M E Y S A M 46 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 سلام کسی هست که بتونه این نوشته شهاب رو به اسم تهران یک درست کنه هزینه ام داشت پرداخت میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 سلام تایم بخیر تصویر اصلی رو یه جا آپ کنید و لینکشو بزارید براتون اکی کنم باید png باشه فرمتش اگر فونت خاصی هم مدنظرتون هستش بگید با اون براتون درست کنم متن مورد نظرتون هم بگید واندازش و رنگش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 سلامتایم بخیر تصویر اصلی رو یه جا آپ کنید و لینکشو بزارید براتون اکی کنم باید png باشه فرمتش اگر فونت خاصی هم مدنظرتون هستش بگید با اون براتون درست کنم متن مورد نظرتون هم بگید واندازش و رنگش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فونت قشنگ هرچی بود یچیزی که بیاد به سایت و درست دیده شه اندازه ام اندازه تصویر خودش خیلی ممنون منتظرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در بهمن 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برا قرار دادن تو سایت عدد های آخر اسم 10 و 2 و 8 رو پاک کنید اگر خوب نشده هیچ کدوم بگید با یه فونت دیگه بزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برا قرار دادن تو سایت عدد های آخر اسم 10 و 2 و 8 رو پاک کنید اگر خوب نشده هیچ کدوم بگید با یه فونت دیگه بزنم عالی بود ممنون دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در بهمن 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 عالی بود ممنون دوست عزیز خدارو شکر میکنم که تونستم کار کسی رو راه بندازم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 خدارو شکر میکنم که تونستم کار کسی رو راه بندازمموفق باشید با تشکر از شما دوست عزیز. بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.