مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 16، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1393 برای این ساعت از بیست اسکریپت افزونه های پرمیوم Yoast قرار دادیم با آخرین نسخه موجود. WordPress on its own is relatively easy to optimize, but its SEO functionality should be extended using لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. . Yoast offers several WordPress plugins to optimize your WordPress SEO, built around one core WordPress SEO plugin. دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ROZABOY 0 ارسال شده در دی 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 من نصب کردم این پیام دائم هست Warning! You didn't set your WordPress SEO Premium license key yet, which means you're missing out on updates and support! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. or لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. . یا مثلا این Please activate WordPress SEO Premium to be able to see the videos. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad_h_m 0 ارسال شده در دی 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 من نصب کردم هیچ اروری نداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad_h_m 0 ارسال شده در دی 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 خوشم اومد این تاپیک 71 تا بازدید داشته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده