AmiRoo

فعال سازی nextpost

111 ارسال در این موضوع قرار دارد

در 2 ساعت قبل، morteza.saatchi@gmail.com گفته است :

سلام وقت بخیر

من فایل زیپ رو در هاست آپلود و اکسترکت کردم ولی وارد نصب خودکار نمیشه

میشه راهنمایی کنید ؟

درود.

دقت داشته باشید که اگه فایل های اسکریپت داخل یک پوشه اضافه قرار گرفته باشه، شما باید اونها رو به بخش روت (پوشه public_html) یا پوشه مربوط به سابدامین منتقل کنید. بعد آدرس سایت رو در مرورگر باز کنید تا وارد مراحل نصب بشید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم Masih عزیز

مشکلم حل شد

در مورد پروکسی هم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

من میخوام پروکسی دائمی از داخل ایران داشته باشم ، میتونم بخرم ؟ یا راه حل دیگه ای داره؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، morteza.saatchi@gmail.com گفته است :

ممنونم Masih عزیز

مشکلم حل شد

در مورد پروکسی هم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

من میخوام پروکسی دائمی از داخل ایران داشته باشم ، میتونم بخرم ؟ یا راه حل دیگه ای داره؟

درود مجدد.

بله از هر جا که بخواهید می تونید پروکسی HTTP خریداری کنید و اونو در پنل مدیریت اسکریپت وارد کنید و در اختیار کاربران قرار بدید. اکثر وب سایت های فروش این نوع اکانت ها دارند که می تونید از اونها خریداری کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه این مشکل که اکانت ها لاگین نمیشه هنوز هست...

کسی راهی پیدا نکرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، AmiRoo گفته است :

متاسفانه این مشکل که اکانت ها لاگین نمیشه هنوز هست...

کسی راهی پیدا نکرد؟

ورژن جدید که ما دادیم نصب کردند برامون بدون مشکل فعاله الان 

insta2.adsbranding.ir

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .پلاگین photo editor هنگام ورود بهش مینویسه 

This site is not licensed. Please send your site address to lisansekleme@gmail.com to get a free license.!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 23 ساعت قبل، aliom گفته است :

ورژن جدید که ما دادیم نصب کردند برامون بدون مشکل فعاله الان 

insta2.adsbranding.ir

کی نصب کرد؟توضیح نداد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان و اساتید من تمامی ماژول ها رو نصب کردم ولی ایکن هاش گوشه پنل نیومده :(

درضمن موقع آپلود ویدیو ارور php config error ,empty file میده :(:(

کسی می تونه کمکم کنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان قابلیت اپلود ویدیو هنوز فعال نشده ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، midvents گفته است :

دوستان و اساتید من تمامی ماژول ها رو نصب کردم ولی ایکن هاش گوشه پنل نیومده :(

درضمن موقع آپلود ویدیو ارور php config error ,empty file میده :(:(

کسی می تونه کمکم کنه ؟

درود.

برای نمایش آیکن ماژول ها در سمت چپ داشبورد، باید وارد بخش Packages بشید و ماژول ها رو برای پکیج ها فعال کنید.

وقتی وارد ویرایش پکیج ها می شید، در انتهای صفحه تنظیماتش ماژول های اضافه شده رو می بینید که باید اونها رو فعال کنید. این کار رو برای هر پکیج عضویت باید انجام بدید.

 

در خصوص ویدیو هم باید یه سری پیش نیاز و نرم افزار روی سرورتون نصب باشه تا بتونید از این امکان استفاده کنید. لطفا راهنمای اسکریپت رو مطالعه کنید:

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 7 مرداد 1397 در 23:36، Masih گفته است :

درود.

برای نمایش آیکن ماژول ها در سمت چپ داشبورد، باید وارد بخش Packages بشید و ماژول ها رو برای پکیج ها فعال کنید.

وقتی وارد ویرایش پکیج ها می شید، در انتهای صفحه تنظیماتش ماژول های اضافه شده رو می بینید که باید اونها رو فعال کنید. این کار رو برای هر پکیج عضویت باید انجام بدید.

 

در خصوص ویدیو هم باید یه سری پیش نیاز و نرم افزار روی سرورتون نصب باشه تا بتونید از این امکان استفاده کنید. لطفا راهنمای اسکریپت رو مطالعه کنید:

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

ممنون اقای دیندار مشکل ماژول ها حل شد.فقط اگر ممکنه ffmpeg و ffprobe این اسکریپت رو برای دانلود قرار دهید.مدیر هاست این دوتا پلاگین رو فعال سازی نکرد و من دارم روی سرور کانفیگ می کنم.

ورژن php که من استفاده می کنم 5.6 هستش ولی این دوتا dll برای ورژن 5.3 php موجوده

ویرایش شده در توسط midvents

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ببخشید من اسکریپت رو کاملا سالم نصب میکنم ولی وقتی ورود یا ثبت نام رو میزنم این ارور رو میده

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server

خواستم بدونم مشکل از کجا ست!

ویرایش شده در توسط mohamadmk

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 15 دقیقه قبل، mohamadmk گفته است :

سلام ببخشید من اسکریپت رو کاملا سالم نصب میکنم ولی وقتی ورود یا ثبت نام رو میزنم این ارور رو میده

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server

خواستم بدونم مشکل از کجا ست!

مشکلم حل شد مرسی فقط اگه بخوام فارسی سازی کنم کدوم فایل رو باید ویرایش کنم زیاد گشتم ولی فایل زبان ها رو پیدا نکردم

ویرایش شده در توسط mohamadmk

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، midvents گفته است :

ممنون اقای دیندار مشکل ماژول ها حل شد.فقط اگر ممکنه ffmpeg و ffprobe این اسکریپت رو برای دانلود قرار دهید.مدیر هاست این دوتا پلاگین رو فعال سازی نکرد و من دارم روی سرور کانفیگ می کنم.

ورژن php که من استفاده می کنم 5.6 هستش ولی این دوتا dll برای ورژن 5.3 php موجوده

درود.

این دو اکستنشن روی وب سرور باید نصب بشن. شما می تونید روی سیستم شخصی هم نصب کنید که فایده ای نداره برای سایت! چون در اصل باید روی وب سرور نصب بشه.

از این لینک می تونید دانلود کنید :

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

و برای نصب در وب سرور (اگر مدیر سرور خودتون هستید)، از این دستور هم می تونید استفاده کنید :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

در ضمن این دو نصب جداگانه ندارند. زمانی که FFMPEG نصب بشه، همراه اون FFPROBE هم نصب خواهد شد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من این اسکریپت رو نصب کردم همچیش درسته ولی فقط فالو خودکار و لایک خودکار و کامنت خودکارش کار نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

ins.e-irco.com

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 20 تیر 1397 در 09:05، AmiRoo گفته است :

متاسفانه این مشکل که اکانت ها لاگین نمیشه هنوز هست...

کسی راهی پیدا نکرد؟

داخل تلگرام یا واتساپ پیام بده راهنماییت کنم

09356610317

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 20 تیر 1397 در 09:05، AmiRoo گفته است :

متاسفانه این مشکل که اکانت ها لاگین نمیشه هنوز هست...

کسی راهی پیدا نکرد؟

دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم و وقتی هاستم رو از المان به ایران انتقال دادم حل شد.

البته روی هاست اینگلیس هم تست کردم و بازم لوگین نمی شد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 20 تیر 1397 در 09:05، AmiRoo گفته است :

متاسفانه این مشکل که اکانت ها لاگین نمیشه هنوز هست...

کسی راهی پیدا نکرد؟

روی wanp یا xamp تست کن ببین لوگین میشه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من اخرین ورژن رو از همین سایت دانلود کردم نصب کردم بدون مشکل ولی مشکل با ماژول ها دارم . اونا رو هم نصب کردم البته دوتاشون نصب نشد باقی نصب شد فعال کردم همه رو تو پکیج ها هم تیکشون رو زدم ولی نشون نمیده !!ایکون هاشون تو منو سمت چپ نمیاد که بتونم برم توشون !! مشکلش چیه ؟؟؟

من ماژول ها رو از خود ادمین نصب کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، naaji گفته است :

