SAM302 3 ارسال شده در اسفند 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 26، 1395 Whmcs واسه هاست دامین هست من واسه فروشگاه اینترنتی میخام. چیزای دیگه هم بود مشکل داشت. اگه ah tickets باشه کسی داشته باشه عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 26، 1395 سلام مجدد برسی کنید ؛ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این قالب خریدین براتون whmcs هم رایگان نصب و فارسی میکنم قالب هم رایگان نصب میکنم بجاش قالب رو برای خودمم ذخیره میکنم! فروشگاه برای بنده نیستش. و در پایان؛ اخر هم whmcs رو انتخاب میکنید! بدرود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در اسفند 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 مشکلی واسه نصب ندارم منظورم اینه ک از whmcs استفاده نکنم همون ah tickets خیلی خوبه اگر کسی نسخه انگلیسیش هم داشته باشه میتونم فارسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اسفند 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 در 11 ساعت قبل، SAM302 گفته است : مشکلی واسه نصب ندارم منظورم اینه ک از whmcs استفاده نکنم همون ah tickets خیلی خوبه اگر کسی نسخه انگلیسیش هم داشته باشه میتونم فارسی کنم این رو تست کنید ، فک کنم باید عضو بشید سپس دانلود کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با احترام. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در اسفند 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 بهتره این بخش بیشتر ببنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در اسفند 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 در 35 دقیقه قبل، sohil79 گفته است : بهتره این بخش بیشتر ببنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون ولی همه رو تست کردم مشکل داشتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در اسفند 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 در 2 ساعت قبل، gholamreza-alipoor گفته است : این رو تست کنید ، فک کنم باید عضو بشید سپس دانلود کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با احترام. اینم 55 points میخاد پولی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در اسفند 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 اگر کسانی موافق هستن و این قالبو میخاین چند نفر بشیم بخریم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 در در 1395/12/26, 22:11:22، SAM302 گفته است : Whmcs واسه هاست دامین هست من واسه فروشگاه اینترنتی میخام. چیزای دیگه هم بود مشکل داشت. اگه ah tickets باشه کسی داشته باشه عالیه از whm شما می تونی برا هر چیز یکه دوست داری استفاده کنی این قالب هم همون WHM هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در اسفند 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1395 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، AynaZ گفته است : بله دوست عزیزم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. معرفی کردن منتظریم چند نفر بشیم بخریمش فعلا 2 نفریم ویرایش شده اسفند 27، 1395 توسط SAM302 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده