رفتن به مطلب

نمایش و مدیریت پروفایل کاربران در وردپرس با افزونه UserPro v2.10


پست های پیشنهاد شده

  • مدیریت کل سایت

UserPro نام یک افزونه فوق العاده کاربردی ، چند منظوره و زیبا می باشد که با استفاده از آن قادر هستید حساب کاربری (پروفایل) کاربران را در وب سایت به روش ها و طرح های مختلف نمایش دهید. این افزونه قادر است با ارائه کد میانبر به شما ، قابلیت نمایش کاربران به صورت لیست ، صفحه بندی ، جستجوی کاربران ، تصویر پروفایل به همراه ایکون های شبکه های اجتماعی کاربر و… را فراهم سازد. از دیگر قابلیت های این سیستم می توان به نمایش فرم ورود ، عضویت در وردپرس و فراموشی رمز عبور در قالب وردپرس نیز اشاره کرد. همچنین با نصب این افزونه قادر هستید فیلد های اضافی دلخواه برای کاربران ایجاد کنید و در سایت نمایش دهید. به امکانات کلی این افزونه اشاره می کنیم

 

 

 

 

userlistpro.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

  • سازگار با وردپرس،ووکامرس و بی بی پرس
  • امکان مخفی سازی قسمتی از مطالب برای کاربران غیر عضو
  • قابلیت افزودن فیلد دلخواه برای کاربران و نمایش آن در سایت
  • قابلیت ورود کاربران از طریق شبکه اجتماعی فیسبوک
  • قابلیت نمایش لیست کاربران سایت درون قلب
  • قابلیت جستجو در بین کاربران (از وب سایت)
  • نمایش پروفایل کاربری کاربران همراه با جزئیات
  • صفحه بندی لیست کاربران
  • قابلیت نمایش فرم ورود ، عضویت و فراموشی رمز عبور در پوسته وردپرس
  • قابلیت تغییر دلخواه فرم های ورود و عضویت…
  • استفاده فراوان از ایجکس
  • و قابلیت های کلیدی دیگر…

 

 

 

دانلود :

 

 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  

 

 

دمو افزونه :

 

 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 8 ماه پیش ...

سلام خسته نباشید

ابتدا بابت افزونه متشکرم

اما فقط یک مشکلی وجود داره اونم اینه که زبان فارسی افزونه کار نمیکنه و فایل زبان رو فراخوانی نمیکنه.

چطور میشه این مشکل را رفع کرد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید

ابتدا بابت افزونه متشکرم

اما فقط یک مشکلی وجود داره اونم اینه که زبان فارسی افزونه کار نمیکنه و فایل زبان رو فراخوانی نمیکنه.

چطور میشه این مشکل را رفع کرد

 

 

دوست عزیز افزونه رو تست شده من استفاده کردم البته از اینجا دریافت کردم

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

نه این که بگم خدایی نکرده مال بیست اسکریپت مشکل داره نه فقط مال خودمو معرفی کردم

البته نکاتی هم وجود داره که ممکنه شما رعایت نمرده باشید

مثلا باید وردپرس شما فارسی باشه و همینطور افزونه وردپرس فارسی یا همون wp jalali رو نصب داشته باشید

همینطور زمان پیش فرض وردپرستون فارسی انتخاب شده باشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز افزونه رو تست شده من استفاده کردم البته از اینجا دریافت کردم

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

نه این که بگم خدایی نکرده مال بیست اسکریپت مشکل داره نه فقط مال خودمو معرفی کردم

البته نکاتی هم وجود داره که ممکنه شما رعایت نمرده باشید

مثلا باید وردپرس شما فارسی باشه و همینطور افزونه وردپرس فارسی یا همون wp jalali رو نصب داشته باشید

همینطور زمان پیش فرض وردپرستون فارسی انتخاب شده باشه

نه زبان اسکریپت من فارسی هست و اخرین نسخه فارسی وردپرس هستش و فقط زبان فارسی این پلاگین کار نمیکنه.

در مورد لینکی که گذاشتین اون نسخه خیلی قدیمی این افزونه هستش نسخه 1.0.36 خیلی از امکانات رو نداره

نسخه ای که تو 20 اسکریپت هست نسخه 2.0.25 هستش که البته اینم نسخه قدیمی هستش ولی چون این افزونه لایسنس دار هست فعلا این بهترین گزینه هست برای کار من تا بعدا نسخه پولیشو خریداری کنم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه زبان اسکریپت من فارسی هست و اخرین نسخه فارسی وردپرس هستش و فقط زبان فارسی این پلاگین کار نمیکنه.

در مورد لینکی که گذاشتین اون نسخه خیلی قدیمی این افزونه هستش نسخه 1.0.36 خیلی از امکانات رو نداره

نسخه ای که تو 20 اسکریپت هست نسخه 2.0.25 هستش که البته اینم نسخه قدیمی هستش ولی چون این افزونه لایسنس دار هست فعلا این بهترین گزینه هست برای کار من تا بعدا نسخه پولیشو خریداری کنم.

 

بله دوست عزیز همونطور که گفتید نسخه معرفی شده توسط بنده قدیمی تر هست ئلی خوب تست کردم و جواب داده برای همین معرفی کردم

در کل موفق باشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 month پیش ...

مشکل با tooltip افزونه userpro

 

سلام دوستان

ممنون از این پست خوبتون

من از userpro 2.36 استفاده میکنم

مشکلم اینه که وقتی میرم رو بعضی از اشیاء این افزونه تولتیپ ش یه جای دیگه از صفحه (به حای اینکه زیر اون شی نمایش داده بشه) نمایش داده میشه

اگه میشه لطفا یکی راهنمایی کنه من کد کجای این افزونه رو باید ویرایش کنم

ممنون

c06l_12.png

 

اینم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. (اگه نیازه)

user : demo

pas : demo

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ببخشید اینو میگم ولی بهتره نسخه اصلی رو از همیاروردپرس بخری

این نسخه رایگان داغون هست

من بارها سعی کردم استفاده بکنم

هر دفعه یه جاش در میره

حالا ما برو برای ویرایش مشخصات کاربری

یدونی فید رو باز بکن از مال جنیست یا کشور و.... بین چی میشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ببخشید اینو میگم ولی بهتره نسخه اصلی رو از همیاروردپرس بخری

این نسخه رایگان داغون هست

من بارها سعی کردم استفاده بکنم

هر دفعه یه جاش در میره

واقعا ممنون بابت جوابتون:107:

دوست عزیز،من الان بیش از 40 تا افزونه وردپرس رو سیستمم استفاده میکنم و اکثر این افزونه ها یا کلا نال شده اند یا قایلبت تبدیل به نسخه سفارشی رو دارن

خرید افزونه از نظر من واسه مواقع اضطراریه!:weirdsmiley:

 

حالا ما برو برای ویرایش مشخصات کاربری

یدونی فید رو باز بکن از مال جنیست یا کشور و.... بین چی میشه

امتحان کردم کار نکرد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب درسته برا مواقع مهمه ولی خوب چرا نقدت رو به نسیه بدی

وقتی یه افزونه سالم بهت میدن و بدون دردسر باهاش کار میکنی چرا دردسر مشکلات افزونه های رایگان رو بکشی

 

برا اون مورد که گفتم منظورتون رو از کار نکرد متوجه نشدم

برای من صفحه ازهم میپاشید وقتی مثلا میخواستم کشور انتخاب بکنم

صفحه ازهم وا میرفت و عرض صفحه خیلی زیاد میشد و توابع هم جدا میشدن یکی راست یکی چپ

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
سلام دوستان

ممنون از این پست خوبتون

من از userpro 2.36 استفاده میکنم

مشکلم اینه که وقتی میرم رو بعضی از اشیاء این افزونه تولتیپ ش یه جای دیگه از صفحه (به حای اینکه زیر اون شی نمایش داده بشه) نمایش داده میشه

اگه میشه لطفا یکی راهنمایی کنه من کد کجای این افزونه رو باید ویرایش کنم

ممنون

c06l_12.png

 

اینم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. (اگه نیازه)

user : demo

pas : demo

 

 

سلام .

 

از سورس جزئیات سایتتون کلس مربوط به تولتیپ رو درآوردم اما اینطوری که در سورس دیدم ، برای این قسمت از استایل Inline استفاده شده . یعنی در کد PHP به این قسمت استایل داده شده و در این استایل درون خطی هم یک خط left: 70px وجود داره که به احتمال زیاد مشکل از همین هست .

