مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 27، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1393 با سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز تالار گفتگوی بیست اسکریپت heart به تعدادی وب مستر فعال و با پشتکار و روحیه کار گروهی در بخش های تالار و مدیریت آن نیازمندیم متقاضیان نیازمند شرایط زیرمی باشند : وقت کافی برای مراجعه به تالار شرکت در تاپیک ها و پاسخ دهی به مشکالت کاربران قرار دادن مطالب آموزشی به صورت اختصاصی راه اندازی تاپیک های جامع و کاربردی + پشتیبانی آن دانش کافی برای قبول مسئولیت و.. اگرمایل به همکاری داشتید در همینجا اعلام نمایید تا بررسی انجام گیردwink 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مهر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1393 ما که مدیر بودیم دو روز نیومدیم حذف شدیم اونم چون مشکل داشتم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 1393 من تو این یک ماه کاربری فعال در انجمن بودم در صورت نیاز میتونم در انجمن فعالیت داشته باشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
09137732274 0 ارسال شده در آبان 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 منم می خواهم معاون بشم جا مدیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 کاربر اخراجی - کـاربـر - کـاربـر فـعـال - کاندیدای مدیریت - مـدیـر بـخـش - پاسخگو و راهنما - کـاربـر ویـژه - مـدیـر ارشـد - مدیـر کـل دوست عزیز اگر رتبه بندی رو توی صفحه اصلی ببینید رتبه ای بنام مدیر وجود نداردموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 کاربر اخراجی - کـاربـر - کـاربـر فـعـال - کاندیدای مدیریت - مـدیـر بـخـش - پاسخگو و راهنما - کـاربـر ویـژه - مـدیـر ارشـد - مدیـر کـل دوست عزیز اگر رتبه بندی رو توی صفحه اصلی ببینید رتبه ای بنام مدیر وجود نداردموفق باشید وجود داره بعدشم گفت معاون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در آبان 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1393 معاون هم وجود نداره!! به هر حال اینجا کسی هم بگه میخوام مدیر بشم , پاسخگو بشم و... فرقی نمیکنه بنده خودم همه ی کاربرها رو زیر نظر دارم و کاربری که حقش باشه مدیر بشه حتما میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1395 معاون هم وجود نداره!!به هر حال اینجا کسی هم بگه میخوام مدیر بشم , پاسخگو بشم و... فرقی نمیکنه بنده خودم همه ی کاربرها رو زیر نظر دارم و کاربری که حقش باشه مدیر بشه حتما میشه! منم اولش گفتم که وجود نداره ولی برخی از دوستان بر خلاف حرف من رو گفتند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 26، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1395 این تاپیک مجددا بروزرسانی شده است / متقاضیانی که قبلا درخواست داده بودن اگر همچنان مایل به همکاری هستند مجددا می توانند درخواست دهند 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آذر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1395 این تاپیک مجددا بروزرسانی شده است / متقاضیانی که قبلا درخواست داده بودن اگر همچنان مایل به همکاری هستند مجددا می توانند درخواست دهند خب منافع این امر برای افراد انتخاب شده چی هستش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آذر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1395 خب منافع این امر برای افراد انتخاب شده چی هستش؟ دوست عزیز قرار نیست حتما نفعی باشه. دل بخواهی هستش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در آذر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1395 این تاپیک مجددا بروزرسانی شده است / متقاضیانی که قبلا درخواست داده بودن اگر همچنان مایل به همکاری هستند مجددا می توانند درخواست دهند در صورت امکان و نیاز ، باعث افتخار هستش ،همکاری با بیست اسکریپت ، دوستان و کاربران به اندازه ی کافی بنده رو می شناسند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 28، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1395 در صورت امکان و نیاز ، باعث افتخار هستش ،همکاری با بیست اسکریپت ، دوستان و کاربران به اندازه ی کافی بنده رو می شناسند. سلام عملکرد شما بررسی خواهد شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در آذر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1395 سلام و وقت بخیر خدمت جناب صابریان مارو هم برسی کنید اگر صلاحیت داشتیم همچنان در خدمت شما هستیم اگرم سعادت نداشتیم که بازم مهمون شما هستیم sheklak 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 28، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1395 سلام و وقت بخیر خدمت جناب صابریانمارو هم برسی کنید اگر صلاحیت داشتیم همچنان در خدمت شما هستیم اگرم سعادت نداشتیم که بازم مهمون شما هستیم sheklak سلام وقت شما بخیر چشم حتما بررسی خواهد شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
linkyou 10 ارسال شده در آذر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1395 سلام بنده در این انجمن تازه وارد هستم.اما جز هیئت مدیره سایت و انجمن اسکینک هستم.و سئوکار انجمن های اسکینک پرشین تولز و شاپ کیپر. اگر کمکی از دستم بر میاد در خدمتیم قربان. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 1، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1395 سلامبنده در این انجمن تازه وارد هستم.اما جز هیئت مدیره سایت و انجمن اسکینک هستم.و سئوکار انجمن های اسکینک پرشین تولز و شاپ کیپر. اگر کمکی از دستم بر میاد در خدمتیم قربان. سلام به انجمن خودتون خوش آمدید اگر مایل به همکاری می باشد می توانید تاپیک هایی در خصوص قابلیت های خود ایجاد نمایید و در آنها به آموزش کاربران و همچنین پاسخ به مشکلات آنها بپردازید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در دی 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1395 سلام رو منم میتونید حساب برید قبلا هم باهاتون در ارتباط بودم به عنوان اچار فرانسه میتونید حساب کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 22، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 22، 1395 سلامرو منم میتونید حساب برید قبلا هم باهاتون در ارتباط بودم به عنوان اچار فرانسه میتونید حساب کنید سلام حتما عملکرد بررسی خواهد شد /////// دو دوست زیر کاندیدای مدیریت شدند همچنان دوستان می توانند برای درخواست همکاری اقدام کنند @gholamreza\-alipoor لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 درود من نیز تمایل به همکاری دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 درود من نیز تمایل به همکاری دارم درود در بخشی که مد نظر دارید لطفا فعالیت خودتون رو انجام بدید تا مورد بررسی و تائید مدیریت قرار بگیرد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 درود من نیز تمایل به همکاری دارم درود در بخشی که مد نظر دارید لطفا فعالیت خودتون رو انجام بدید تا مورد بررسی و تائید مدیریت قرار بگیرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اسفند 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 1395 (ویرایش شده) چه تایپیک جالبی از اول تا اخرشو خوندم ادمای جالبی درخواست دادن بعد رسیدن به درجه رفتن نیومدن سو تفاهم نشه ها ولی خدایی یه بار از اول بخونید متوجه میشید ویرایش شده اسفند 13، 1395 توسط مهمان 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در اسفند 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 1395 سلام اگر بنده رو قابل بدونید هستم در خدمتتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اسفند 15، 1395 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1395 در 19 ساعت قبل، KINGERFAN گفته است : سلام اگر بنده رو قابل بدونید هستم در خدمتتون سلام ممنون از شما مورد بررسی قرار خواهید گرفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده