H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 سلام دوستان ی زحمتی میکشید این سایت ما رو برسی کنید ببینید مشگلات چیا هستن ؟ Rashafile.ir قبلا باز یه فروشی داشتیم الان کلا فروش صفر شده و افت بازدید خطا های ۴۰۴ رو از گوگل وبمستر اوکی کردم رو سئو و سرعت لود و این چیزا هم خیلی کار کردم تمام پسته ها با سئو سبز هستن هیچ خطایی از سرور تو پنل گوگل وبمستر نیست پست کپی هم حتی ندارم نمیدونم چرا تو گوگل خوب نمیاد بالا لطف کنید از سایت چک اپ تست نکنید اگه دستی چک بشه فکر کنم خیلی بهتر باشه پیشاپیش ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 درود فایل ربات رو اصلاح کنید و آدرس sitemap هم درون ربات اعمال کنید. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 درودفایل ربات رو اصلاح کنید و آدرس sitemap هم درون ربات اعمال کنید. موفق باشید. چی robots.txt رو ویرایش کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 چی robots.txt رو ویرایش کنم ؟ درود بله اصلا تو فایل ربوت سایت sitemap وارد نشده!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 درود رنک الکساتون که بد نیست راجع فروش محصول والا الان همه فروشی ندارن وخیلی کم شده همه چیز شده تلگرام من نمیگم ها اینو کلا سایت های فروش قالب یا اسکریپت همشون گله دارن یا یه سوال میکنی هرطوریه میخان جذبت کنن یه چیزی بخری ولی بازم شما سعی کن با سرچ های با ارزش بیای بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 درودبله اصلا تو فایل ربوت سایت sitemap وارد نشده!!! از افزونه uast seo استفاده میکنم چطوری سایت مپ بزارم تو فایل robots.txt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 بعد یه موردی هم اضافه کنم من قبلا با IPTS ای پی های مختلف میفرستادم برای سایت یه مدت الکسا خوب بود الان رفته بالا بعد اون هم سایت پسرفت کرد چاره چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 درودرنک الکساتون که بد نیست راجع فروش محصول والا الان همه فروشی ندارن وخیلی کم شده همه چیز شده تلگرام من نمیگم ها اینو کلا سایت های فروش قالب یا اسکریپت همشون گله دارن یا یه سوال میکنی هرطوریه میخان جذبت کنن یه چیزی بخری ولی بازم شما سعی کن با سرچ های با ارزش بیای بالا بازار خیلی خراب شده اصلا فروش نیست کلا بجای بالا اومدن سایت داره میره پایین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 از افزونه uast seo استفاده میکنم چطوری سایت مپ بزارم تو فایل robots.txt از طریق هاست انجام دهید درون هاست public_html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 از طریق هاست انجام دهید درون هاست public_html با افزونه نمیشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 با افزونه نمیشه ؟ فایل تکست که افزوه نیاز نداره افزونه های متعدد در صورت به روز شدن یا نبودن باعث مشکلات میشه حتی باعث پایین آمدن سرعت لود می شوند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 1395 با افزونه نمیشه ؟ درود با افزونه هم میشه دوست عزیز افزونه ی مربوط به سئو رو باز کنید در بخش انالیز و ربات ها که مستقیم خود افزونه ساخته ( همون robots ) سابت مپ خودتون رو بزارید داخلش این دید کلی و انالیز وب سایت شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.