سلام

من اخرین ورژن رو از همین سایت دانلود کردم نصب کردم بدون مشکل ولی مشکل با ماژول ها دارم . اونا رو هم نصب کردم البته دوتاشون نصب نشد باقی نصب شد فعال کردم همه رو تو پکیج ها هم تیکشون رو زدم ولی نشون نمیده !!ایکون هاشون تو منو سمت چپ نمیاد که بتونم برم توشون !! مشکلش چیه ؟؟؟

من ماژول ها رو از خود ادمین نصب کردم

سلام برین توی پکیج ها و از سمت چپ پکیج ها رو انتخاب کنید و تیک ماژول هارو بزنید اون دوتاییم که نصب نشد از حالت زیپ خارجش کنید و خودتون باز به زیپ تبدیلش کنید دوباره نصب کنید

و بعد از اینکه ماژول هارو تیک زدید

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

این رو بزنید

فارسی ساز کاملش رو کسی داشت بزاره واسه دانلود مرسی

www.next.insta-yar.ir/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، mohamadmk گفته است :

سلام برین توی پکیج ها و از سمت چپ پکیج ها رو انتخاب کنید و تیک ماژول هارو بزنید اون دوتاییم که نصب نشد از حالت زیپ خارجش کنید و خودتون باز به زیپ تبدیلش کنید دوباره نصب کنید

و بعد از اینکه ماژول هارو تیک زدید

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

این رو بزنید

فارسی ساز کاملش رو کسی داشت بزاره واسه دانلود مرسی

www.next.insta-yar.ir/

الان ماژول ها برای شما کار میکنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 34 دقیقه قبل، mahdi.pars گفته است :

الان ماژول ها برای شما کار میکنه ؟

بله فعال هستن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام وقت بخیر.من موفق به نصب اسکریپت داخل هاستم نمیشم.هربار که میخوام نصب کنم میگه 

 Something went wrong! It seems that application is already installed!
10 بارم دیتابیسمو از اول پاک کردم و دوباره ساختم یا فایل هایی که اینجا گذاشته شده بود و install.php و controls.fragment بود رو هم جایگزین کردم ولی باز مشکلم حل نشد.میشه لطفا راهنمایی کنید.هاستی که با موفقیت اسکریپت روش نصب شده رو معرفی می کنید
ویرایش شده در توسط pt697

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 دقیقه قبل، pt697 گفته است :

سلام وقت بخیر.من موفق به نصب اسکریپت داخل هاستم نمیشم.هربار که میخوام نصب کنم میگه 

 Something went wrong! It seems that application is already installed!
10 بارم دیتابیسمو از اول پاک کردم و دوباره ساختم یا فایل هایی که اینجا گذاشته شده بود و install.php و controls.fragment بود رو هم جایگزین کردم ولی باز مشکلم حل نشد.میشه لطفا راهنمایی کنید.هاستی که با موفقیت اسکریپت روش نصب شده رو معرفی می کنید

درود.

زمانی که یک بار اسکریپت نصب بشه، فایلی داخل اسکریپت ایجاد میشه که اعلام میکنه این اسکریپت قبلا نصب شده. کاری به دیتابیس هم نداره که خالی باشه یا پر باشه. این ارور بر اساس همون فایل داده میشه.

علاوه بر دیتابیس، کلا اسکریپت رو حذف کنید و مجددا فایل دانلود شده رو استفاده کنید (یعنی نسخه ی خام و قبلا نصب نشده).

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 14 دقیقه قبل، Masih گفته است :

درود.

زمانی که یک بار اسکریپت نصب بشه، فایلی داخل اسکریپت ایجاد میشه که اعلام میکنه این اسکریپت قبلا نصب شده. کاری به دیتابیس هم نداره که خالی باشه یا پر باشه. این ارور بر اساس همون فایل داده میشه.

علاوه بر دیتابیس، کلا اسکریپت رو حذف کنید و مجددا فایل دانلود شده رو استفاده کنید (یعنی نسخه ی خام و قبلا نصب نشده).

موفق باشید.

حتی این کار رو هم کردم اما باز نصب نشد.ممکن هست به هاست ربطی داشته باشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.