M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 سلام دوستان من وبگذر گذاشتم رو سایت ورودی هارو به این شکل نشون میده ورود به: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به نظرتون پیوندهای یکتا که فارسی هست مشکلی ایجاد کرده در لینک ورودی باید انگلیسی کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اسفند 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 درود گوگل هم اینجور ایندکس میکنه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 درودگوگل هم اینجور ایندکس میکنه ؟ خیر گوگل فارسی رو درست مینویسه اما ورودی ها مثل اینکه با علامت سوال دیده میشه به صفحه 404 میرن احتمالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 سلام دوستان من وبگذر گذاشتم رو سایت ورودی هارو به این شکل نشون میدهورود به: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به نظرتون پیوندهای یکتا که فارسی هست مشکلی ایجاد کرده در لینک ورودی باید انگلیسی کنم ؟ سلام یکبار پیوندهای یکتارو تغییر بدید دوست عزیز و سپس تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اسفند 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 نظر من این هست که اصلا از وبگذر استفاده نکنید افزونه آمار بهترین گزینه هست ویگذر تاثیر تو لود سایت داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 بله دقیقا اما یه سوال پیوند های یکتا بروی چه گزینه ای بهتر هستش ؟ تاثیری توی بازدید داره و چه گزینه ای بزارم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 پیوند یکتا بیشتر این دو گذینه خوب هستند /%postname%/ /%postname%.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 1395 سلام پیوند یکتا رو بروز کن نه تغییر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 1395 سلام پیوند یکتا رو بروز کن نه تغییر چطور بروز کنم راهنمایی میکنی دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 1395 چطور بروز کنم راهنمایی میکنی دوست عزیز از قسمت تنطیمات پیوند های یکتا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 1395 چطور بروز کنم راهنمایی میکنی دوست عزیز بروزرسانی پیوندها در اصل نداریم فقط شما میتونی یکبار یه پیوندو انتخاب کنی و ذخیره و سپس برگردونی مجدد به قبلی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اسفند 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 1395 بروزرسانی پیوندها در اصل نداریم فقط شما میتونی یکبار یه پیوندو انتخاب کنی و ذخیره و سپس برگردونی مجدد به قبلی فقط یک باز ذخیره رو بزن کافی tearyteeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 1395 فقط یک باز ذخیره رو بزن کافی tearyteeth والا (V) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.