رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Masih

    Masih

    مدیر بازنشسته


    • امتیاز

      14

    • تعداد ارسال ها

      4,425


  2. AynaZ

    AynaZ

    کـاربـر فـعـال


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      7,256


  3. behzad51

    behzad51

    کاربر سایت


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      13


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 97/05/20 در همه بخش ها

  1. درود. اگر اسکریپت نال شده باشه، در قسمت کدخرید (Purchase Code) هر چیزی وارد کنید ازتون قبول خواهد کرد. ولی در نسخه های اورجینال، اسکریپت به یک دیتابیس متصل میشه و کد وارد شده رو آنالیز می کنه که آیا اون کد مجاز هست یا خیر. در نسخه نال شده چنین قابلیتی از اسکریپت گرفته میشه و هر کدی وارد کنید قبول می کنه. موفق باشید.
    1 امتیاز
  2. ظاهرا مشکل از قالب هست. سعی کنید از قالب های دیگه ای استفاده کنید و تست کنید که آیا مشکل حل میشه یا خیر. چنین خطایی به دلیل عدم انطباق کدنویسی قالب با نسخه ی WHMCS صورت می گیره! یا از نسخه های قدیمی تر استفاده کنید، یا از قالب زیر استفاده کنید که توسط طراح WHMCS برای نسخه 7.6 هم بروز شده : https://github.com/WHMCS/templates-six تست کنید نتیجه رو بگید.
    1 امتیاز
  3. درود در لینک زیر آموزش افزودن پراکسی توضیح داده شده : در ضمن از پراکسی های HTTP می تونید استفاده کنید فقط.
    1 امتیاز
  4. درود. نسخه جدید که 7.6.0 هست که می تونید از لینک زیر دانلود کنید : http://www.20script.ir/?p=25116 و حتما بررسی کنید که هاستی که روی اون اسکریپت رو نصب کردید این پیش نیازها رو داشته باشه : پیش نیازهای اسکریپت WHMCS : توابع PHP: Curl with SSL GD2 Image Library JSON Support IMAP MBString Iconv Ioncube Loaders PDO نسخه PHP : حداقل 7.1 و شدیدا توصیه میشه که 7.2 باشه نسخه MySQL : از 5.5 به بالا باشه. نسخه ی تابع Ioncube Loaders نصب شده هاستتون هم باید حداقل 10.1 باشه. اگر پیش نیازها رو داشتید و همچنین مشکل باقی بود، از طریق کنسول مرورگر ببینید چه خطاها و ارورهایی ثبت شده، اونها رو کپی کنید در ادامه ارسال کنید.
    1 امتیاز
  5. دوست عزیز متاسفانه جدیدا apiدارای هزینه هستش و راه دیگه ای غیر از خرید نداره
    1 امتیاز
  6. رفع صفحه ی سفید بعد از ارتقا و یا نصب قالب : برید به configuration.php در هاست خودتون قبل از علامت ?> معمولا در آخر هست اینرو بهش اضافه کنید $display_errors = true; حالا اروری در صفحه کاربری میاد اونرو بگید چیه و یا اینکه یک فایل خالی از مطالب به نام php.ini بسازید و در روت خودتون آپ کنید --- ادامه داررررد
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+۰۳:۳۰ می باشد
×
×
  • اضافه کردن...