hrv 0 ارسال شده در مهر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 30، 1393 دوست عزیز من سرور میکروتیک ایران و خارج دارم میشه بگی باهاش چه استفاده هایی میشه کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hrv 0 ارسال شده در مهر 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 30، 1393 سلام سرور میکروتیک کارش روترینگ هست برای هدایت به جای دیگه در واقع! اون که شما داری سرور مجازی با سیستم عامل میکروتیک هست برای دورزدن خوبه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 30، 1393 آره میدونم تو بحث فیلترینگ استفاده میشه انجام دادم ولی به غیر اون دیگه چه استفاده هایی داره میشه خودت توضیح بدی که من بتونم ازش استفاده کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده