smz9999 347 ارسال شده در بهمن 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 سلام ببخشید اگه عنوان زیاد جالب نیست Sure من میخوام توی صفحه اصلی دو قسمت باشه برا مطالب : قسمت اول محصولات رو نشون بده + شماره صفحات قسمت دوم مطالب رو نشون بده + شماره صفحات از edd استفاده میکنم و اینکه اگه بشه وقتی کاربر میخواد بره به صفحه بعدی که مربوط به محصوله فقط اون قسمت از صفحه لود بشه ! هرکاری کردم نشد narhat! ممنون میشم راهنمایی کنین اگه کداشم بزارین که چه بهتر teary سپاس inlove لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 درود این کاروقت گیر هستش برای شما پیشنهاد من قالب ساتش هست. دمو : rashafile.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 سلامببخشید اگه عنوان زیاد جالب نیست Sure من میخوام توی صفحه اصلی دو قسمت باشه برا مطالب : قسمت اول محصولات رو نشون بده + شماره صفحات قسمت دوم مطالب رو نشون بده + شماره صفحات از edd استفاده میکنم و اینکه اگه بشه وقتی کاربر میخواد بره به صفحه بعدی که مربوط به محصوله فقط اون قسمت از صفحه لود بشه ! هرکاری کردم نشد narhat! ممنون میشم راهنمایی کنین اگه کداشم بزارین که چه بهتر teary سپاس inlove درود تا حدودی می تونین از افزونه های تب استفاده کنین ولی فراگیرتر افزونه ووکامروس هس که مستقل و کلی هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در بهمن 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 درود این کاروقت گیر هستش برای شما پیشنهاد من قالب ساتش هست. دمو : rashafile.ir ممنون قالب ساتش رو دارم ولی این یکی ک میخوام استفاده کنم به نظرم امکانات بیشتر و زیباتره ، فقط با این مورد مشکل دارم ! درود تا حدودی می تونین از افزونه های تب استفاده کنین ولی فراگیرتر افزونه ووکامروس هس که مستقل و کلی هس ممنون قالبی ک میخوام استفاده کنم ست شده با edd هستش این یکی کار به نظرتون امکانش هست ؟ یسری مطلب بالای سایت باشه یه گزینه مشاهده همه مطالب هم باشه پایین محصولات باشه + شماره صفحات چون قراره سایت در اصل فروشگاه باشه میخوام صفحه اصلی بیشتر روی فروشگاه متمرکز باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 ممنون قالب ساتش رو دارم ولی این یکی ک میخوام استفاده کنم به نظرم امکانات بیشتر و زیباتره ، فقط با این مورد مشکل دارم ! ممنون قالبی ک میخوام استفاده کنم ست شده با edd هستش این یکی کار به نظرتون امکانش هست ؟ یسری مطلب بالای سایت باشه یه گزینه مشاهده همه مطالب هم باشه پایین محصولات باشه + شماره صفحات چون قراره سایت در اصل فروشگاه باشه میخوام صفحه اصلی بیشتر روی فروشگاه متمرکز باشه شدنش که بله امکانش هس اما ادرس سایت بدید بی زحمت البته قالب ماووی ام برا کار شما خوب هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در بهمن 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 شدنش که بله امکانش هس اما ادرس سایت بدید بی زحمت البته قالب ماووی ام برا کار شما خوب هس سایت ایرناشاپ که توی امضا هست ! ماووی قالب خوبیه فقط دوتا مشکل هست : 1- فقط محصولات رو نشون میده اون قالب برای اینکه مطالب رو هم نشون بده باید شخصی سازی بشه مجدد 2- فعلا کفگیر چسبیده ته دیگ امکان خرید نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 سایت ایرناشاپ که توی امضا هست !ماووی قالب خوبیه فقط دوتا مشکل هست : 1- فقط محصولات رو نشون میده اون قالب برای اینکه مطالب رو هم نشون بده باید شخصی سازی بشه مجدد 2- فعلا کفگیر چسبیده ته دیگ امکان خرید نیست خصوصی بدید تقدیمتون میکنم استایل رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در بهمن 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 1395 خصوصی بدید تقدیمتون میکنم استایل رو لطف دارین heart روی همین استایل یکم کار کنم اگه به نتیجه نرسید مزاحمتون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.