mlove 1 ارسال شده در مهر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1393 سلام من اسکریپتmy rss رو نصب کردم و مطلب رو هم گذاشت و... اما وقتی روی پست ها کلیک میکینم مینویسه: notfound لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 29، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1393 سلاممن اسکریپتmy rss رو نصب کردم و مطلب رو هم گذاشت و... اما وقتی روی پست ها کلیک میکینم مینویسه: Notfound لطفا راهنمایی کنید سلام در قسمت تنظیمات لینک دهی پیشفرض به صفحه بندی به صورت php تغییر بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آبان 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1393 سلام در قسمت تنظیمات لینک دهی پیشفرض به صفحه بندی به صورت php تغییر بدید تغیر دادم اما هیچ تاثیری نداشت لطفا کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1393 میشه یه اسکرین شات بزاری و یا اینکه لینک بدی ببینیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آبان 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1393 روی هاست رایگان نصب کردم همین اخطار رو میداد(یعنی بعد از اخطار انتقال میده به سایت هاست البته در هاست رایگان اینجوریه) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. *********************************** روی هاست تجارت هاست هم نصب کردم همین مشکل رو داشت,مجبور شدم پاکش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 1393 از تنظیمات به آخر آدرس خود / رو اضافه کن... توجه کن که بر روی Public نصب شود..!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آبان 9، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1393 متاسفانه حل نشد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک راهنمایی بکنید دوستان:70::rolleyessmileyanim::70: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آبان 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1393 کافیه در بخش تنظیمات تیک گزینه "لینک بهینه" رو برداری... البته باید بگم خودم رویه هاستینگ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصب کردم و هر سری اخطار کانکشن تعداد بالا به دیتابیس میده... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1393 کافیه در بخش تنظیمات تیک گزینه "لینک بهینه" رو برداری...البته باید بگم خودم رویه هاستینگ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصب کردم و هر سری اخطار کانکشن تعداد بالا به دیتابیس میده... من هم توی اسکریپت خبر خوان ارور هایی میبینم که به دوستانم اطلاع دادم ولی فعلا نتونستم حل کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 10، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1393 سلاممن اسکریپتmy rss رو نصب کردم و مطلب رو هم گذاشت و... اما وقتی روی پست ها کلیک میکینم مینویسه: notfound لطفا راهنمایی کنید من همین الان این اسکریپت رو نصب کردم روی هاست رایگان و جواب داد . فقط کافیه به تنظیمات بری و این قسمت رو غیر فعال کنی . مثل تصویر زیر : به همین راحتی ... این هم دمو که ببینی هیچ مشکلی نداره ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آبان 10، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1393 من همین الان این اسکریپت رو نصب کردم روی هاست رایگان و جواب داد . فقط کافیه به تنظیمات بری و این قسمت رو غیر فعال کنی . مثل تصویر زیر : به همین راحتی ... این هم دمو که ببینی هیچ مشکلی نداره ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون داداش فدایییییییییییییی داری:123: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده