tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 سلام . یه سوال برام پیش اومده . کساییکه هاست رایگان از بایت هاست میگیرن که ویستاپنل میده امکان بالا آوردن اینجور سایت برروی سابدامین هست ؟ مثلا host.domain.com و طرف وقتی ثبت نام میکنه سایت به صورت user.host.domain.com یا host.domain.com/user دربیاد ؟ یه راهنمایی کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 من هیچ وقت از هاست رایگان استفاده نکردم ولی خوب بستگی به اون سایت داره که واسه بخش هاست رایگان چه گزینه های فعالی رو واسه کاربرا گذاشته تو خود سایت بگردی حتما اطلاعاتی در این مورد هست یا تو خود ویستا پنل بگرد ببین همچین گزینه ای وجود داره یا نه نگو کجاست چون من از ویستاپنل اصلا استفاده نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 من هیچ وقت از هاست رایگان استفاده نکردمولی خوب بستگی به اون سایت داره که واسه بخش هاست رایگان چه گزینه های فعالی رو واسه کاربرا گذاشته تو خود سایت بگردی حتما اطلاعاتی در این مورد هست یا تو خود ویستا پنل بگرد ببین همچین گزینه ای وجود داره یا نه نگو کجاست چون من از ویستاپنل اصلا استفاده نکردم منظورمو درست نرسوندم . ببخشید . منظورم این بود که بخوام ریسلر بشم این امکان رو داره که هاست رایگان رو روی سابدامین سایتم بالا بیارم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 آره روی ساب دامین و همه چی میشه ولی بستگی به اون ارایه دهنده هاست رایگان داره که چه چیزهایی رو محدود کرده چون بعضی هاست های رایگان هستن که بعضی توابع نصب نیستن و مشکل پیش میاد واست اسکریپت ها:97: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 خیر امکانش نیست. باید روی دامنه اصلی درخواست نمایندگی بدید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 آره روی ساب دامین و همه چی میشه ولی بستگی به اون ارایه دهنده هاست رایگان داره که چه چیزهایی رو محدود کرده چون بعضی هاست های رایگان هستن که بعضی توابع نصب نیستن و مشکل پیش میاد واست اسکریپت ها:97: شما کدوم نمایندگی رایگان هاست رو میشناسید که این امکان رو بده که روی سابدامین هم بشه بالا آورد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 خیر امکانش نیست. باید روی دامنه اصلی درخواست نمایندگی بدید... بیشتر شون همین طوری هستن ولی اگه روی سابدامین بشه عالیه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 شما کدوم نمایندگی رایگان هاست رو میشناسید که این امکان رو بده که روی سابدامین هم بشه بالا آورد ؟ منظور دوست عزیزمون رو یه چیز دیگه گرفتم:87: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 1393 هاست رایگان توصیه میکنم استفاده نکنین آخه هاست چنده که میرید اونم مجانی میگیرین ؟؟؟:73::73::73: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده