی های مربوط به wpbakery از دسترس خارج میشه.
    1 امتیاز
  32. نه همین لینکی که دادید خوبه. الانم من چک کردم اون خط قرمز زیر آیکن هم میاد. حالا روی همین لینک بگید مشکل از کجاست
    1 امتیاز
  33. روی فایل منیجرهای قدیمی مثل تصویر زیر پوشه های مورد نظر رو انتخاب کنید، در کادر مربوطه عدد 775 رو وارد کنید و set permissions رو کلیک کنید: در فایل منیجرهای طرح جدید، مثل تصویر زیر روی پوشه راست کلیک کنید و change permission رو کلیک کنید. در پنجره باز شده 775 رو وارد کنید و ذخیره کنید.
    1 امتیاز
  34. درود؛ این مشکل به این دلیل هست که شما المنتی رو برای دادن خط انتخاب می کنید که احتمالا به واسطه دستورات استایل دیگه، اندازه متفاوت و بزرگتری نسبت به متن اون منو داره. در حال حاضر شما تگ li رو برای خط زیر انتخاب کردید در صورتی که باید تگ a رو انتخاب کنید. البته باید چک کنید که خود تگ a دارای padding نباشه. می تونید این کد رو امتحان کنید: #menu-top .second-layer .option-menu li a:hover { border-bottom: 2px solid rgb(233, 56, 56); border-radius: 2px; }
    1 امتیاز
  35. 1 امتیاز
  36. درود؛ دو مورد در این حالت میتونه اتفاق افتاده باشه: افزونه اصلی المنتور که از مخزن وردپرس دریافت کردید در نسخه جدیدش می تونه نسخه نال شده PRO رو شناسایی کنه و خودشو از دسترس خارج کنه. که در این حالت شما باید تمامی افزونه هاتون رو به نسخه های قبلی برگردونید. یا از نسخه های قبلی المنتور استفاده کنید. 3.4.1 رو بهتون پیشنهاد می کنم. دومین دلیل می تونه تداخل نسخه جدید افزونه ها با کتابخانه المنتور باشه. تداخل جاوا اسکریپت ها یا توابع می تونه باعث لود نشدن فایل های آجاکس المنتور بشه. در این حالت اگه مشکل از قالب نباشه (با غیرفعال و سوییچ به قالب پیش فرض)، باید تداخل افزونه هایی که جدید نصب کردید یا آپدیت کردید رو بررسی کنید. می تونید با غیرفعال کردن افزونه ها یا برگردوندن به نسخه قبلی امتحان کنید.
    1 امتیاز
  37. درود؛ اولا باید مدنظرتون باشه اینگونه دستورات برای سی پنل هستند نه دایرکت ادمین. ثانیا باید توی دستورات، اطلاعات خودتون رو جایگزین کنید. مثل یوزرنیم و مسیر پروژه و ... از هاستینگتون کمک بگیرید برای دستورات دایرکت ادمین
    1 امتیاز
  38. برای ویندوز باید با Visual Basic یک برنامه طراحی کنید که اطلاعات دسترسی مثل سیستم لایسنس رو از طریق لینک از سایتتون دریافت کنه و فایل ویدئو بصورت دائمی و Embed شده داخل اون برنامه نمایش داده بشه. شما در اصل به همون برنامه ای نیاز دارید که مثل سیستم لایسنس عمل کنه و کاربر ایمیل وارد کنه و در صورت وجود اون ایمیل در دیتابیس سایتتون، به صفحه بعدی نرم افزار دسترسی پیدا کنه. توی صفحه بعدی هم می تونید از کتابخانه WebView یا Browser استفاده کنید. ویدئو رو به صورت یک فایل HTML داخل مکانی از سایتتون قرار بدید و قابلیت دانلود اون رو از ویدئوپلیر حذف کنید. بعد از اون لینک همون صفحه رو برای اجرا شدن داخل برنامه وارد کنید تا بدون مشخص شدن صفحه ویدئو، اون ویدئو داخل برنامه باز بشه و امکان دانلود هم نباشه. از لحاظ تئوری باید چنین کاری انجام بدید حالا اون قسمت سیستم لایسنس رو می تونید توی سایت های فریلنسری درخواست بدید براتون بسازند. چیز زیاد پیچیده ای نمی خواهید فقط همون چک کردن ایمیل وارد شده داخل دیتابیس سایت و برگرداندن کد وجود ایمیل یا عدم وجود ایمیل.
    1 امتیاز
  39. درود؛ توی دستور اجرایی بجای noveryfi باید noveify بنویسید. اشتباه تایپی دارید ظاهرا. به اینصورت بنویسید: -noverify
    1 امتیاز
  40. درود؛ متاسفانه چنین کاری امکان پذیر نیست. فایل های ویدئویی روی مرورگر امکان دانلود شدن دارند. روی تمامی مرورگرها با گرفتن سورس از صفحه یا استفاده از نرم افزارهای دانلودمنیجر مثل IDM و مشابه اون میشه به راحتی ویدئویی که توی صفحه درحال پخش هست رو دانلود کرد. از طرفی ویدئوها برای پخش صحیح روی مرورگر باید Codec و فرمت صحیحی داشته باشند که به همین دلیل امکان رمزگذاری روی اونها وجود نداره. در گذشته فایل های ویدئویی رو به صورت فلش یا فرمت swf تولید می کردند که الان این فایل ها عموما به عنوان یک بدافزار شناسایی میشن و استفاده از این فرمت رایج نیست.
    1 امتیاز
  41. درود؛ این دو نرم افزار برای طراحی ایده سایت یا اپلیکیشن استفاده میشه. با ابزارهایی که در اختیارتون قرار میدن می تونید ایده هایی که برای سایتتون دارید رو پیاده سازی کنید. یه چی توی مایه های فتوشاپ! اما با این تفاوت که این دو نرم افزار برای طراحی رابط کاربری ساخته شدن و طبیعتا ابزارهایی بهتون ارائه میدن که بتونید المنت های یه وب سایت یا اپلیکیشن رو شبیه سازی کنید و به مرحله طراحی برسونید. این نرم افزار بیشتر برای زمانی خوبه که شما ایده هایی که برای اپلیکیشن یا سایتتون توی ذهن دارید رو طراحی کنید و اون طرح رو به یک کدنویس یا طراح قالب بدید تا مطابق اون براتون رابط کاربری رو طراحی کنه. با این نرم افزارها میتونید طرح خودتون رو توسط افزونه هایی که حالا زیاد هم راحت بدست نمیاد، خروجی بگیرید. در ادوبی ایکس دی، پلاگینی به نام Web Export وجود داره که می تونید نصب و استفاده کنید. با این افزونه می تونید طرح خودتون رو به صورت HTML و CSS خروجی بگیرید. البته چون یه افزونه بتا هست زیاد ممکنه دقیق و کامل نباشه اما ضرری نداره! به این صورت می تونید طرح خودتون رو به صورت HTML ذخیره کنید و وارد قالب یا سایت خودتون کنید. یا اگه بیشتر مایلید خروجی هاتون با وردپرس سازگاری داشته باشه، آموزش این لینک: https://mockitt.wondershare.com/adobe-xd/adobe-xd-to-wordpress.html رو مطالعه و مراحلش رو انجام بدید.
    1 امتیاز
  42. احتمالا هنگامی که داشتید به نسخه جدید بروز میکردید این مشکل پیش اومده. اگه اینطور هست یک بک آپ کامل از هاست و دیتابیس بگیرید و دوباره نسخه جدید را نصب کنید و فقط فایل دیتابیس را ایمپورت کنید. من یکبار همینطوری درستش کردم. شاید برای شما هم جواب بده
    1 امتیاز
  43. به نظر من هم خیلی خوب بود از رابط کاربری لذت بردم حتما بعد از برسی تجربه کاری رو هم مینویسم
    1 امتیاز
  44. درود؛ با کلیک روی تصاویر، لایت باکس باز نمیشه؟ یا تصویر جایگزین تصویر بزرگ نمیشه؟
    1 امتیاز
  45. درود؛ بررسی کردم مشکلی نبود. وارد این لینک بشید: https://www.20script.ir/woodmart-woocommerce-wordpress-theme پایین مطلب روی متن "دانلود / حجم 25.99 مگابایت" کلیک کنید. ترجیحا با مرورگر گوگل کروم دانلود کنید یا اگه نرم افزار IDM دارید، لینک دانلود رو داخل نرم افزار وارد کنید و دانلود رو انجام بدید. http://dl.20script.ir/wordpress/woodmart-wordpress-theme[www.20script.ir].zip
    1 امتیاز
  46. سلام و ادب دوتا افزونه بود خواستم اگه امکانش هست در 20 اسکریپت باشه و جاش خالیه https://wordpress.org/plugins/post-carousel/ https://wordpress.org/plugins/chaty/ باتشکر
    1 امتیاز
  47. درود؛ فایل htaccess رو چک کنید که توی روت اسکریپت وجود داشته باشه و محتویات داخلش هم با فایلی که توی پکیج دانلودی هست مشابه باشه و تغییری نداده باشید.
    1 امتیاز
  48. درود؛ افزونه اسلایدر زیادی توی مخزن وردپرس هست. اگه بخواهید بطور کدنویسی اسلایدر حرفه ای داشته باشید، می تونید از این لینک: https://splidejs.com اطلاعات بیشتری درباره نحوه استفاده از SplideJS مطالعه کنید. هم فایل دانلودش هست و هم آموزش ها.
    1 امتیاز
  49. در فایل liveBroadcast.php واقع در مسیر inc\public\instagram_post\libraries\vendor\mgp25\instagram-php\examples در خط 44 می تونید آدرس رو بطور دستی وارد کنید. در ضمن نرم افزار FFMpeg رو می تونید توی این مسیر هم نصب و تست کنید: /usr/local/bin/ یا /home/exampleuser/ffmpeg/bin/ffprobe برای نصبش هم از این دستور استفاده کنید تا نرم افزار FFMPEG در مسیر درست توی سرورتون نصب بشه تا اسکریپت راحت بتونه شناساییش کنه
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+۰۳:۳۰ می باشد
×
×
  • اضافه کردن...