3 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من از قالب amy-organic  استفاده می کنم

فارسی کردم اما چند تا مشکل دارم ,اعداد فارسی که وارد می شوند نشان داده نمی شوند,افزونه های مربوطه هم نصب شده اما بازم نمیشه

 

و مورد بعدی اینکه عکس های محصولات و مطالبی که میزارم ,لینک دار نیستن,چه طوری لینک دار کنم؟چند تا آموزش دنبال کردم اما نشد..

 

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 8 خرداد 1396 در 11:14، AmiRoo گفته است :

سلام.دوستان من از قالب amy-organic  استفاده می کنم

فارسی کردم اما چند تا مشکل دارم ,اعداد فارسی که وارد می شوند نشان داده نمی شوند,افزونه های مربوطه هم نصب شده اما بازم نمیشه

 

و مورد بعدی اینکه عکس های محصولات و مطالبی که میزارم ,لینک دار نیستن,چه طوری لینک دار کنم؟چند تا آموزش دنبال کردم اما نشد..

 

 

 

بالاباش...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

مشکل اعداد فارسی :

1. ابتدا بررسی کنید که فونتی که استفاده می کنید، اعداد فارسی و عربی رو به خوبی از هم تفکیک کرده باشه.

2. افزونه ParsiDate رو نصب کنید یا اگر نصب کردید از قبل، تنظیمات این افزونه رو بررسی کنید و تیک گزینه تبدیل اعداد به فارسی رو هم بزنید. البته برای این عنوان چند گزینه وجود داره که به شما امکان میده اعداد رو در عنوان نوشته، متن نوشته ، دیدگاه ، تاریخ و ... رو فارسی کنید. 

3. اگر این دو راه کارساز نبود، با استفاده از کدها می تونیم وردپرس رو مجبور به نمایش اعداد فارسی کنیم .

کد PHP

کد PHP که باید در فایل Functions.php قرارش بدید :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

کد JS - جاوا اسکریپت

و کد دیگه ای که باید استفاده کنید، کد JS (جاوااسکریپت) هست.  این کد رو در یک فایل با فرمت .js ذخیره کنید سپس در functions قالبتون Enque کنید.

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

البته اگر روش قراردهی که گفتم براتون سخته، به راحتی می تونید کد زیر رو قبل از بسته شدن تگ head در فایل header.php قالبتون قرار بدید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

تا اینجا باید مشکل اعداد فارسی حل شده باشه. اما اگر به هر دلیل باز هم اعداد فارسی نشدند، بهتره یک سورس از صفحه خانه سایتتون بگیرید و بررسی کنید که در تگ HTML زبان سایت رو به چه عنوانی ثبت کرده . اگر EN بود باید فکری بکنید تا مشکل رو از این طریق حل کنید، اگر زبان رو fa_IR زده بود، باید با همین روش های بالا مشکل حل بشه .

 

------------------------------------------------------------------------------

لینک دار کردن عناصر در قالب

این هم به طور کلی خدمتتون عرض می کنم . برای لینک دار کردن عناصر مدنظرتون هم باید وارد فایل PHP مربوط به اون قسمت در پوشه قالب بشید .

کار سختی نیست فقط باید بخش تصویر یا عنوانی که درنظر دارید رو باید در تگ a قرار بدید .

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.