sadra 5 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه برای افزایش ورودی گوگل یک پست که مثلا تایتلش اینه (دانلود نرم افزار ویندوز 10 برای pc) چند تا کلمه دیگه هم بزاریم مثلا (دانلود نرم افزار ویندوز 10 برای کامپیوتر) (دانلود نرم افزار ویندوز 10 ) (دانلود نرم افزار ویندوز 10 برای با کرک) (دانلود نرم افزار ویندوز 10 برای اورجینال pc) و ... ممنون میشم کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadra 5 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 میخوام چند کلمه کلیدی رو برای یک نوشته بزارم یعنی بجز تایتل اصلی نوشته چیکار کنم که اون کلماتی که میخوام تو گوگل بیان هم بزارم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadra 5 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 از yoast استفاده میکنم ولی فقط یه کلمه میشه اضاف کرد بهش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadra 5 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 ای بابا . منظورم برچسب نیست بلد نیستید خوب الکی جواب ندید . هزار بار باید یه چیزو بگم . میگم چیکار کنم که چندتا کلمه کلیدی برای یک پست بزاریم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadra 5 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 ممنون که اسپم نمیدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.