 

شما داخل فایل استایل قالب کد زیر رو وارد کنید :

 

 

.tipsy .tipsy-n {left: 0px;}

 

 

صفحه رو با Ctrl + F5 رفرش کنید و نتیجه رو ببینید . اگه جواب نداد باید داخل کدهای افزونه عبارت

 

<div class"tipsy tpisy-n" style

 

 

رو جستجو کنید و استایل درون خطی که برای این کد داده شده رو ویرایش کنید و عدد 70 در left رو به 0px تغییر بدین .

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب درسته برا مواقع مهمه ولی خوب چرا نقدت رو به نسیه بدی

وقتی یه افزونه سالم بهت میدن و بدون دردسر باهاش کار میکنی چرا دردسر مشکلات افزونه های رایگان رو بکشی

 

بازم از بابت جوابتون تشکر میکنم:rolleyessmileyanim:

من اگه قرار بود واسه این سایت خرج بکنم کل تابستونمو روش نمیذاشتم!!!

 

برا اون مورد که گفتم منظورتون رو از کار نکرد متوجه نشدم

برای من صفحه ازهم میپاشید وقتی مثلا میخواستم کشور انتخاب بکنم

صفحه ازهم وا میرفت و عرض صفحه خیلی زیاد میشد و توابع هم جدا میشدن یکی راست یکی چپ

 

 

 

حالا فهمیدم که چی میگین،من از اون مشکل چشم پوشی کرده بودم!

از نظر من در مجموع کارکدش واقعا واسه من خوبه

اگه میشه یکی لطف کنه یه راهنمایی واسه ویرایشش بکنه ممنون میشم

آقای

sun.night902 بازم ممنون

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .

 

از سورس جزئیات سایتتون کلس مربوط به تولتیپ رو درآوردم اما اینطوری که در سورس دیدم ، برای این قسمت از استایل Inline استفاده شده . یعنی در کد PHP به این قسمت استایل داده شده و در این استایل درون خطی هم یک خط left: 70px وجود داره که به احتمال زیاد مشکل از همین هست .

 

شما داخل فایل استایل قالب کد زیر رو وارد کنید :

 

 

.tipsy .tipsy-n {left: 0px;}

 

 

صفحه رو با Ctrl + F5 رفرش کنید و نتیجه رو ببینید . اگه جواب نداد باید داخل کدهای افزونه عبارت

 

<div class"tipsy tpisy-n" style

 

 

رو جستجو کنید و استایل درون خطی که برای این کد داده شده رو ویرایش کنید و عدد 70 در left رو به 0px تغییر بدین .

سلام دوست عزیز

ممنون ازپاسختون

خیر جواب نگرفتم

 

<div class"tipsy tpisy-n" style

 

وجود نداره

واسه

 

.tipsy .tipsy-n {left: 0px;}

 

هم جواب نگرفتم

به جاش از

 

.tipsy .tipsy-n { left: 0px !important; }

 

استفاده کردم اونم کار نکرد (درستش نکرد)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

 

<div class"tipsy tpisy-n" style

 

 

وجود داره باید بگردید فقط . چون بالاخره چه در قالب و چه در افزونه ، این کد در داخل سورس فراخوانی میشه . شما بیشتر در قالب بگردید . احتمالا این یک قابلیت از قالب هست . برای پیدا کردن سریع تر می تونید با استفاده از NotePad+ و کشیدن و رها کردن پوشه ی قالب و افزونه داخل برنامه ، بگردید و پیدا کنید این کد رو .

 

پس چون Inline هست این استایل ، باید در داخل کدها بگردید .

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<div class"tipsy tpisy-n" style

 

 

پس چون Inline هست این استایل ، باید در داخل کدها بگردید .

 

با سپاس از جواب شما

اگه دقیقا این div وجود داشته باشه پس style باید با خاصیت important! تغیر پیدا کنه،نه؟

من فکر کنم اشکال از یه جای دیگه ست

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

بله وجود داره . چون در سایت اجرا میشه .

 

شما با آموزشی که برای جستجو در بین فایل ها گذاشتم ، در کدهای قالب و افزونه بگردید . هم کد رو جستجو کنید و هم استایل با کلس tipsy و tipsy-n

 

اول در استایلی که در کدها داده شده تغییر بدین بهتره .

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
افزونه فارسی پیام خصوصی مخصوص یوزر پرو[/url]

 

لطفا پاسخ بی ربط ارسال نکنید !

 

چیزی که ایشون می خوان پیام خصوصی نیست .

:47:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...